Doğum??

Yaşından biraz buyuk durman hamilelik kilosu ve kaşlarinin sekliyle alakali sanirim.
Fakat bana yuzun sempatik geldi :)
Kız cocuklarinin okumasi taraftariyim fakat sen secimini yapmissin umarim eşin iyi bir insandir ailen sana sahip cikiyordur ilerde cogu kadinin karsisina cikan zorluklari yasamassin umarim.
Beslenmene cok dikkat et duzenli yuruyus yap. Danimarkada yasiyorsun dogumda bir sıkıntı yasayacagini sanmiyorum.

bizim bi komşu vardı.kızlarını 17-19 arası evlendirdi.(4 tane).çocukları doğum yapınca. çocuğun çocuğu oldu derdi.sevinirdi kendince.birden onu hatırladım.

Ana kucagi gibisi var mi yav ah anam anam burda olaydi simdi sabah patates kizartsaydi, sigara boregi yapsaydi, babam agzima meyve tiksaydi, kiymetini bilin ey bekarlar simdi patates kizartan oldum, kimse bana bakmiyor, elime bakiyorlar

Aynen, çok sinirlendim bu konuyu okuyunca. Öncelikle ailesine, sonra damadın ailesine, ardından konu sahibi ile eşine. Bu yaşta eğitimle, sosyallikle uğraşması gereken kızı hayata 10 yıl erken atmışlar resmen. Konu sahibi iyi bir kız fakat verdiği cevaplardan da kişisel gelişiminin eksik kaldığı çok açık. Kendisi daha bu kadar toyken bir insanın doğru büyütülmesiyle, onun eğitimiyle ne derece yeterli ilgilenebilir ki? Bu yaşta birinde bu kadar sorumluluğun verilmesi çok yanlış. Bu sebeple yaşından olgun gösterdiğini düşünüyorum ben. Nasıl yaşarsak öyle görünürüz çünkü.

Ben 27ye 2 ay kala evlendim de rahmetli babam karalar bağladı, ne oynadı ne gülebildi rızası da olduğu halde, gıdılarımdan sever tosbik falan diyip kızdırırdı beni, 16 yaş ne yaw

Benimkilere o kadar rahatlar derim 19 umda universiteye aglaya aglaya gonderdiler. 16 yas cocuk daha...
Babayi anneyi birak ben 16 yasinda top pesinde kosup su savasi yapiyordum

Ya kızımla aynı yaştasın neden yaptın bunu kendine..yazık değilmi gençliğine?bu en güzel yilların gecip gidecek geri gelmeyecek..benim kızım arkadaşları ile konserde sinemada alışverişte eğlenirken sen bebekle uğraşacaksın. .ailen zorlamı verdi ne yaptı?yoksa hamile kaldin da evlenmeye mecbur mu oldun??neden?neden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…