- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi lovelygirl_
-
Hamile olmadım..Pisman msn cnm peki
Olurum kismini oldum diye okudum :))))Hamile olmadım..
fikrim sadece ..
Arkadaşım epidural normal doğum yaptı çok memnundu bende sancım olmadı günlerim geçti diye sezeryan oldun doğumdan sonra Ağrı'm oldu sana tavsiyem normal yapabilirsen yap ama çok korkuyorsan veya ters giden bişey olursa o Zaman sezeryan olMerhaba kizlar 28 haftalik hamileyim ve zaman su gibi geciyor suan hem hastane arayisindayim ankara da yapacagim kismet olursa hem de korku var haliyle. Normal dogum var aklimda ama cok korkuyorum epidural normal dogum düşünüyorum halk arasinda prenses dogum olarak da biliniyor yapan var mi aranizda ? Sizce en iyisi sezeryan mi normal dogum mu? Bu korkuyu icimden atmak icin ne yapabilirim aklim cok kariisiikkkkk Simdiden teşekkürler arkadaslar
Edit: Ankarada tavsiye edebileceginiz özel hastane var mi kizlar?
aynen ben hiç desteksiz kalkamıycam sandım aman allahım yok öyle bi acı acılar içinde uyandım resmen acı eşiğim yüksek olduğu haldeOrasida var haklisin. Normal dogum yapanlar daha rahat
başa gelen çekiliyo canısıÇocuk olsunda doğumu düşünürüz yaw
Ben korkarım aboowww
Özelde mi dogurdun canmaynen ben hiç desteksiz kalkamıycam sandım aman allahım yok öyle bi acı acılar içinde uyandım resmen acı eşiğim yüksek olduğu halde
hayır canım devletÖzelde mi dogurdun canm
Sancin olmayinca suni sanci veriyorlar denemediniz mi onu?Arkadaşım epidural normal doğum yaptı çok memnundu bende sancım olmadı günlerim geçti diye sezeryan oldun doğumdan sonra Ağrı'm oldu sana tavsiyem normal yapabilirsen yap ama çok korkuyorsan veya ters giden bişey olursa o Zaman sezeryan ol
Hayırlısı :)başa gelen çekiliyo canısı
Belki devlet oldugu icin mi bukadr sknti olduhayır canım devlet
aynen canım herşeyin hayırlısıHayırlısı :)
Olurum kismini oldum diye okudum :))))
Evliysen sen de patlat bi bebis :)))Hayırlısı :)
Belki devlet oldugu icin mi bukadr sknti oldu
yok canım benim canımın acısydı mesele onuda zaten nerde olsam çekerdimBelki devlet oldugu icin mi bukadr sknti oldu
Olmuyor cnmEvliysen sen de patlat bi bebis :)))
Rabbim nasip eder ins canmm benimmm. Tedavi oldun mu yada tedavilik bi durum var miOlmuyor cnm
Kadin olmak zor zanaatyok canım benim canımın acısydı mesele onuda zaten nerde olsam çekerdim
Normal doğurabilir isen sezeryan olma tabiki. Ben sezeryan olmak zorunda idim ilk 3 4 gün çok zor. Şöyle diyim eminim doğumda çekilen ağrı ile sezeryandan sonra ilk ayağa kalkıp yürüme gaz sıkılması aynıdır. Tek unutnadığin o zaman çünkü ayağa kalıyorsun ama kalkarken nefesin kesiliyor. Kendimi yatağa atayım desen daha çok kötü olur atamiyorsun. Normal doğum yapanlar koridorda pıtıpıtı yürürken sen o gazı çıkarana kadar dizlerine kadar kambur kambur yürüyorsun. Normal kolay demiyorum ama dogurunca bitiyor.Merhaba kizlar 28 haftalik hamileyim ve zaman su gibi geciyor suan hem hastane arayisindayim ankara da yapacagim kismet olursa hem de korku var haliyle. Normal dogum var aklimda ama cok korkuyorum epidural normal dogum düşünüyorum halk arasinda prenses dogum olarak da biliniyor yapan var mi aranizda ? Sizce en iyisi sezeryan mi normal dogum mu? Bu korkuyu icimden atmak icin ne yapabilirim aklim cok kariisiikkkkk Simdiden teşekkürler arkadaslar
Edit: Ankarada tavsiye edebileceginiz özel hastane var mi kizlar?
aynen canım erkekler için öylemiKadin olmak zor zanaat
Ins normal olurum okuyunca normale bakis acim degistiNormal doğurabilir isen sezeryan olma tabiki. Ben sezeryan olmak zorunda idim ilk 3 4 gün çok zor. Şöyle diyim eminim doğumda çekilen ağrı ile sezeryandan sonra ilk ayağa kalkıp yürüme gaz sıkılması aynıdır. Tek unutnadığin o zaman çünkü ayağa kalıyorsun ama kalkarken nefesin kesiliyor. Kendimi yatağa atayım desen daha çok kötü olur atamiyorsun. Normal doğum yapanlar koridorda pıtıpıtı yürürken sen o gazı çıkarana kadar dizlerine kadar kambur kambur yürüyorsun. Normal kolay demiyorum ama dogurunca bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?