Balıkesir'in neresindensin canım ben de Ayvalık'ta yaşıyorum özel bi doktora gidiyorum kontrolleri kendi muayenesinde yapıyor doğumu da özel hastaneyle anlaşması var orada yaptırıyorMerhaba arkadaşlar benim bir sorun olucak ben balıkesirde oturuyorum özelde dogum yapmak istiyorum normal kontrollerimi devlette yaptırıyorum özelde dogum yapabilmek için illa ki kontrollerin orda mi olması gerekiyor ve birde benim doğumum gece başladı diyelim özele gittik orda istediğim daha önce araştırdığım doktor yoksa o an ne yapmalıyım yani gittiğinde başka doktor mu giriyor yoksa istediğin doktor mu ve epidural normal dogum nasıl oluyor bilgisi olan varmı normal yolla dogurmaktan daha mı iyi.
Balıkesir merkezdeyim ben canımBalıkesir'in neresindensin canım ben de Ayvalık'ta yaşıyorum özel bi doktora gidiyorum kontrolleri kendi muayenesinde yapıyor doğumu da özel hastaneyle anlaşması var orada yaptırıyor
O kötü o zaman gelmemesi benim tercihim bayan doktor çünkü gittiğimde bayan degilde erkek olursa yani istemiyorum erkek doktor bayandan bile çekiniyorum yaniözel hastaneler parayı veren düdüğü çalar şeklinde. istediğin gibi doğum yapabilirsin fakat özellikle doktor çağıramazsın. zira birçok doktor kendi hastasına bile gelmiyor gece
O an erkek bayan dusunmicen ki bi an once dogum yapmayi dusuncen erkek istemiyosan devlette yap onlarda canini okur insanin merhametsizler.O kötü o zaman gelmemesi benim tercihim bayan doktor çünkü gittiğimde bayan degilde erkek olursa yani istemiyorum erkek doktor bayandan bile çekiniyorum yani
Öyle ama benim eşim çok karşı erkek doktora kesinlikle istemiyor öyle bir durumda ben yanarım yaniO an erkek bayan dusunmicen ki bi an once dogum yapmayi dusuncen erkek istemiyosan devlette yap onlarda canini okur insanin merhametsizler.
O zaman esiniz size bayan dr bulsun siz takmayin bunu kafanizaÖyle ama benim eşim çok karşı erkek doktora kesinlikle istemiyor öyle bir durumda ben yanarım yani
Canım dün doktordan geldik ablam için.nirmal doğum yapacak allahın izniyle.doktor şunu söyledi diz ne zaman isterseniz ben gelirim gece telefon edin yeter dedi.bin lira ücret dedi.eger beni istemezseniz yanlız ebe olsun derseniz o da 200 lira dedi.doktor girdiği zaman ebede giriyor yardım ediyor toplamda 1200 lira.her hastanenin prosedürü farklı.dpktorunla özel görüş.ve normal doğum. İcin elinden geleni yap.gerekirse o parayı ver canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Merhaba arkadaşlar benim bir sorun olucak ben balıkesirde oturuyorum özelde dogum yapmak istiyorum normal kontrollerimi devlette yaptırıyorum özelde dogum yapabilmek için illa ki kontrollerin orda mi olması gerekiyor ve birde benim doğumum gece başladı diyelim özele gittik orda istediğim daha önce araştırdığım doktor yoksa o an ne yapmalıyım yani gittiğinde başka doktor mu giriyor yoksa istediğin doktor mu ve epidural normal dogum nasıl oluyor bilgisi olan varmı normal yolla dogurmaktan daha mı iyi.
O kötü o zaman gelmemesi benim tercihim bayan doktor çünkü gittiğimde bayan degilde erkek olursa yani istemiyorum erkek doktor bayandan bile çekiniyorum yani
Öyle ama benim eşim çok karşı erkek doktora kesinlikle istemiyor öyle bir durumda ben yanarım yani
Bunu hastaneyle konusrsan daha net bilgi alirsin canim. Son ayinda bi kere bi git kaydin falan bulunmus olsun dogumdan once. Sonrasnda da hem doktrnla konusrsn hem hastaneyleMerhaba arkadaşlar benim bir sorun olucak ben balıkesirde oturuyorum özelde dogum yapmak istiyorum normal kontrollerimi devlette yaptırıyorum özelde dogum yapabilmek için illa ki kontrollerin orda mi olması gerekiyor ve birde benim doğumum gece başladı diyelim özele gittik orda istediğim daha önce araştırdığım doktor yoksa o an ne yapmalıyım yani gittiğinde başka doktor mu giriyor yoksa istediğin doktor mu ve epidural normal dogum nasıl oluyor bilgisi olan varmı normal yolla dogurmaktan daha mı iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?