Doğum yaptım.gobegin 9 aylık gibi diyen kv

ayy bunlar içinden plesentayı çıkarmayı unuttular da sana böyle saçma sapan bir bahane mi söylediler aman allahım.

ortalik kendini bilmeyen insanlarla dolu 10 gunluk lohusa bir kadina soylenecek soz mu simdi.sezeryenle dogum yapmadim ama yapanlardan biliyorum ilk 15-20 gun sislik devam ediyor ama kirkindan sonra gozle gorulur bir zayiflama soz konusu oluyor.bebegin hayirli olsun bu arada sen dunyaya bir evlat getirmissin ne kadar kutsal bir sey onemli olan senin ve bebeginin sagligi emzirdikce kilo vereceksin zaten hic dert etme

kayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah
Kib ledim. Nasil bir yorum bu

kayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah
Bu nasıl yorum ben burda okurken utandım kv ye bunu nasıl söylesin nasıl akıl veriyorsunuz tuhafsınız

2 sezeryan dogum yaptim.
Gram gobek kalmadi.

Boyle seyleri takma.

Anne dur bakalim daha kac gun oldu iner elbet..deyiver niye agliuorsun?

Bir kadın olarak yorum yaparken haddimi zi bilmeliyiz diyorum. Yazık iğrenç yorumlar olmuş...

Konu Sahibi üzme kendini ben sana kiyamam. Dünyalar güzeli bir anne oldun inan birkaç ay sonra eskisi gibi olacaksin:)

Kusura bakma ama kv çok terbiyesiz.10 gün olmuş daha ne bekliyordu ki? Sen kendini hiç üzme içine atıp kendini de yeme. O sana her seferinde laf sokuyorsa sende ağzının payını guzelce ver bakalım bir daha tek kelime edebiliyor mu? Ayrıca emzirince kilo veriliyor diyorlar. Sen bebeğinle ilgilen sağlıkli ol. Diyetisyen var spor salonu var eski formuna donersin

10 gün olmuş daha doğum yapalı. Geçer zamanla moralini bozma. O KV nin terbiyesizliği.
Bir daha dediği zaman lafını söyle rahatla.

Eşinizle konusup rahatsizliginizi soyleyin birtanecek annesini uyarsin ya da biraz medeniyse kv alin karisiniza rahatsızlığınızı belirtin. Ya da bosver kayinvalideni evden at daha net bi çözüm. Akli başında olsa zaten yeni anne olmus birine o cümleleri kurmaz aymaz seviyesiz tovbe est

Hem ameliyat ödemi vardır hem de kocaman olmuş rahmin kendini anca bir iki ayda toparlayıp küçülür. Kalan göbek de erir zamanla. Kendisi hiç doğum yapmamış herhalde ya da doğum yaptigi an göbeği sırtına mi yapışmış acaba...

Ahhh yavrum ya ne yapiyorsun yapistirsana cevabini.

Benim kv dem de aynisini bana demisti. 1 aylikti bebegim.

Kv demin misafirleri vardi herkesin icinde benim kadar karni var ne bilim ki gitsin, dedi. Ben dumur oldum tabi.

Hic cevap vermemistim. Icim icimi yemisti. Halaaa da niye demedim derim kendime.

Neyse 1 sene sonra gordu beni. Aaa sen nasil eridin, ne yaptin, bu gobek nasil eridi diye sasirdi kaldi.

Bende dedim ki yeni dogum yapmis bir kadinin kocaman gobegi olur zamanla iner dedim. Hem benim gobek gitti ama senin ki yerinde duruyor dedim

Sen de susma.

Ya canım sen doğum yaptın! Ertesi gün inecek değil ya göbeğin? Bu ne çirkin bir insan artık bu insanlardan iyice tiksinmeye başladım. Ağlama sen kıyamam sana lohusa var hayatın birden bire değişiyor. Kolay değil ama takma boş konuşan insanları. Ağzının payını da ver yani

Ahhh o karna bastirma olayi bana da 5 6 kez yaptilar ortalığı yiktim cok dayanilmaz bir acı. Benim de hastanedeyken hakikaten dogurmamis gibi bir gobegim vardi. Bugun 19.gunumuz ne kilo kaldi, ne göbek kaldi. Korse de kullanmadim. Herkesin vucudu farkli surede toparlanir, kafaniza takmayin, o karin 9 ayda geldi, 9 ayda ancak gider. Kayınvalidenizi de herkesin içinde bozun hic acimayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…