- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.185
- 798
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Gercekten inanmiyorum! Hamile gencecik bir insan var, hep ayni laflar . Yok 16 olamaz 26 mis
Pess yani elinize ne gececek onu kotu hissettirseniz?? Hamile bir kadina yapilir mi ya ?
Ki kaldiki hakkatten guzel, gencligi bariz biri benim resimde gordugum. Resmen Fahriye Evcani andiriyor.
ben de aaaaaaaaaa diyenlerdenim şimdi sana burda yaşınla ilgili edebileri diger arkadaşlara bırakıyorum..16 yaşında evli olup hamile olduğum için insanlar hemen aaaa yazııığğkk diyor, ben hayatımdan çok memnunum neyse konu şu ablalar, bugün annemin arkadaşları geldi, arkadaşlari ve bendn 4-5 yaş büyük kızlari eşim işteyken annemlerdeyim) neyse bu karılar hemen böyle surat felen yaptılar yazık der gibi kıskanıyolarneyse kızları sen daha 16 sın doğuma dayanabilecekmisin, kadınlar dayanamıyo ölüyo sen nasıl yapacaksın felen dediler ben normal doğum istiyorum korkmuyorum ama yani insan birazcık çok az minicik tırsıyo şimdi sonuçta doğacak dimi ablalar psikolojim bozuldu ama bebeğe yansımasın diye hep kahkaha atıyorum gülüyorum şimdi korksam bebek beni istemiyo diye düşünür beni motive edin
Cok teşekkür ederim abla inşAllah dediğin gibi doktor en iyisini bilir bedenen müsaitsin demişti oda Allah isteyen herkese versin kimseyede evlat hasreti çektirmesin:)Kiz evli ve 4 aylik hamile. Olan olmus, napsin bebegi geri mi kussun? Bu kadar uzerine gitmesek
Canim, sen bakma etrafindaki sabuk konusan kadinlara. Ilk gece diye milleti vajinusmus yapan da bu kadinlar.
Git doktorunla konus, o senin kemik yapini inceler ve en dogru seyi o soyler. Eskilerde cok var o yaslarda anne olanlar, ki simdi tip cok daha gelisti simdi.
Saglikla kucagina al bebegini insallah.
EvelAllah doğururum Allah kimseyi o darda koymasın duan için sağol:)ben de aaaaaaaaaa diyenlerdenim şimdi sana burda yaşınla ilgili edebileri diger arkadaşlara bırakıyorum..
işte böyle doğum yaklaşınca ,,,,
tırım tırım sırsılırrrr.....
hadi bakalım iyi doğumlarrr
evlat hasreti çektirmesin mi 16 yaşında olduğunu yazmasan yıllardır çovuk istiyo da olmuyo sanırdım öyle yansıttın banaCok teşekkür ederim abla inşAllah dediğin gibi doktor en iyisini bilir bedenen müsaitsin demişti oda Allah isteyen herkese versin kimseyede evlat hasreti çektirmesin:)
bu lafları 16 yaşın da ki birinden duymak bi tak beni mi şaşırtıyoEvelAllah doğururum Allah kimseyi o darda koymasın duan için sağol:)
Ben 23'üm hala sırnaşıyorum sev beni diyeKucakta olmasi gereken yas zaten, ben 16 yasimda hala annemin kucagina oturuyordum sev beni diye :)
Profilini tikla daha buyuk resmi var Canim. Bence hakkaten guzel, masallah. Herkes 16 sinda 1.50 m, 40 kg olmuyor ki. Belli daha yapili bir arkadas. Ama cok hos bir havasi var.Aynen ben de sasirdim. Bu kiz uzulse, uzuntuden bebegini kaybetse cok mu mutlu oluruz. Cok ayip. Ki yuzu gorunmuyor bile. Gayet tatli bir kiz cocugu..
99:)2000 doğumlu musun
Hayır abla hakim onay verdi evet dedik imza attık nikahlandık soyismim değiştiBildiğim kadarıyla 16 yaşında evlenmek için mahkeme kararı gerekiyor. Dini nikahtanmi bahsediyorsunuz beraber yaşamaktan yani
Çok teşekkür ederim canım ablamProfilini tikla daha buyuk resmi var Canim. Bence hakkaten guzel, masallah. Herkes 16 sinda 1.50 m, 40 kg olmuyor ki. Belli daha yapili bir arkadas. Ama cok hos bir havasi var.
Bu vesileyle seni gormek de guzel oldu Bilegece kuzusu. Cok optum seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?