- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.182
- 158
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Evet abla örtümü güzel örtemedim ev haliProfildeki senmisin ya cok merak etttinn
bendensinKizlar danimarka deyince nasil taslar oturdu bi aydinlatin be anlamadim onu ben.
Ben 23'üm hala sırnaşıyorum sev beni diyeYok valla benden adam olmayacak Şimdi ben nasıl kalkıp başka evde yaşayayım, annemsiz Sabah kim soracak bana yumurta yer misin diye, yine mi zayıfladın sen diye bal, kuru yemiş falan aldıracak. Yok yok ben anamın evinde iyiyim.
Aynen, çok sinirlendim bu konuyu okuyunca. Öncelikle ailesine, sonra damadın ailesine, ardından konu sahibi ile eşine. Bu yaşta eğitimle, sosyallikle uğraşması gereken kızı hayata 10 yıl erken atmışlar resmen. Konu sahibi iyi bir kız fakat verdiği cevaplardan da kişisel gelişiminin eksik kaldığı çok açık. Kendisi daha bu kadar toyken bir insanın doğru büyütülmesiyle, onun eğitimiyle ne derece yeterli ilgilenebilir ki? Bu yaşta birinde bu kadar sorumluluğun verilmesi çok yanlış. Bu sebeple yaşından olgun gösterdiğini düşünüyorum ben. Nasıl yaşarsak öyle görünürüz çünkü.Ben burada ki kimsenin kötü niyetle yorumlar yaptığını düşünmüyorum.
Nitekim arkadaşlarım eminim onun adına üzüldüğü için bu şekilde yazdı buna da eminim.
Evet hamile olabilir ama yaptığının da yanlış olduğunu bilmesi gerek.Bir ömür doğru birşey yapmış gibi gezmesinden iyidir.Bu tavır gösterilmeli ki karnında ki evladına da aynı şekilde büyütmesin.
1900 ler sanırımHangi çağda yaşıyoruz
Ben 27ye 2 ay kala evlendim de rahmetli babam karalar bağladı, ne oynadı ne gülebildi rızası da olduğu halde, gıdılarımdan sever tosbik falan diyip kızdırırdı beni, 16 yaş ne yaw
Bence daha eski 1500 olabiler1900 ler sanırım
Sirf begeni yapmak icin giriş yaptim:)16 yaşında anne oluyosun diye kimse seni kıskanmaz
heleki evli olduğun için hiç
Ya sence varmi sormana bile gerek yokResmi nikah var mi konu sahibi 3.kez soruyorum bu konu önemli ya
Ya kızımla aynı yaştasın neden yaptın bunu kendine..yazık değilmi gençliğine?bu en güzel yilların gecip gidecek geri gelmeyecek..benim kızım arkadaşları ile konserde sinemada alışverişte eğlenirken sen bebekle uğraşacaksın. .ailen zorlamı verdi ne yaptı?yoksa hamile kaldin da evlenmeye mecbur mu oldun??neden?neden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?