Doğum yaptım.gobegin 9 aylık gibi diyen kv

Ay canm benm geçer tabi ki karnın,daha çok yeni.

Ben de sezaryen oldum,belki normal Doğuma göre daha geç geçiyor ama geçiyor bence yavaş yavaş.Benm 6 aylık kızım.Eski kotlarıma giriyorum yavaş yavaş.Bir de ödem de oluyor Doğumdan sonra.

Sen bebeğini emzir,sev kokla .Takılma kimseye

Yeni anne olmuş bir insan olarak bu anın keyfini çıkarın karnınızın 9 aylık gibi olması şu an düşünmeniz gereken en son şey anneliğin keyfini çıkarın kv ne derse desin siz keyfinizi kaçırmayın

10 günlük lohusa olarak diyete filan başlamayın. ilk 6 ay kesinlikle diyet yapmayın sütünüz etkilenir. ayrıca kayınvalideye lütfen böyle deme alınıyorum deyin açık açık. tabiki ilk anda herkesin göbeği 9 aylık gibi olur ben bile 34 beden bi insan olarak doğumdan çıktğımda yarım dünya gibiydim. zaten bebek peşine koşmaktan kiloların çoğu gidiyor.
siz boğazınıza dikkat edin, süt olsun diye abuk subuk şeyler yiyip daha fazla kilo almayın, dengeli ve sağlıklı beslenin yeter. kendinize ve bebeğinize iyi bakın.

ilki normal ikincisi sezaryen.
ilkinde 3. gün inmeye başlamıştı.
ikincisinde ise 1 hafta sonra inmeye başladı karnım.
bol bol emzirin,3 litre süt için.korse giyin.
diyeti filan unutun.
3 aydan önce diyetisyene gitmeniz dahi gerekmez.
diyetisyene gitseniz de size diyet vermez!
4. aydan itibaren bir beslenme düzeni oluşturabilirsiniz ama yine zayıflamak öncelikli olmaz bu.
hamurişi makarna pilava abanmayın yeter.
abur cubur, paketli gıda da tüketmemeye çalışın tabi!

Ay ne densiz insanlar var ya tobe tobe geniş mi demeliyim yada bilmiyorum şok olmuşsunuzdur .

canm oncelkle hayirli olsn bende 3 ay once sezerynla dogm yaptm 3 ay olmasna ragmn göbgm hala duruyo bnmde kv bir ay once memlekttn geldi iceri girer girmz aa bune göbek yazik sana daha cok gencsn bu gobek gitmz artk hep boyle kalirsn demisti ve bir aydr hala da söyluyo bn ilk bas cok takiyodm sonra yeni taktik yaptm o söyleyince gülüp bebegim içn deger diyorm kendisi sus pus oluyo sana tavsiym o ki o seni nasl gicik ediyosa sende yap hatta halindn hep memnun oldugunu söyle bak nasil susuyo

Sezeryanda karna mi bastiriliyor? Ben de sezeryan oldum ama kimse boyle bisey yapmadi.

Neyse normaldir simdilik gobek
Kv patavatsiz. Sen takilma

Diyetisyene de gitmeyin bence. ben diyetisyenim. Size suan yapacagi tek sey vucut kendini toparlasin diye kan artirici urunler onerecek, uzum pekmez et gibi.
Sut yapsin diye fazla yeme diyecek.
Su ic yesillik ye diyecek yollayacak.

Sen hic takilma canim benim logusalik seni alingan yapiyor. Allah islah etsin kayinvalideni.

Benim oglum 5 aylikken gobegim dumduzdu kilom da kalmamisti 50 kg idim. Boyum da baya var. Kendi kendine gider kilon. Hic takilma

kayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah
Mide bulandırıcı bi yorum.
Bir kadın nasıl böyle bir cümle kurabilir hayret!

Sezaryende karnınıza nasıl bastırdılar orayı tam anlayamadım ben ??
Dogumdan sonra bastiriyolar kanaman olmadiysa alt taraftan yada cok azsa doktor bastiriyo benmde kanamam olmamsti o yuzden bastrdi cok buyutulcek bisey degil yani zaten orasi uyusuk oldugu icin cokta bisey anlamiyosn. Baski haricinde

kaynana de ki gobegimle sev beni. bn memnunun. cocuk dogurmusum onceligim bu degil de. anliyo musun de bi de. anlamicak ama soyle sen.

Canım ben iki sezeryan yaptım.Ikincisinin üstünden bugün 40 gün geçti.Gidiyor bişey kalmıyor merak etme.Ama kayınvaliden gerçekten cok densiz.

Hayırlı olsun Bebeğiniz. Bende 11 ay önce ikinci sezeryanımı oldum . Doğumdan sonra en geniş eşofman altlarım dahi olmuyordu üzerime herşey dar geliyordu. Eyvah dedim bu defa kilolar kaldı. 7 ayda 14 kilo daha verdim . Eski halimden dahada zayıfladım .
Latex korse taktım hergün göbek möbek kalmadı.
Birde bol bol limonlu su içtim. Tavsiye ederim işe yarıyor . İnsan lohusalıkta herşeyi kafasına takıyor . Eşine anlat uygun bir dille izah etsin olmazsa annesine

aynı şeyler benim içinde söylendi, misafirlere karşı hemde. Ben de lohusa kafası saf saf baktım ortalığa. Korse filan kullanmadım. Emzirdikçe iniyor zaten 3-4 ay sonra bşy kalmıyor.
(doğru, aslında doğum yapmamış gibiydim, fenaydı göbeğim. ama insanların içinde ortalıkta söylenmesi de çok hoş olmuyor tabii..)

o sinirle ağzının payını vermek, ağlamaktan daha kolay olmalı. nasıl ve neden bu kadar sabırlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…