- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi Emirimoglum
-
Yok öyle birşey. Hayatımda böyle saçmalık duymadım. Bende Sezeryan oldum hiç de böyle birşey yaşamadım göbeğim de kalmadı.
Bol bol emzir bol sıvı tüket baklava börekden uzak dur. Zaten diyetisyen sana diyet verecek değil yani protein ağırlıklı ve yeşil salata tüket derim üç ay içinde fıstık gibi olursun 1 sene içinde de eski formuna dönüyorsun
ayy bunlar içinden plesentayı çıkarmayı unuttular da sana böyle saçma sapan bir bahane mi söylediler aman allahım.Kızlar merhaba 10 gün önce doğum yaptım.
Doğum yaptığım gün hemşireler tampon yaparken ve karnıma bastirirlarken (en kötüsü buydu sezeryan oldum.fazlaliklar dışarı çıksın diye karnıma abstirdilar.sesimle hastaneyi inlettim) tum bu acılarıma kv gobegimi görür görmez aaa göbek hala aynı duruyor sanki hiç doğmamış gibi dedi.!
Ondan sonra hergun bebeğimi görmeye gelen misafirlerin yanında kendi akrabalarının yanında göbeği hala 9 aylık demeye devam etti.ve ben her bu sözü duyduğumda banyoya gidip ağlamayı tercih ettim.agzinin payını veremedim.ne yazık ki !
Hâlâ demeye devam ediyor.ne yapicam ne dicem bilmiyorum.yarin diyetisyene başlıyorum.o dediği için degil tabiki kendim için.biliyorum karnım kaldı.ama bebeğime her baktigimdaa iyiki diyorum iyiki doğurmuşum.zaman geçtikçe karnının gideceğinden eminim.ama kv benim bütün motivasyonumu kendime olan güvenimi bitiroyr.ve üstelik başkalarının yanında böyle demesi beni çok kırıyor... derdimi anlatmak istedim.
nasıl bir üslup ve cevap dir bukayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah
Bu dengesiz bir kac konuda da ayni bu uslupla yazmis.Kafa baska turlu calisiyor.Yuh!
Bu cirkin laflar ve Allah'in icinde oldugu 'insAllah' kelimesi ayni cumle icinde kullaniliyor olamaz!!
Kib ledim. Nasil bir yorum bukayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah
Yuhh...kayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah
Bu nasıl yorum ben burda okurken utandım kv ye bunu nasıl söylesin nasıl akıl veriyorsunuz tuhafsınızkayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah
Şu yazdığın mesajın sonuna bide inşallah yazmışkayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah
Bu nebiçim yorum iğrençleşmenin anlamı yokkayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah
Eşinizle konusup rahatsizliginizi soyleyin birtanecek annesini uyarsin ya da biraz medeniyse kv alin karisiniza rahatsızlığınızı belirtin. Ya da bosver kayinvalideni evden at daha net bi çözüm. Akli başında olsa zaten yeni anne olmus birine o cümleleri kurmaz aymaz seviyesiz tovbe estKızlar merhaba 10 gün önce doğum yaptım.
Doğum yaptığım gün hemşireler tampon yaparken ve karnıma bastirirlarken (en kötüsü buydu sezeryan oldum.fazlaliklar dışarı çıksın diye karnıma abstirdilar.sesimle hastaneyi inlettim) tum bu acılarıma kv gobegimi görür görmez aaa göbek hala aynı duruyor sanki hiç doğmamış gibi dedi.!
Ondan sonra hergun bebeğimi görmeye gelen misafirlerin yanında kendi akrabalarının yanında göbeği hala 9 aylık demeye devam etti.ve ben her bu sözü duyduğumda banyoya gidip ağlamayı tercih ettim.agzinin payını veremedim.ne yazık ki !
Hâlâ demeye devam ediyor.ne yapicam ne dicem bilmiyorum.yarin diyetisyene başlıyorum.o dediği için degil tabiki kendim için.biliyorum karnım kaldı.ama bebeğime her baktigimdaa iyiki diyorum iyiki doğurmuşum.zaman geçtikçe karnının gideceğinden eminim.ama kv benim bütün motivasyonumu kendime olan güvenimi bitiroyr.ve üstelik başkalarının yanında böyle demesi beni çok kırıyor... derdimi anlatmak istedim.
AhahahGöbeğini tut çarp suratına
Üfff hakkatten ne biçim yorum için kalktı seviyesizlik diz boyu yihhh!!!Bu ne biçim yorum ya
Kızlar merhaba 10 gün önce doğum yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?