Doğuma Eşleriyle Beraber Girecekler...

fame

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
673
39
98
Mrb kızlar doğum anında eşimde yanımda olsun doğumda elimi tutsun istiyorum daha önce böyle bir durumu tecrübe etmiş arkadaşlar ve bunu düşünen anne adayları buyrun burda sohbet edelim...

ben de istiyorum ama benimki korkuyor:)

Canım ne varmış korkacak benim abim girdi yengemin doğumuna ve aramızda ki bağ dahada güçlendi eş olarak o mucizevi olaya beraber tanık olmak muhteşem bir duygu diyorlar

hem gelsinlerde görsünler bakalım kolay mı anne olunuyor çektiğimiz acılara şahit olsunlar demi

Ben de isterim aslında ama bu konuyu doktorla da önceden konuşmak gerekiyor mu ?

Normal dogum yaparsam esimde benim yanimda olsun istiyorum,oda girmek istiyor:) ins hersey yolunda gider, istedigimiz gibi olur

kızlar doğum doktoru biri var o anlattı,kendi eşinin doğumunu o yaptırmamış çünkü doğum iğrenç bişi diyo.eşimi öyle görmek bile istemem demiş.bende hep eşim mutlaka yanımda olsun derdim ama düşüncelerim değişmeye başladı bunları duyunca

ama isteyen eşleri tabi ki geri çevirmemek lazım. doktor her ne kadar iğrenç dese de onun bu olaya mesleki açıdan baktığı belli.. ama bizler işin mucizevi tarafındayız.isteyen herkese nasip olsun inşaallah

kişiden kişiye değişiyor bakış açısıyla ilgili tatlım kocalarımız o anda kadın vücudundan çok bebeğinin dünya ya gelişine konsantre olmaları gerekiyor tiksinecek bişey yok ki hatta bazı yerlerde göbek bağını babaya kestiriyorlarmış temsili tabi ebeyle beraber bence eşinle açıkca konuş onunda fikrini al tatlım

Normal dogum yaparsam esimde benim yanimda olsun istiyorum,oda girmek istiyor:) ins hersey yolunda gider, istedigimiz gibi olur

İnşallah canım hayırlı doğumlarımız olur inşallah babalarla beraber doğururuz işte

Ben de isterim aslında ama bu konuyu doktorla da önceden konuşmak gerekiyor mu ?

doktorunla şimdiden konuş istersen canım

ama isteyen eşleri tabi ki geri çevirmemek lazım. doktor her ne kadar iğrenç dese de onun bu olaya mesleki açıdan baktığı belli.. ama bizler işin mucizevi tarafındayız.isteyen herkese nasip olsun inşaallah

Şöyle düşünürsek doktor karısını doğurtmak istememiş normal ama sonuçta kocalar bizi doğurtmayacak ki elimizi tutup, kollarını morartmamıza ve de bizimle beraber ıkınmak için orda olcaklar

herkese merhaba iyi geceler :) şimdi gördüm konuyu hemen geldim bende :) ben hamile kalmadan önce istemiyorudum ama eşim çok istiyordu.şimdi ikimizde istiyoruz.eşim o an ynaında olmak ve elini tutmak istiyorum sana ve oğluma güç vermek istiyorum dedi :) oğlumuzun dünyaya gözlerini açtıgı o anı seninle birlikte yaşamak istiyorum dedi vee beni bitirdi zaten birlikte gircez doğuma ve inş sağlıcakla alacağız kucagımıza oğlumuzu :)

Bende esimin yanimda olmasini istiyodum ama Kendisi emin degilmis... Doguma girmek erkekler uzerinde olumsuz etki birakiyo diye duymus :)) Artik bilmiyorum ne yapariz :)

Hoşgeldin sefalar getirdin canım ne güzel konuşmuş eşin.. insanın hayatında nadir yaşayacağı bir paylaşım..

doguma girmekle kalmasinlar göbeginide kessinler ,baba ve cocuk arasinda büyük bagliliga neden oluyor ,erkekler dogumda
tam karsida durmadiklari icin her seyi görmüyorlar onlar bas ucunda duruyor genelde

Şöyle düşünürsek doktor karısını doğurtmak istememiş normal ama sonuçta kocalar bizi doğurtmayacak ki elimizi tutup, kollarını morartmamıza ve de bizimle beraber ıkınmak için orda olcaklar

süpersin yaaaa :))) bayıldım bu yoruma. valla orası öyle.bende çok istiyorum o yüzden.ama doğum sırasında çok kötü sıvılar geliyomuş. doktor diyo ki,gaz çıkaranlar mı dersin,büyük abdestini yapanlar mı dersin neler neler.... bende eşimin beni öyle görmesini istemem ne bileyim utandım bi an :))

doguma girmekle kalmasinlar göbeginide kessinler ,baba ve cocuk arasinda büyük bagliliga neden oluyor ,erkekler dogumda
tam karsida durmadiklari icin her seyi görmüyorlar onlar bas ucunda duruyor genelde

haklısın canım kuzenimin eşi 3 doğumunada girdi göbek bağını ben kestim diyerek bir gururlanışı var görülmeye değer

Hoşgeldin sefalar getirdin canım ne güzel konuşmuş eşin.. insanın hayatında nadir yaşayacağı bir paylaşım..

saol canım :) kesinlikle katılıyorum insan kaç kere yaşayacak ki o güzel anı :) bu yaşayaacagımız en güzel an olacak inşallah :)

ne bileyim doğumdan önce lağman yapılmıyo mu büyük abdestin olmaması için:44:

kızlar ben epıdural sezeryan falan olursam kesınlıkle ıstıyorum kocamı yanımda .
Ayyy yanımda olsun falan degıl . Benım ne kadar cesur bir anne olduğumu gorsun , ona göre ayagını bassınnn!!
şaka bi yana ayy ben cok heyecanlanıyorumm doğum deyince muah muah bebeklerınızeeee

şahsım adına güzel olur belki. ancak ben, eşim yanımda olsun istemem.
doğum hiç bilmediğim bi deneyim. başkalarının tecrübeleri, televizyonlardaki doğum sahneleri çok ilginç hatta acayip olabiliyor.
ben şuan bile mümkün olduğunca göbeğimi çıplak görmemesine çalışıyorum. bilmeyenler yaşamayanlar için o görüntü başka olumsuz duygular oluşturabiliyor.
(kız)kuzenim, ablasının doğum yapmadan iki gün önceki karnını görmüş, korktum diyor.. büyüdükçe karnım o tatlı, şirin görüntüsünü kaybediyor.
eşim beni o şekilde hatırlasın istemiyorum. hele doğumda bin ihtimal var, şekilden şekile girebilirim.. ben ki sezaryan videosu izleyince gerildim,
hatta iğrendim. insanın teni olmasa, valla bakılmaz..
bu benim şahsi fikrim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…