Doğum yaptim hayatim değişti. .(koca sorunsali)

Sen annesi olduğun halde zorlaniyorsun, onun zorlanmasi cok normal, daha yolun çok başındasınız. Belki cekiniyordur korkuyordur bebekle tek ilgilenmeye.
Istedigim tek basina bebegin sorumlulugunu almasi degil ki.sadece biraz dusunce istiyorum ve alaka.aksam gelir kizini sever oper tamam hoop bitti gorevi.ya bi nasilsin diye sorsa bana anlatacam ben de ne yasadigimi.ben deyince aliyor oyaliyor cocugu sadece.ben de onun lutfettigi zamanlarda 10 dakika duaa girip cikiuorum,bu cocugu tek yapmadim ama sorumluluk tamamen ben de.ya asiya gittik bugun doktorunuz kim diye sordu adam kafayi çevirdi bana bakiyo.bu kadar mi bilmiyorsun biseyi be adam.

Keske olsa da sakin sakin konussam.ben yapim geregi de acik acik herseyi anlatamam.isterim ki karsimdaki insan biraz olsun anlasin beni.yillarimi vermisim taniyorsa beni eger ne djrumda dugumu anlamasi gerekir.o yuzden konussam sakin.kalamam mizacim geregi sertim biraz.kalbini kirarim esimin.sonra da ben uzulurum.

Bunları yaşamaktan koktuğumdan ben de sanırım bebeğe uzak bakıyorum
Insanın eşiyle başbaşa olması çok ayrı bi lezzet her an ilgilenmesi onun istediği bişeyi severek yapabilmek kafana esince çantanı alıp dışarı çıkıp gezmek yakın da olsa doğayla içiçe olan yerlerde başbaşa vakit geçirmek eminim bunların birçoğu bitiyor bebek olunca bir de eşinin ilgisi bitiyosa en zoru budur sanırım
Ama geçeceğine inanıyorum evliliğin ilk zamanları gibi tabi olmaz ama yine düzelebilir
Sadece sabret
Destek olabilecek birileri varsa çağır kalsın en azından kendine vakit ayırırsın 2 saat dışarı çık süslen kaşlarını al mesela yapabilirsin bence

O acidan dusununce cocuguma sesimi yikselttigim icin üzülüyorum ben de.ama bazen gucum kalmiyor inanin ki.kv yakin oturur ama evliligin basinda bizi aile olarak pek gormediler.hep yemege gelin caya gelin muhabbeti yaptilar.araya bu yuzden mesafe koydum,simdi cocuk olunca bunu da kullanip herseyime karismasini istemiyorum.

Ama yani bizi doğuran annelerimiz bile her zaman bizi anlayamayabiliyorken ne düşündüğümüzü bilemiyorken esinizden bunu beklemek biraz zorlayıcı olur. Üstelik onun esisiniz siz, açık açık anlatmalısıniz kendinizi. Yabancı değil ki yahu, sevistiginiz adam :)

Annenizden yardim isteyin isterseniz? O gelsin bebeginize bakarken soz sıcak bi duş alın gevseyin, esinizle konusun sonra da. Lohusalığı anlatın, ne kadar hormonlarn dengesizlestigini vs vs.. cözülemeyecek bir durum yok bence. Sadece suan hormonlariniz ve yeni anne olmanın stresiyle birlikte telaş halindesiniz, bütün bu gerginlik o yüzden. :)

Canim aynı şeyleri yaşadım oğlum şuan 10 aylik merak etme minigin 5 aylik olunca baba olduğunu anlayacak erkekler bizim gibi değil...
Oğlum emmedigi için lohusalık depresyonundan dolayı doktorum ilaca başlattı o kadar kötüydüm geçti çok şükür tabiki zorluk devam ediyor ama ilk zamanlar gibi değil...

Bak sen 9 ay 10 gün + 1 aydır annesin. O daha 1 aydır baba. Zamanla alışıp öğrenecektir. Canını sıkma bu kadar.

O hormonlari bi elime gecirsem zaten hersey onlarin yüzünden. Hamilelik logusalik regl donemi ne cektik bee

Ben de böyleydim bebeğim de sürekli ağlayan bir bebekti. Uykusu düzene girince hepsi geçecek. Sen gece çok daha iyi dinleneceksin. Dinlenince gündüz daha iyi Başa çıkacaksın bebekle. Gündüz uyuduğunda kendine evine vakit ayıracaksın. Bebek iyice büyüyecek senden bağımsızlaşacak yemeğini yedirip altını aldın mı uykusunu da aldıysa kendi kendine oyunlar oynayacak. Sen de ojeni sürer keyfine bakarsın.
Eşinle olan sorunlar da o Zaman düzelecek. Sen kendine geldikçe ilişkiniz eski haline gelecek onla daha çok ilgileneceksin. Bebek büyüyecek babasını tanıyacak işten geldiğinde kucağına çıkmak için ağlayınca bak bakalım sıvışabiliyor mu ?
Mümkün olduğunca birbirinizi kırmamaya bakın. İlk üç ay zordur sonrası çok keyiflidir
Cinsellik de yeniden başlayınca Aranız daha iyi olur

Cinsellik konusu basli basina olay yani.doktor yasaklamadigi halde hamileligim boyunca esim yasakladi cinselligi.ben cocuguma bunu yapamam diye kendine bi bahane buldu.sarildi optu etti ama cinsellik sifir..bakalim geri donusumuz nasil olacak.ama su ruh haliyle cinselligi bile düşünemiyorum

Çoğu çift öyle. Korkuyor onlar da ya da ne bileyim Kocaman karınla pek mümkün olmaz diye düşünüyorlar. İlk 2.5 bize de yasaktı. 5 aya kadar toplasan 3 keredir. Sonra Yok doktor 8. Ayda bırakın Dedi biz zaten 3 aydır bitirmiştik. Lohusalıktan sonra başlarda biraz zor oldu ama şimdi eskisinden daha iyiyiz
Bozma moralini. Her şey düzelir. Yeter ki kalp kırmayın. Söylenen laflar unutulmuyor Çünkü

Guzel taktik valla,denenebilir

Bebişine de kızma o daha hiçbir şeyin farkında değil. Al sal sarmala onu koy koynuna aç internetten anne karnı seslerini. Sakinleşsin alışın biraz daha birbirinize. Sana şu kadarını söyleyebilirim bugünkü ilişkinizle 6 ay sonraki ilişkiniz ve aranızdaki bağ çok farklı olacak. Ne zaman başlıyor gülmeye seni tanımaya. Benim bebeğim 7.5 aylık yürüteçle evin içinde bütün gün beni takipte. Gel anneye diyorum hemen geliyor eliyle yüzümü seviyor ağzını yanağıma dayıyor öpüyor sözde. Sonra gülerek kaçıyor. O duygu dünyaya bedel

S
Sirf o yuzden buraya tasidim.konuyu sizlerden yardim alip duzgunce halledebilmek icin.ofkeyle kalkismak.istemiyorum çünkü esim normalde anlayislidir,dusuncelidir ve her daim bana onem verir degerli oldugumu hissettirir. Gozlerine bakinca icim isinir.ama simdi bakinca bisey goremiyorum,acaba diyorum sevgisi mi azaldi bana karsi.kizina bile daha sevgi dolu bakiyor gibime.geliyor

Doğum sadece bizi etkilemiyor. Erkekler çoğu kez daha zorlanıyorlar evde bir bebeğin varlığına alışmakta. Doğum anını yaşayan bizleriz emziren ilgilenen biz bir şekilde adapte oluyoruz. Onların da hayatları değişiyor düşünceleri
Benim eşimle ben ilk üç ay p kadar kavga ettim ki. Nefes alması bile batıyordu hapşırması git başka yerde hapşır falan diyordum ya nereye gideyim evin içinde yeter kendi evimde yaşayamıyorum diyordu. Elinde tüm gece tablet. Tabletin şarjı bitince tv. Dediğim gibi Bebek'le hayatın düzene girince ona daha çok vakit ayırabileceksin. Eski haline dönecek yine. Eşin hala seni seviyordur emin olabilirsin.

canım kendini harap etme ev temizliğiymiş yemekmiş ıvırmış zıvırmış
boşver ev kalsın dağınık pis tencere yemek kaynamasın
erkekler yetişebiliyorsan ilgilenmez ki canım
ben şunu öneririm geldiğinde eşin hayatım yardımına ihtiyacım var de
2 seçenek sun kızımıza bakarmısın yada yemeklik kendine ayarlarmısın
evde kendi uğraş bulmuş olacak gözüne batmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…