Doğum??

Yazık der gibi bakmakta haklılar.gerçekten yazık etmiş aileniz.neden kıskansın insanlar gençliğini yaşayamamana üzülmüşlerdir.

Ben doğumdayken doktor bir kızın annesine bağırıyordu "15 yaşındaki çocuğa çocuk yaptırıyorsunuz " diye.
O anne olacak çocukta hâlâ anne diye bağırıyordu.
 

Aynen ben de sasirdim. Bu kiz uzulse, uzuntuden bebegini kaybetse cok mu mutlu oluruz. Cok ayip. Ki yuzu gorunmuyor bile. Gayet tatli bir kiz cocugu..
 
ben de aaaaaaaaaa diyenlerdenim şimdi sana burda yaşınla ilgili edebileri diger arkadaşlara bırakıyorum..
işte böyle doğum yaklaşınca ,,,,
tırım tırım sırsılırrrr.....
hadi bakalım iyi doğumlarrr
 
Cok teşekkür ederim abla inşAllah dediğin gibi doktor en iyisini bilir bedenen müsaitsin demişti oda Allah isteyen herkese versin kimseyede evlat hasreti çektirmesin:)
 
EvelAllah doğururum Allah kimseyi o darda koymasın duan için sağol:)
 
çok kıskanılacak birisin gerçekten.okumuşsun.iş güç sahibisin.ayakların üzerinde duruyorsun.evde kalmadan tam zamanında evlenmişsin.kız olmadan kadın olmuşsun. karılar nedemekse o konuya hiç girmiyorum.
 
Cok teşekkür ederim abla inşAllah dediğin gibi doktor en iyisini bilir bedenen müsaitsin demişti oda Allah isteyen herkese versin kimseyede evlat hasreti çektirmesin:)
evlat hasreti çektirmesin mi 16 yaşında olduğunu yazmasan yıllardır çovuk istiyo da olmuyo sanırdım öyle yansıttın bana
 
Ben burada ki kimsenin kötü niyetle yorumlar yaptığını düşünmüyorum.
Nitekim arkadaşlarım eminim onun adına üzüldüğü için bu şekilde yazdı buna da eminim.
Evet hamile olabilir ama yaptığının da yanlış olduğunu bilmesi gerek.Bir ömür doğru birşey yapmış gibi gezmesinden iyidir.Bu tavır gösterilmeli ki karnında ki evladına da aynı şekilde büyütmesin.
 
Kucakta olmasi gereken yas zaten, ben 16 yasimda hala annemin kucagina oturuyordum sev beni diye :)
Ben 23'üm hala sırnaşıyorum sev beni diye Yok valla benden adam olmayacak Şimdi ben nasıl kalkıp başka evde yaşayayım, annemsizSabah kim soracak bana yumurta yer misin diye, yine mi zayıfladın sen diye bal, kuru yemiş falan aldıracak. Yok yok ben anamın evinde iyiyim.
 
neyse minicik anne allah yardım etsin ben 22 yaşın da zor dayandım sen nasıl dayancan bilemiyorum kolay doğumun olur inş
 
Aynen ben de sasirdim. Bu kiz uzulse, uzuntuden bebegini kaybetse cok mu mutlu oluruz. Cok ayip. Ki yuzu gorunmuyor bile. Gayet tatli bir kiz cocugu..
Profilini tikla daha buyuk resmi var Canim. Bence hakkaten guzel, masallah. Herkes 16 sinda 1.50 m, 40 kg olmuyor ki. Belli daha yapili bir arkadas. Ama cok hos bir havasi var.

Bu vesileyle seni gormek de guzel oldu Bilegece kuzusu. Cok optum seni :)
 
Sayfalar boyunca böyle negatif yazacağınıza, kızı bulup karnına bi tekme atsanız daha iyiymiş be!

Olmuş olan, yani bu derece eleştirmekle elinize ne geçecek arkadaşlar, gencecik kız hamile ve siz onun psikolojisi üzerine oynuyorsunuz farkında mısınız?

Canım sen de korkma, doktorların seni yönlendirecektir, artık doğumlar çok daha kolay ve neredeyse acısız.
Senin dert edeceğin tek şey, 16 yaşında layığıyla annelik yapabilecek misin, bu olsun.
 
Yazık ya cidden üzüldüm 16 yaşında sen daha cocuksun ya çocuk şuan lise sıralarında olman gerekiyo ama sen çok marifet işlemiş gibi anlatıyosun bide beni kıskandilar diyosun ya resmi nikah var mi diye sordum cidden merak ediyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…