• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Doğuma 10 gün kaldı ben isim bulamadim :((( sizce hangisi olsun?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Zeynep olabilir. Peygamber Efendimizin en sevdiği isimlerden. Kızının ismi de buydu.

Pırıl ve lina güzel değil.
Benim bi kizim olsaydı ismi elif neva olacaktı ama kısmet allah bize iki erkek evlat verdi diğer sevdiğim isimler ela , asya, ruya, masal ama lina ve pırıl çok kötü gerçekten kusura bakmayın ama
yok canim neden kusura bakayim tüm yorumlara açık olduğum için sordum

Değişik isim koyarken kötü son oluyor bazen. .
Klasik isimleri seviyorum ben . .
İkisini de beğenemedim Üzgünüm. .
Kızım olsa zeynep koyarım. .
:anne:

Pırıl' ı soylerken P sesi çok rahatsız edici oluyor . Lina da hiç güzel bir isim değil.

Bir gün nasip olur da kızım olursa adı '' asya '' olacak , söylerken kulağa çok hoş gelıyor.

Bu ikisi arasinda lina diyim ben.
Biz onu dusunur gibi olduk yigenime snra baska bisey oldu.

Begendigim isimler " yaren, almina, tuana, esila"

Umarim her iki ismide koymazsiniz daha bizden isimler varken bu kadar uzaklasmayi anlamiyorum ama saygi duyarim.
Sude, ömür, zeynep, esma, bade, gamze vs.

Allah kısmet eder de bir kızım olursa adını Eylül koyacağım :) Onun dışında Nehir, Derin, Ada ve Nisa isimlerini beğeniyorum. Yazdığınız isimleri hiç beğenmedim.

İkisinide koy dicektim ama deterjan ismi gibi oldu. Pırıl eskidi lina da yabancı isim gibi. Berre nasıl.

Back
X