Doğuma 1 hafta kaldı çok endişeliyim

Iki kızım arasında 2.5 yaş var bende aynı endişelerle gittim doğuma ikinci doğum sezeryandi odaya gelene kadar endiseliydim ilk kızım için çok endişe esiyordum ama babasıyla duran bir çocuktu kv geldi idare ettiler iki gün.sonra 1 gün de sarılıktan yattı küçük onda da annemle idare ettiler zor oldu ama korkacak,endişelenecek birsey yok ki bizim ailelerde uzaktı sadece 10 gün annemle kv kaldı 5 gün de kv fazladan kaldı sonra iki çocukla tektik bir de küçük 5 aylıkken ev taşıdık tek.ins hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın korkmayın endiselenmeyjn.

Kızlar iyi geceler hepinize
1 hafta sonra doğumum var 2. Doğumum büyüğüm 27 aylık.
İlk doğumumda hiç bi endişem korkum yoktu ama bunda çok kötüyüm çok kötü rüyalar görüyorum
Evdeki çocuğum nolcak nasıl duracak bnsiz düşünemiyorum genel olarak huysuz bi çocuk sadece babayla kalıyo falan ne bilim çok huzursuz bi haldeyim uyku uyuyamıyorum uyusamda hemen kötü rüyalar görüp kalkıyorum doğumum sezeryan bu arada ailem yanımda ailelerimiz yakınlar bize doğum sonrası bakımla falan ilgilenecek kişi var ama o doğum anı hastanede kalış süreci falan bilemiyorum ilk doğumumda lohusalığım kötü geçmişti birazda onun etkisi var haliyle
Sizce bu yaşadığım duygular normal mi annem gayet normal diyo
Size de oldu mu böyle duygular
Bu arada kübra ismi nasıl kulağa hoş geliyor mu 🤗🤗
Hepinize şimdiden teşekkür ederim
İyi geceler 🌙
Aynı ben :( 30 aylık kızım, 10 gun sonra sezeryan dogumum ve korkularım :(

19 haftalık hamileyim bende de şimdiden korkular başladı.Kızımda çok rahat bir hamilelik geçirmiştim.Son hafta endişem olmuştu bir de doğuma giderken ağlamıştım.Şimdi çok daha erken başladı korkular.Güzel şeyler düşünmeye çalışın.

Back
X