- 26 Nisan 2011
- 4.279
- 886
- 173
- Konu Sahibi Malatyagelini
-
kendimi gördüm sizlerde ,benimde derdim bu ,sürekli o anı düşünüyorum ,manikürlü ,saç makyaj kesınlıkle olmalı,birde güzel bi gecelik yüz tenimize uygun
ben göğüs estetiği amelıyatına gıdıcegım zaman ,saçlarım maşalı ellerım ojelı ,makyajlı gıttım ,hemşireler ,anında aseton ve krem getırdıler ,temızle bunları dıye,herkes amelıyattan korkar ben süslenerek gittim,moralede bak bendeki
kendimi gördüm sizlerde ,benimde derdim bu ,sürekli o anı düşünüyorum ,manikürlü ,saç makyaj kesınlıkle olmalı,birde güzel bi gecelik yüz tenimize uygun
ben göğüs estetiği amelıyatına gıdıcegım zaman ,saçlarım maşalı ellerım ojelı ,makyajlı gıttım ,hemşireler ,anında aseton ve krem getırdıler ,temızle bunları dıye,herkes amelıyattan korkar ben süslenerek gittim,moralede bak bendeki
kızlar valla gözümü açtınız:)bende normalde temizliğimi jiletle yapıyorum,ama doguma yakın süreçte agda yaptırmayı dusunuyorum hiç istemediğim halde.tertemiz gitmem lazım cünkü.ama makyaj hiç aklıma gelmemişti.bende biraz süslenip giderim nasip olursa inşallah,dogumda filan akmaz umarım:)
Saç boyatan var mı aranızda.Bana dr 2 aydan sonra boyatabilirsin dedi.Ama kocam bırakmıyo
Canım ben boyadım. Doktoruma sormadım şu an son aydayım. İki kez boyadım 1 hafta arayla. Benim kocam da bırakmıodu ama o tuhaf renkli saçla doğuma giremezdim. Turuncu gibi bi tuhaftı. 8 aydır boyamamıştım hamileyim diye. Zaten ilk 3 ay boyamayın diyorlar, o da kesin değil. Kanıtlanmış bir zararı yok. Son ay da olunca boyadım gitti.
Selam Kızlar,
Doğumuma 1 ay kaldı ve beni bir telaş sardı ki sormayın. Sizler ne durumdasınız var mı yaptığınız bakımlar, neler yapıyorsunuz? Ben her kontrolümde tabii ki en önemlisi en dert ettiğim istenmeyen tüylerimden arınıyorum ama bunun için en klasik yöntem olan jileti kullanıyorum. Neden mi? Ağda yaptırsam yarım yamalak oluyor çıkmaya başladığında ve ben her daim temiz olmak istiyorum. Doğum sancılarım tutunca da hemen kendimi banyoya atıcam inşallah bir güzel duş ve temizliğimi yapıcam kesin kararlıyım. Saçımı boyicam iki hafta sonra. Manikürümü felan yapıyorum zaten. Ama başka neler yapabilirim kendimi iyi hissetmek için? Hadi birbirimizi motive edelim.
Siz siz olun 36.haftadan sonra heran hazır olun..ben 38.hafta bitimi p.tesi kuaföre gitme planı yaparken c.tesi ani şekilde doğuma gittim..dışarda olduğum için direkt hastaneye gşttim öyle duş filan vaktim olmadı ama kendimi yedim ahh kaşlarım da kaşlarım diye :) sancılar başlayınca da ne kaşı ne gözü hiç birşey görmüyo insanın gözü sonunda da sezeryan olunca ztn yüzüm gözüm şiş olduğu için öyle güzel görünmek pek mümkğn olmuyor..bence normal bakımlarınızı yapın öyle makyaj filan düşünmeyin ztn aklınıza en son gelen şey kendiniz olacaksınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?