- Konu Sahibi Hilal nur27
Okumalar için teşekkürler, bakacağım. Alkışlamak lafı size değil geneleydi. Kaç tane isterse doğurur deniyor ama layıkıyla bakılmayan, eğitimiyle gelişimiyle birebir ilgilenilmeyen çocukların da artık topluma faydaları olmuyor malesef. Suça sürüklenen çocuk denenlere baktığımız zaman hiç biri 1-2 kardeş değiller. Aileleri çocuklarının nerede kimle olduklarını bile bilmiyor, ya da biliyorlar işlerine geliyor.Siyonizm i Ariel Şaron u araştırırsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız
Fenomenler 3 er 5 er doğuruyor onlari izliyoruz halk olarak takip ediyoruz ama halktan normal orta direk aileden olan bir kadın 2 çocuk yaptı mı olay oluyor bende bunu anlamıyorum
Misal Şeyma Subaşı sırf nafaka için çocuk yaptı ünlüler camiasında bu örnekler çok fazla
Birde ben konu sahibine aferin ya iyi yapmışsın demedim ki diğer mesajlarımi yorumları bir okusanız keşke
Ben kadının ruhsal durumunu psikolojik olarak nasıl yada hayata nasıl bakıyor bilmiyorum ki
Yardım parası sorulmuş bu konuda bilgin varsa yazar geçersin o kadar
Yani olan olmuş çocukları elinden alacak yada öldürecek değiliz değil mi yada kadını kısırlaştırma hakkımızda yok değil mi
Birde dediğim kitap bu değil ama özgürlüğün fecrini de bir okuyabilirsiniz o kamplarda vs neler olduğu anlatılıyor
29 yaşındaki kadın da sadece anne olmamalı, o da bir kadın ve üstelik daha çok genç. Devamlı hamile lohusayken kendine bakabiliyor mu, vitamini gıdası vs iyi besleniyor mu, 4 çocukla temizliğe bakıma yardımcı alabiliyor mu? Benim niye 4 çocuk demem bu yüzden. Kadına da yazık, hem bedenen hem ruhen kolay değil. Biri yeni doğmuş 4 çocuğa bakmak çok zor artık. Maddi durumu çok iyi olanlar, evi mülkü geliri olanlar, her çocuğa eşit geleceği verebilenler, evinde yardımcısı bakıcısı olanlar yapsın istediği kadar.