ben de istiyorum ama benimki korkuyor:)
kızlar doğum doktoru biri var o anlattı,kendi eşinin doğumunu o yaptırmamış çünkü doğum iğrenç bişi diyo.eşimi öyle görmek bile istemem demiş.bende hep eşim mutlaka yanımda olsun derdim ama düşüncelerim değişmeye başladı bunları duyunca
Normal dogum yaparsam esimde benim yanimda olsun istiyorum,oda girmek istiyor:) ins hersey yolunda gider, istedigimiz gibi olur
Ben de isterim aslında ama bu konuyu doktorla da önceden konuşmak gerekiyor mu ?
ama isteyen eşleri tabi ki geri çevirmemek lazım. doktor her ne kadar iğrenç dese de onun bu olaya mesleki açıdan baktığı belli.. ama bizler işin mucizevi tarafındayız.isteyen herkese nasip olsun inşaallah
herkese merhaba iyi geceler :) şimdi gördüm konuyu hemen geldim bende :) ben hamile kalmadan önce istemiyorudum ama eşim çok istiyordu.şimdi ikimizde istiyoruz.eşim o an ynaında olmak ve elini tutmak istiyorum sana ve oğluma güç vermek istiyorum dedi :) oğlumuzun dünyaya gözlerini açtıgı o anı seninle birlikte yaşamak istiyorum dedi vee beni bitirdi zaten birlikte gircez doğuma ve inş sağlıcakla alacağız kucagımıza oğlumuzu :)
Şöyle düşünürsek doktor karısını doğurtmak istememiş normal ama sonuçta kocalar bizi doğurtmayacak ki elimizi tutup, kollarını morartmamıza ve de bizimle beraber ıkınmak için orda olcaklar
doguma girmekle kalmasinlar göbeginide kessinler ,baba ve cocuk arasinda büyük bagliliga neden oluyor ,erkekler dogumda
tam karsida durmadiklari icin her seyi görmüyorlar onlar bas ucunda duruyor genelde
Hoşgeldin sefalar getirdin canım ne güzel konuşmuş eşin.. insanın hayatında nadir yaşayacağı bir paylaşım..
süpersin yaaaa :))) bayıldım bu yoruma. valla orası öyle.bende çok istiyorum o yüzden.ama doğum sırasında çok kötü sıvılar geliyomuş. doktor diyo ki,gaz çıkaranlar mı dersin,büyük abdestini yapanlar mı dersin neler neler.... bende eşimin beni öyle görmesini istemem ne bileyim utandım bi an :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?