- Konu Sahibi Hilal nur27
-
Okumalar için teşekkürler, bakacağım. Alkışlamak lafı size değil geneleydi. Kaç tane isterse doğurur deniyor ama layıkıyla bakılmayan, eğitimiyle gelişimiyle birebir ilgilenilmeyen çocukların da artık topluma faydaları olmuyor malesef. Suça sürüklenen çocuk denenlere baktığımız zaman hiç biri 1-2 kardeş değiller. Aileleri çocuklarının nerede kimle olduklarını bile bilmiyor, ya da biliyorlar işlerine geliyor.Siyonizm i Ariel Şaron u araştırırsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız
Fenomenler 3 er 5 er doğuruyor onlari izliyoruz halk olarak takip ediyoruz ama halktan normal orta direk aileden olan bir kadın 2 çocuk yaptı mı olay oluyor bende bunu anlamıyorum
Misal Şeyma Subaşı sırf nafaka için çocuk yaptı ünlüler camiasında bu örnekler çok fazla
Birde ben konu sahibine aferin ya iyi yapmışsın demedim ki diğer mesajlarımi yorumları bir okusanız keşke
Ben kadının ruhsal durumunu psikolojik olarak nasıl yada hayata nasıl bakıyor bilmiyorum ki
Yardım parası sorulmuş bu konuda bilgin varsa yazar geçersin o kadar
Yani olan olmuş çocukları elinden alacak yada öldürecek değiliz değil mi yada kadını kısırlaştırma hakkımızda yok değil mi
Birde dediğim kitap bu değil ama özgürlüğün fecrini de bir okuyabilirsiniz o kamplarda vs neler olduğu anlatılıyor
Size katılıyorum doğum sonrası kadının toparlanması 2 3 yılı buluyor ama konu sahibi nasıl bir evlilik içinde bilemiyorum evet olan malesef kadın ve çocuklara oluyor tüm dünyada bu böylemalesefOkumalar için teşekkürler, bakacağım. Alkışlamak lafı size değil geneleydi. Kaç tane isterse doğurur deniyor ama layıkıyla bakılmayan, eğitimiyle gelişimiyle birebir ilgilenilmeyen çocukların da artık topluma faydaları olmuyor malesef. Suça sürüklenen çocuk denenlere baktığımız zaman hiç biri 1-2 kardeş değiller. Aileleri çocuklarının nerede kimle olduklarını bile bilmiyor, ya da biliyorlar işlerine geliyor.
29 yaşındaki kadın da sadece anne olmamalı, o da bir kadın ve üstelik daha çok genç. Devamlı hamile lohusayken kendine bakabiliyor mu, vitamini gıdası vs iyi besleniyor mu, 4 çocukla temizliğe bakıma yardımcı alabiliyor mu? Benim niye 4 çocuk demem bu yüzden. Kadına da yazık, hem bedenen hem ruhen kolay değil. Biri yeni doğmuş 4 çocuğa bakmak çok zor artık. Maddi durumu çok iyi olanlar, evi mülkü geliri olanlar, her çocuğa eşit geleceği verebilenler, evinde yardımcısı bakıcısı olanlar yapsın istediği kadar.
Aynen müslümanlar nüfus olarak çoğalıp dünyayı ele geçirecekler ondan oluyor hep çocuk teselli aracı değildir çocuk hayata tutunma sebebi değildir çocuk ileride bize baksın diye yapılmaz bu ülkede annesinin kafasını kesip atan çocuklar da var anne babasını para için öldüren de var her çocuk mükemmel hayırlı evlat da değildir ülke gerçekleri de ortadadır nefes alıyor olmak yaşamakla bir değildirEşimin yeğenin arkadaşı vefat etti 23 yaşında tek çocuktu (annesi bir iki tane daha evladım olsa onlara sarılır teselli olurdum dedi )
Bir tanıdığımin oğlu 19 yaşında intihar etti annesi 3 yıl sonra tedavi ile 46 yaşında yeniden hamile kaldı doğum yaptı
Bir arkadaşımın evladi 13 yaşında kazada hayatını kaybetti sonra Rabb'im tarafindan çocuk yogun bakımda iken fenalaştı arkadaşım tedavi görüyordu ikinci çocuk için meğer hamile kalmış hastahane yoğun bakım sürecinde bilememiş o cocuk olmasa kadın kafayı bozardi sonra 37 yaşında bir daha oldu üstelik tedavisiz
Yani insanlara neden çocuk dogurmuyorsun demek ne kadar ayıpsa neden bu kadar çocuk demek de o kadar ayıp bence
Bir kitap da okudum bir kampta kadınlara iğne yapıyorlar hap veriyorlar eğitim veriyorlar çocuk doğurmayin diye siyonist kafası işte
Bunu bazı ülkelerde yapmışlar yapıyorlar
Çok derin mevzular bu konular bu doğum kontrol nüfus yoğunluğunu azaltma projeleri yok arastirmalar vs tek bir elden çıkıyor isteyen araştırabilir
Kendileri çoğalırken onlarda kadınların korunması yasak en az 6 7 tane çocuk olmalı diğerleri ozellikle müslüman ülkelerde nüfus kontrolü yapılmasını istiyorlar
Onlar çoğalırken diğerleri azalacak vs vs
Sanırım chatgpt den cevapları yapıştırıp sizinle dalga geçiyor da siz farkında değilsinizBen size teşekkür ederimseviyeli ve kırmadan yorumuma karşılık verdiğiniz için
Malesef kadınlarımız yeterince destek göremiyor
Kadınlarımıza eğitim desteği psikolojik destek vs verilmiyor
En yakını ailesi destek olmuyor ki kadın boşanmak istese kır dizini otur diyorlar çocuk yap eşini eve bağla diyorlar hâlâ bu çağda çoğu kadın korunmak için ilaç alamıyor eşlerinin keyfine kalmış herşey
Konu sahibi belki sirf fake konu açıp eğlenmek için bile açmış olabilir yada sırf yardım parası için çocuk doğuran biri de olabilir yada eşinden şiddet gören korunamayan belki sürekli evlilik içi tecavüze maruz kalan biri olabilir üzgünüm ama var böyle kadınlar maalesef
Çalışma bakanlığı da memur yapıyordu meclise sunmuşlardı sahi ne oldu sonuçKonu sahibi Fatma Şahin 4 çocuğu olan ailelere şartsız ödemesiz daire veriyormuş. Araştırmanızı tavsiye ederim.
Konu sahibi yerine yorum yaptığınız için bahsettiğiniz konu hakkında kendinizin de pek bilgisi yok galiba..Hiç mühim değil. Bence konu sahibi sizi affetti. Hem mutlu olmalısınız. Bugün ‘haddini bilmek’ adında bir şey öğrendiniz. Müthiş değil mi
Yorumlar içerisinde aynı fikirde olduğum bir yorum +1Siyonizmle ilgisini anlamadım. Mesela Çin'de 2016 yılında 2 çocuğa 2021 yılında 3 çocuğa izin çıktı. 2013'e kadar tek çocuk politikası vardı. Hangi kitap hangi kamp, ben de bakmak isterim.
Verilen cevaplarda üslupsuzluk var ama 29 yaşında gencecik kadının 4 çocuk doğurmasını da alkışlamayalım. Üstelik ev hanımı çalışmıyor. Her bir çocuğa aynı kalitede bakım verebilecek zenginlik varsa yapsın doğursun ama doğum parası yolu gözlediğine göre maddi durum da iyi değil. Doğurmak mı mühim yoksa doğurduğuna layıkıyla bakabilmek mi?
3 kardeşiz hiç dezavantaj olmadık şükür.3 evladım var ; onlarda da hiç dezavantaj yaşamadık.Gerçi dezavantaj çocuk ne demekse o da meçhul.Kendi hayatlarınızı kimseye dayatamazsınız; isteyen , bakabileceğine güvenen doğurur.Siz de ancak böyle çenesini çalarsınız.Cevabı biliyordum. Konuya girdim. Trpki vermek istedim çünkü bu konu ailenin ne kadar maddi gücünün olduğuyla değişmiyor. 2'den sonrası hep dezavantaj. Kaç çocuk yapılmalı araştırması
Neyini anlamiyon acaba cocuk dogmus ilk soru yardim ne zaman gelir düsün Buna muhtac cünküSiyonizm i Ariel Şaron u araştırırsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız
Fenomenler 3 er 5 er doğuruyor onlari izliyoruz halk olarak takip ediyoruz ama halktan normal orta direk aileden olan bir kadın 2 çocuk yaptı mı olay oluyor bende bunu anlamıyorum
Misal Şeyma Subaşı sırf nafaka için çocuk yaptı ünlüler camiasında bu örnekler çok fazla
Birde ben konu sahibine aferin ya iyi yapmışsın demedim ki diğer mesajlarımi yorumları bir okusanız keşke
Ben kadının ruhsal durumunu psikolojik olarak nasıl yada hayata nasıl bakıyor bilmiyorum ki
Yardım parası sorulmuş bu konuda bilgin varsa yazar geçersin o kadar
Yani olan olmuş çocukları elinden alacak yada öldürecek değiliz değil mi yada kadını kısırlaştırma hakkımızda yok değil mi
Birde dediğim kitap bu değil ama özgürlüğün fecrini de bir okuyabilirsiniz o kamplarda vs neler olduğu anlatılıyor
Çin doğu Türkistan da uygurlu genç kız ve kadınları iğne ve ilaç ile kısırlaştırmaya başlamış yıllardır devam ediyor bu dediğimAynen müslümanlar nüfus olarak çoğalıp dünyayı ele geçirecekler ondan oluyor hep çocuk teselli aracı değildir çocuk hayata tutunma sebebi değildir çocuk ileride bize baksın diye yapılmaz bu ülkede annesinin kafasını kesip atan çocuklar da var anne babasını para için öldüren de var her çocuk mükemmel hayırlı evlat da değildir ülke gerçekleri de ortadadır nefes alıyor olmak yaşamakla bir değildir
Doğu türkistan hakkında bilgim yok ama çin bir zahmet yapsın yani aynı hassasiyeti hindistan için de bekliyorum şimdi vicdanen ve insani bir gözle bakınca canilik ama nüfüs aşırı kalabalık olup kaynakların ekonomin yetmediğinde ülke açlığa sürüklendiğinde bu daha büyük canilik bütün dünyaya hepimiz sığamayız maalesef denge olmak zorundaÇin doğu Türkistan da uygurlu genç kız ve kadınları iğne ve ilaç ile kısırlaştırmaya başlamış yıllardır devam ediyor bu dediğim
Mesela müslüman vs değil neyse haklısınız
Çin Uygur Türklerini yok etmek için yapıyor bunu kendi vatandaşlarına değilDoğu türkistan hakkında bilgim yok ama çin bir zahmet yapsın yani aynı hassasiyeti hindistan için de bekliyorum şimdi vicdanen ve insani bir gözle bakınca canilik ama nüfüs aşırı kalabalık olup kaynakların ekonomin yetmediğinde ülke açlığa sürüklendiğinde bu daha büyük canilik bütün dünyaya hepimiz sığamayız maalesef denge olmak zorunda
1 tane 2 tane yap onlara maddi manevi yet hayırlı evlat olsun mesleği olsun yeter çok bile arka arkaya 10 tane doğurup salmanın bir mantığı yok 1 tane çocuğun min gideri 50b siz 4-5 çocuğu olaların evine 300-400 b girdiğini düşünüyor musunuz? Durumun yoktur asgariyle de çocuk büyütülür büyütmüş eskiler ama şu devirde gerek var mı yok çocuğun istediği bi montu botu alamicaksan iki kursa da gönderemeyeceksen evde ayda yılda bir et balık yiyeceksen alemi yok işte o çocuğu yapmanın
Kimse senin üstüne gelmiyor tartışıyor karşılıklı tartışma bu kavga değil bir şey değil herkes görüşünü belirtiyor senin görüşün sana doğrudur onun görüşü ona benimki bana siz niye celallendiniz ki ? İnsanlar konular üstünde tartışır doğal bu kadar abartmaya gerek yokNiye benim üzerime geliniyor anlamadım ki fikrimi görüşümü yazdım hiç bir üyeye şahsına konu sahibinin şahsına bir şey söylemedim
Filistin sudan Yemen doğu Türkistan da kadınlar kısırlaştırılıyor
Bazısı çok çocuk sever doğurur bazısı sevmez doğurmaz herkesin tercihi kendine
Konu sahibi yardım parasını sormuş
4 çocuğu var bu cocuklari devlet mi alsin yada vurup öldürelim mi kadını çocukları
Yada kısırlaştırma mi yapalım
Kadin gelin cocuklarma bakın demiyor
Bana yardım gönderin demiyor
Anlamadım ki
Konu sahibi ya sevgilimden hamile kaldım öncekileri aldırdım ama bu çocuğu da aldiracagim dese tepkiler yine aynı mı olurdu
Yada konu sahibi birden fazla kişiyle ilişki yaşıyorum hamileyim kürtaj yaptırmak istiyorum vs dese
Neyse ben kimseye bir şey demedim konu sahibi soru sormuş arkadaş sevişmekten vakit bulursan vs yazmış ona hitaben şahsına değil yorumuna karşılık hatta alıntı bile yapmadan yorum yaptım
Bide konu sahibinin nasıl bir hayatı var bakış açısı nasıl nasıl bir evliliği var bilmiyorum ki ben sadece hepimiz kadınız her yerde linç furyası, zorbalık,mobbing var bari burada birbirimize karşı nazik olalım incitmeden yazalım dedim
Diğer yorumlarımı da ah bir tarafsız okusanız
Ha pardon ben çin kendi içinde yapıyor olarak aldım öyle bir muhabbet vardı ya bir ara 1 çocuk yapıyorlar diyeÇin Uygur Türklerini yok etmek için yapıyor bunu kendi vatandaşlarına değil
Dediğiniz doğru ama kadının kafa yapısını hayatını bilmiyoruz ki hepimiz aynı şekilde bakamıyoruz hayata ben kadına aferin doğur dogurabildigin kadar demedim ki
İlk yorumu okudunuz mu ona istinaden yazdim
Neler yapılıyor bir bilseniz aile yapısı yok ediliyor ülkelerde bazısı zulümle bazısı guzelleyip süsleyip ideoloji ileHa pardon ben çin kendi içinde yapıyor olarak aldım öyle bir muhabbet vardı ya bir ara 1 çocuk yapıyorlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?