Doğum yardım parası nezaman yatacak ??

Okumalar için teşekkürler, bakacağım. Alkışlamak lafı size değil geneleydi. Kaç tane isterse doğurur deniyor ama layıkıyla bakılmayan, eğitimiyle gelişimiyle birebir ilgilenilmeyen çocukların da artık topluma faydaları olmuyor malesef. Suça sürüklenen çocuk denenlere baktığımız zaman hiç biri 1-2 kardeş değiller. Aileleri çocuklarının nerede kimle olduklarını bile bilmiyor, ya da biliyorlar işlerine geliyor.

29 yaşındaki kadın da sadece anne olmamalı, o da bir kadın ve üstelik daha çok genç. Devamlı hamile lohusayken kendine bakabiliyor mu, vitamini gıdası vs iyi besleniyor mu, 4 çocukla temizliğe bakıma yardımcı alabiliyor mu? Benim niye 4 çocuk demem bu yüzden. Kadına da yazık, hem bedenen hem ruhen kolay değil. Biri yeni doğmuş 4 çocuğa bakmak çok zor artık. Maddi durumu çok iyi olanlar, evi mülkü geliri olanlar, her çocuğa eşit geleceği verebilenler, evinde yardımcısı bakıcısı olanlar yapsın istediği kadar.

Size katılıyorum doğum sonrası kadının toparlanması 2 3 yılı buluyor ama konu sahibi nasıl bir evlilik içinde bilemiyorum evet olan malesef kadın ve çocuklara oluyor tüm dünyada bu böylemalesef

Aynen müslümanlar nüfus olarak çoğalıp dünyayı ele geçirecekler ondan oluyor hep çocuk teselli aracı değildir çocuk hayata tutunma sebebi değildir çocuk ileride bize baksın diye yapılmaz bu ülkede annesinin kafasını kesip atan çocuklar da var anne babasını para için öldüren de var her çocuk mükemmel hayırlı evlat da değildir ülke gerçekleri de ortadadır nefes alıyor olmak yaşamakla bir değildir

Sanırım chatgpt den cevapları yapıştırıp sizinle dalga geçiyor da siz farkında değilsiniz

Hiç mühim değil. Bence konu sahibi sizi affetti. Hem mutlu olmalısınız. Bugün ‘haddini bilmek’ adında bir şey öğrendiniz. Müthiş değil mi
Konu sahibi yerine yorum yaptığınız için bahsettiğiniz konu hakkında kendinizin de pek bilgisi yok galiba..

Yorumlar içerisinde aynı fikirde olduğum bir yorum +1

Doğurdu diye linçlenmiş evet saçma ama ben de 4 taneyi nasıl doğurmuş diye hem şaşırdım hem de acaba bakabiliyor mu acaba algısı oluştu. Bu devirde aklımıza gelmesi normal değil mi geçmişte anneannelerimiz 9 tane doğuruyordu kimsenin garibine gitmiyordu çünkü ekonomik şartlar başkaydı hastalıklar vardı doğumdan sonra bazıları ölüyordu vs. Ama şimdi şartlar değişti hastalıkların tedavi yöntemi gelişti. Kadınlar iş hayatına atıldı vs. Çevremizde 2den fazla doğuran yok. Arkadaş bu hususta kendine güveniyorsa bize çikolata yemek düşer.

4 çocuğa kimse maddi/ manevi bakamaz.

Çok çocuk çocuklarının hakkına girmektir.

Empati kurun.

Sürekli hamilelik /doğum/ameliyat sonrası/ lohusalık/ evresi geçiren bir anne var.

Her çocuğun ayrı ilk adımı ağlaması adım atması okulu, derdi var.

Çocuklarınızla ne kadar ilgili olabilirsiniz? Anneniz ne kadar ilgili olabilir?

Her birinin ayrı derdi olacak ama yetişemeyecek ebeveynler.

Konu sahibi Maddi olarak zaten bakamıyor ki doğum parasını sormuş. 29 yaşında insanlar yeni yeni evlenirken o 4.yü doğurmuş.

Tabiki biz bakmayacağız ama toplum olarak ilgisiz parasız kalan insanlardan çekeceğiz.

Çok çocuklu ailelerde sadece son çocuk şanslı oluyor ablaları ona anne gibi bakıyorlar abileri para veriyor. Küçük olduğu için ilgi odağı oluyor.

Çok çocuklu aileleri övenler hep kücük kardeş olanlardır ya da tek kardeş olanlardır.

Bence linçlenmesi iyi bir şey en azından oto kontrol olur biraz.

Unutmayın ki rahmetli Ahmet Minguzzi de tek çocuktu el bebek gül bebek büyütüldü, ama sevgisiz ilgisiz parasızlık çeken çok kardeşli yaratıklar tarafından katledildi.

Cevabı biliyordum. Konuya girdim. Trpki vermek istedim çünkü bu konu ailenin ne kadar maddi gücünün olduğuyla değişmiyor. 2'den sonrası hep dezavantaj. Kaç çocuk yapılmalı araştırması
3 kardeşiz hiç dezavantaj olmadık şükür.3 evladım var ; onlarda da hiç dezavantaj yaşamadık.Gerçi dezavantaj çocuk ne demekse o da meçhul.Kendi hayatlarınızı kimseye dayatamazsınız; isteyen , bakabileceğine güvenen doğurur.Siz de ancak böyle çenesini çalarsınız.

Neyini anlamiyon acaba cocuk dogmus ilk soru yardim ne zaman gelir düsün Buna muhtac cünkü

Ben berlin de her ay aliyorum cocuk parasi 4 cocuk olsa aylik 1000 kagit birde Kindergeldzuschlag var ekstra yardim dünyanin parasini alirim Buna rahmen iki cocuk yaptim

Sadece beslemekle ebevy olmaz

Egitimi her birinin derdiyle ilgilenmektir kaliteli vakit gecirmektir

Yap yap sal sokaga sonra instadakileri örnek al cok mu İyi anneler hayatta sirf video icin kizini cimdikliyor özlem mesela özlem öz

Çin doğu Türkistan da uygurlu genç kız ve kadınları iğne ve ilaç ile kısırlaştırmaya başlamış yıllardır devam ediyor bu dediğim
Mesela müslüman vs değil neyse haklısınız

Niye benim üzerime geliniyor anlamadım ki fikrimi görüşümü yazdım hiç bir üyeye şahsına konu sahibinin şahsına bir şey söylemedim
Filistin sudan Yemen doğu Türkistan da kadınlar kısırlaştırılıyor
Bazısı çok çocuk sever doğurur bazısı sevmez doğurmaz herkesin tercihi kendine
Konu sahibi yardım parasını sormuş
4 çocuğu var bu cocuklari devlet mi alsin yada vurup öldürelim mi kadını çocukları
Yada kısırlaştırma mi yapalım
Kadin gelin cocuklarma bakın demiyor
Bana yardım gönderin demiyor
Anlamadım ki
Konu sahibi ya sevgilimden hamile kaldım öncekileri aldırdım ama bu çocuğu da aldiracagim dese tepkiler yine aynı mı olurdu
Yada konu sahibi birden fazla kişiyle ilişki yaşıyorum hamileyim kürtaj yaptırmak istiyorum vs dese
Neyse ben kimseye bir şey demedim konu sahibi soru sormuş arkadaş sevişmekten vakit bulursan vs yazmış ona hitaben şahsına değil yorumuna karşılık hatta alıntı bile yapmadan yorum yaptım
Bide konu sahibinin nasıl bir hayatı var bakış açısı nasıl nasıl bir evliliği var bilmiyorum ki ben sadece hepimiz kadınız her yerde linç furyası, zorbalık,mobbing var bari burada birbirimize karşı nazik olalım incitmeden yazalım dedim

Diğer yorumlarımı da ah bir tarafsız okusanız

Son düzenleme:
4 çocuk ve doğum parasını bekleyen anne. Umarım çocuklara yeterli maddi imkanı sunabilirsiniz. Artık eskisi gibi değil, tek veya iki çocuk yapıp onu en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyor aileler. Tüm olanakları sunuyorlar. Bildiğin eğitim ve sosyal anlamda yarış halinde çocuklar. Daha iyi donanımla yetişen çocuklara yetişmeleri zor olacak, eğer yeterli imkan verilmezse. Biraz bilinçli çocuk yapmak gerek, bu devir anne babalarımızın devri değil.

Sorunun cevabına gelecek olursak, 2 ay içinde yatıyor diye biliyorum.

Çin doğu Türkistan da uygurlu genç kız ve kadınları iğne ve ilaç ile kısırlaştırmaya başlamış yıllardır devam ediyor bu dediğim
Mesela müslüman vs değil neyse haklısınız
Doğu türkistan hakkında bilgim yok ama çin bir zahmet yapsın yani aynı hassasiyeti hindistan için de bekliyorum şimdi vicdanen ve insani bir gözle bakınca canilik ama nüfüs aşırı kalabalık olup kaynakların ekonomin yetmediğinde ülke açlığa sürüklendiğinde bu daha büyük canilik bütün dünyaya hepimiz sığamayız maalesef denge olmak zorunda
1 tane 2 tane yap onlara maddi manevi yet hayırlı evlat olsun mesleği olsun yeter çok bile arka arkaya 10 tane doğurup salmanın bir mantığı yok 1 tane çocuğun min gideri 50b siz 4-5 çocuğu olaların evine 300-400 b girdiğini düşünüyor musunuz? Durumun yoktur asgariyle de çocuk büyütülür büyütmüş eskiler ama şu devirde gerek var mı yok çocuğun istediği bi montu botu alamicaksan iki kursa da gönderemeyeceksen evde ayda yılda bir et balık yiyeceksen alemi yok işte o çocuğu yapmanın

Ne kadar kötü eleştiriler gelmiş ya. Hiç mi empati yapılmıyor kadın ne sormuş cevaplar nasıl verilmis çok üzücü gerçekten. 1 3 7 kimsenin eleştirmeye hakkı yok. Doğurmazsin zorbalanirsin doğurursun yine zorbalanirsin. 1 olur ikinciyi sorarlar 4 olur niye bu kadar doğurdun derler artık insanları rahat bırakın. . Bebeğiniz hayırlı olsun. Allah sağlıklı uzun ömürler versin. Sorunuzla ilgili bilgim yok maalesef.

Çin Uygur Türklerini yok etmek için yapıyor bunu kendi vatandaşlarına değil
Dediğiniz doğru ama kadının kafa yapısını hayatını bilmiyoruz ki hepimiz aynı şekilde bakamıyoruz hayata ben kadına aferin doğur dogurabildigin kadar demedim ki
İlk yorumu okudunuz mu ona istinaden yazdim

Kimse senin üstüne gelmiyor tartışıyor karşılıklı tartışma bu kavga değil bir şey değil herkes görüşünü belirtiyor senin görüşün sana doğrudur onun görüşü ona benimki bana siz niye celallendiniz ki ? İnsanlar konular üstünde tartışır doğal bu kadar abartmaya gerek yok
Ayrıca konu sahibi 3 çocuk aldırdım 4. Aldırcam dese aferin bakamıyosan doğurma derdim ama kürtaj da doğum kontrol yöntemi değil korunsana der tartışırdım aynı şey bak ikisinde de bakamayacağı tam yeterlilikle büyütemeyeceğin çocuğu doğurmaya gerek yok derdim

Ha pardon ben çin kendi içinde yapıyor olarak aldım öyle bir muhabbet vardı ya bir ara 1 çocuk yapıyorlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…