- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
- Konu Sahibi lovelygirl_
-
Masallah, tahmin edilmismiydi peki kilosu önceden? Kendinizmi istediniz normal dogumu?
Sizin adınıza cok sevindim gercekten.Canm yapıyla alakalı bende çok korktm gobegm kalsaydi kesin sarkiklik olurdu ben normal istyodm bebegm ters olduğu için sezeryan oldm korse felan almstm kullanırım diye sezeryan olunca korktm kullanmama da gerek kalmadı iyiki
neden kaldıramıyosunkiPeki sezeryan sonrasi karninda sarkma oldu mu canim.normal istiyorum ama kaldirabilirmiyim
Ozelde yapmayi dusunuyorum canim ins. Kilosundan dolayi mi sknti yasadin yoksa catin dar oldugundan mi? Bidaha cocuk istemiyorum deme Rabbim ins ikinciyi nasip ederCanım gecen nısanda normal dogum yaptım benımkı cok cok kotu gectı,basıma gelmeyen kalmadı ama herkezın dogumu aynı degıldır kı belkı de sen hıc zorlanmadan yaparsın.Ben sımdı bı daha asla cocuk ıstemıyorum olursa da sezeryan dıyorum ama belkı o daha da kotu yasamadıgım ıcın bılmıyorum,yanı ona buna takılma dogum zamanı hersey farklı oluyor.Zaten devlet hastanelerınde ılk dogumda sezeryan yasaklanmıs son ana kadar hıcbı seklde olmazsa yada tehlıke olursa sezeryan yapıyolarmıs artık,ozele gıdersen bılemem tabı.Ama kendını norml yada szryan dıye sartlandırma cunku hıc bellı olmuyo dogum anında.
illaki yatmıyosundur ama evi bol bol turla doğumun kolay olur ben normal doğum diye yıttım kendimi ama nasip olmadı sezaryen oldumHavalar soguk oldugu icin pek yuruyemiyorum ama aktif olarak biseyleri yapmaya calisiyorum yan gelip yatmiyorum
Dinleme işte bunları, anlatan olursa hamileyim gördüğünüz üzere ve en son ihtiyacım bu hikayeleri dinlemek de uzaklaş..15 saat sanci ceken bi arkadasimi dinledim o yuzden biraz daha gerildim ...
Aynen oyle yapayim ben de :)Dinleme işte bunları, anlatan olursa hamileyim gördüğünüz üzere ve en son ihtiyacım bu hikayeleri dinlemek de uzaklaş..
sana sadece şunu diyim ben sezaryen le yaptım 2 hafta bebeğimi kendim kucağıma alamadım normal doğum yapanlar kucağına aldı gitti hastanedenI
Aynen oyle yapayim ben de :)
asıl sezaryenden kork benceNormal sağlıklı elbet. .
Ben korkudan sezeryan olurum. .
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin. .
Pisman msn cnm pekiNormal sağlıklı elbet. .
Ben korkudan sezeryan olurum. .
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin. .
Çocuk olsunda doğumu düşünürüz yawasıl sezaryenden kork bence
Orasida var haklisin. Normal dogum yapanlar daha rahatsana sadece şunu diyim ben sezaryen le yaptım 2 hafta bebeğimi kendim kucağıma alamadım normal doğum yapanlar kucağına aldı gitti hastaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?