- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.249
- 168
- 34
- Konu Sahibi lovelygirl_
-
al bendende o kadarNormal doğurabilir isen sezeryan olma tabiki. Ben sezeryan olmak zorunda idim ilk 3 4 gün çok zor. Şöyle diyim eminim doğumda çekilen ağrı ile sezeryandan sonra ilk ayağa kalkıp yürüme gaz sıkılması aynıdır. Tek unutnadığin o zaman çünkü ayağa kalıyorsun ama kalkarken nefesin kesiliyor. Kendimi yatağa atayım desen daha çok kötü olur atamiyorsun. Normal doğum yapanlar koridorda pıtıpıtı yürürken sen o gazı çıkarana kadar dizlerine kadar kambur kambur yürüyorsun. Normal kolay demiyorum ama dogurunca bitiyor.
Rabbim nasip eder ins canmm benimmm. Tedavi oldun mu yada tedavilik bi durum var mi
kesinlikle normal ben yalvardım resmen ama nasip olmadı işteIns normal olurum okuyunca normale bakis acim degisti
mevlam sanada evlat nasip eder inş bu mutluluğu sende tadarsın canımOlmuyor cnm
Amin inşallah. .mevlam sanada evlat nasip eder inş bu mutluluğu sende tadarsın canım
Medicalparkı öneriyorum canım 4 ay önce doğum yaptım mükemmel bi hastane. Doktorum özge öztürktü o da çok şeker bi kadındı. Benim mecburi sezeryan oldu çatı darlığı sevebiyle. Bi sıkıntı yoksa tabiki normal doğum yspmalısın.Merhaba kizlar 28 haftalik hamileyim ve zaman su gibi geciyor suan hem hastane arayisindayim ankara da yapacagim kismet olursa hem de korku var haliyle. Normal dogum var aklimda ama cok korkuyorum epidural normal dogum düşünüyorum halk arasinda prenses dogum olarak da biliniyor yapan var mi aranizda ? Sizce en iyisi sezeryan mi normal dogum mu? Bu korkuyu icimden atmak icin ne yapabilirim aklim cok kariisiikkkkk Simdiden teşekkürler arkadaslar
Edit: Ankarada tavsiye edebileceginiz özel hastane var mi kizlar?
Yani ikisi de zor canım. Tek güzel yanı bebeğini sağlıkla kucağına almak. Bu arada o ilk ağrı sızı dışında. Hiç sorun yaşamadım. Öyle kış ayı ameliyat yeri sız lar derler hiç yaşamadım. Sezeryan gòbegi kalır derler sadece ilk bir kaç ay oldu ve şimdi gayet normal sarkıklık yok lazer dikiş o yüzden iz de yok. Birde doktor çok önemli adam gibi kesi atması gerek. Yoksa yırtılma oluyor. Bebeğin kilosu musait değil se hiç düşünmeden sezeryan ol mesela.Ins normal olurum okuyunca normale bakis acim degisti
İkinciyi onlara doğurtup karşılarında sırıtmak lazımaynen canım erkekler için öylemiben amelyattan çıktığımda acıdan ölüyodum adam gülüyodu ya neymiş baba olma mutlulğuymuş
Sen kac haftaliksin canm .öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ben de şu an aynı sorular içindeyim,normal istiyorum ama doktorumun dediğine göre son haftalara doğru doğum şeklini netleştirebilirmişiz,çocuğun konumu,çatı durumum vs.her iki doğum türünün de kendine göre eksileri artıları var.ben şimdilik akışına bıraktım ama normal olsun diye dua ediyorum,sezeryan videoları izlediğimden ki izlemenizi hiç tavsiye etmiyorum o kadar kesiğin iyileşme sürecini düşündükçe kötü oluyorum. Bu arada epidural yaptırılan yer önemliymiş sonradan bel ağrıları çeken bir kaç kişi ile karşılaştım,zaten omurgama iğne sokulması acaba felç olur muyum düşüncesine sokmuştu,epidurale de soğuğum,Allah hayırlısını versin herkese.
Evet bende aynı düşüncedeyim sezeryan sonrası süt gelme konusunu ben bir kaç doktorla görüştüm kesinlikle öyle bişey yok dediler.Bence herkesin bünyesine göre değişir ama ben kesinlikle spinal anestezi ile sezeryan diyorum.
Sezeryandan sonra göbek kalıyor lafı bence tamamen hikaye göbeği sarkacak olan normal doğursa da sarkıyor eğer göbek yoksa sezeryandan sonra da kalmıyor.
Ben ikinci gün çok rahattım zaten bir gece yattım hastanede yine sorsalar sezeryan derdim kesinlikle ama tabi normal doğuracak cesaretiniz varsa eğer tabi ki normal doğum yapın.
Ben sezeryandan önce iki ameliyat oldum onların yanında sezeryan hiçbişey değil.
Bir de sezeryanla doğurursan sütün gelmez gibi saçma sapan sözler duyabilirsin asla öyle birşey yok.
O süt olayini bes kisi soyledi nerdeyse bence o da bunyeden bunyeye degisiyor olablr.Bence herkesin bünyesine göre değişir ama ben kesinlikle spinal anestezi ile sezeryan diyorum.
Sezeryandan sonra göbek kalıyor lafı bence tamamen hikaye göbeği sarkacak olan normal doğursa da sarkıyor eğer göbek yoksa sezeryandan sonra da kalmıyor.
Ben ikinci gün çok rahattım zaten bir gece yattım hastanede yine sorsalar sezeryan derdim kesinlikle ama tabi normal doğuracak cesaretiniz varsa eğer tabi ki normal doğum yapın.
Ben sezeryandan önce iki ameliyat oldum onların yanında sezeryan hiçbişey değil.
Bir de sezeryanla doğurursan sütün gelmez gibi saçma sapan sözler duyabilirsin asla öyle birşey yok.
ah keşke ama nerdeeeİkinciyi onlara doğurtup karşılarında sırıtmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?