Doğuma Hazırlık Doğuma bakımlı girmek istiyorummm!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Malatyagelini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
599
77
0
İçel Mersin
Selam Kızlar,
Doğumuma 1 ay kaldı ve beni bir telaş sardı ki sormayın. Sizler ne durumdasınız var mı yaptığınız bakımlar, neler yapıyorsunuz? Ben her kontrolümde tabii ki en önemlisi en dert ettiğim istenmeyen tüylerimden arınıyorum ama bunun için en klasik yöntem olan jileti kullanıyorum. Neden mi? Ağda yaptırsam yarım yamalak oluyor çıkmaya başladığında ve ben her daim temiz olmak istiyorum. Doğum sancılarım tutunca da hemen kendimi banyoya atıcam inşallah bir güzel duş ve temizliğimi yapıcam kesin kararlıyım. Saçımı boyicam iki hafta sonra. Manikürümü felan yapıyorum zaten. Ama başka neler yapabilirim kendimi iyi hissetmek için? Hadi birbirimizi motive edelim.

hiç doğum yapmadım doğal olarak sancısınıda cekmedım :) ama tabıkı bencede dogum sancısıyla dusa gırılmez. gunu tahmınen bellı olmuyor mu ? en fazla bır hafta oncesınde kuafore gıdıp agda yaptırabılırsın temız olur.

Neden girilmesin:44: Sancı başlar başlamaz doğum başlamıyor ki. Hepi topu 15 dklık iş banyo. Valla ben nolursa olsun banyoya giricem, doktora giderken de tam gideceğim saat banyo yapmadan asla gitmem. Bi gece önce yaptığım halde kontrole gideceğim saat tekrar giriyorum duşa.

Banyo iyi geliyor canım
Ben sancılar başlayınca ilk is duşa girdim

Allah sağlıkla tamamına erdirsin Cümlenizinkini

Tam benim kafadan biri çıktı Di mi ya insan kendini ne kadar iyi hisseder oh ferah ferah mis gibi kokarak, doğuma pozitif katkı sağlar bence. Kendimi biliyorum kesinlikle öyle olur benim açımdan.

sizin yine iyiymiş ben doğum öncesi bakım kısmını geçtim doğuma giderken hangi makyaj malzemelerimi alsam diye düşünüyorum yemin ederim :) fotograflarda fotojenik çıkayım die :) hey Allah'ım yaa kadın milleti işte ... :)

Tabii ki canım ben makyaj yapmayı çok sevmem ama kaş kalemim olmadan asla Onu mutlaka koyucam doğum çantama, elime yüzüme dudağıma nemlendirici, yüz temizleme jelim(onsuz yaşayamam), toniğim bunlar hazır bekliyor. Makyaj pamuğumu da attım çantaya. Fotoğraf için aslında allık ruj mutlaka bulundurmak lazım doğumdan sonra insan bi sönük oluyor soluyor falan. Hayatımızın en güzel gününü ölümsüzleştirirken biraz bakımlı olmalıyız değil mi? Ne güzel heyecanlar ya.

işte bi yandan doğum korkusu yaşarken bi yandan da süsümüzü püsümüzü eksik etmemenin derdindeyiz...eşime sölüorum da nasıl gülüyo sen doğum anında bağırırken rujunu bile tazelersin senden beklenir dio :)

Ahaha olur mu olur. Bağırırken değil de odaya getiriyorlar ya o sırada sedyede olabilir Çıldırmış olmalıyız.

çok iyi düşünmüşsün bende son 1 hafta kala saçlarım hep maşalı gidiyodum hastaneye :) sezeyan olcağımı bildiğim için son gün yine öyle girdim aml.çıkınca kardeşlerim hemen bana makyaj felan yaptılar pembe tacımı taktılar çok güzeldi misafirleri o şekil karşıladım inş.herşey istediğin gibi olur...

Ahaha olur mu olur. Bağırırken değil de odaya getiriyorlar ya o sırada sedyede olabilir Çıldırmış olmalıyız.

gerçekten şaka değil ya kadın milleti olarak tuhafız kabul etmek lazım :) bi de karar veremedm acaba düzleştirici mi maşa mı :) Allah akıl fikir versin hepimize :)

:)) Teşekkürler canım inşallah. Böyle örnekleri duymak hoşuma gidiyor.

e hadi inşallah manken gibi anne olcaksın demek ki :) inşallah herşey yolunda gitsin de tek derdimiz makyaj saç baş olsun...

Kizlar,benim tek derdim,kil tuy olmasin yeter.kas,biyik gibi sorun yoksa,bu en onemlisi.Ben her ihtimale karsi,goz kalemi,rimel koydum cantama,ama i an ,pek kullanabilecegimi zannetmiyorum:) .ha birde saclarim,duz olursa iyi olacak,kisa kestirdim,sekil vermesi kolay olsada,bakalim durum neyi gosterecek:).dogumdan once bende Dus almayi dusunuyorum,hatta,gercek sanci cekip cekmediginizide anlayabiliyorsunuz boylece,yalanci sanciysa,sicak suda,geciyormus,gercek sanciysa,agrilar devam ediyormus,bilginize:)Hadi herkese hayirli dogumlar insallah:)

Evet en önemlisi şu kıl tüy olayı. Kaş bıyık ta bu ara daha bi önemsememiz gereken bir diğer konu. İnşallah herşey umduğumuz gibi gerçekleşir. Bu yalancı sancının sıcak suda geçtiğini öğrenmemiz de çok iyi oldu, teşekkürler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…