doğuma gidiyorum....

gulbeseker

HAYATIMIN TADLARI...BÜYÜYORLAR
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
1.525
12
358
55
hanımlar şimdi her zamankinden daha fazla dua zamanı... dualarınızı üzerimden eksik etmeyin... Allahımın izniyle doğuma gidiyorum....ihlas ve felak sürelerini ve ayet el kürsii yi bol bol okuyun. Kur'an-ı Kerim okumasını bilenlerden ricam ise sezeryan saatinde yani sabah sekizde meryem süresi okuyabilen okusun.şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Rabbimin izniyle inşallah çarşamba günü akşama doğru evde oluruz.SİZLERİ SEVİYORUUUUUUMMM. YÜZYÜZE GÖRÜŞMEDEN KURDUĞUMUZ GÖNÜL KÖPRÜSÜNÜN ÜZERİNDE HEPİNİZİ SAYGIYLA SELAMLIYORUM.ALLAH'A EMANET OLUNUZ.....a.s. :1hug: :nazar:

sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşşlalah allah yardımcınız olsun

hanımlar şimdi her zamankinden daha fazla dua zamanı... dualarınızı üzerimden eksik etmeyin... Allahımın izniyle doğuma gidiyorum....ihlas ve felak sürelerini ve ayet el kürsii yi bol bol okuyun. Kur'an-ı Kerim okumasını bilenlerden ricam ise sezeryan saatinde yani sabah sekizde meryem süresi okuyabilen okusun.şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Rabbimin izniyle inşallah çarşamba günü akşama doğru evde oluruz.SİZLERİ SEVİYORUUUUUUMMM. YÜZYÜZE GÖRÜŞMEDEN KURDUĞUMUZ GÖNÜL KÖPRÜSÜNÜN ÜZERİNDE HEPİNİZİ SAYGIYLA SELAMLIYORUM.ALLAH'A EMANET OLUNUZ.....a.s. :1hug: :nazar:

canım hayırlısı olsun bebeğinle tez zamanda kavuş bizlere:1hug:

hayırlı doğumlar gülbeşekercim çarşamba günü evde oluruz demişsin umarım sorunsuz bi şekilde bebeğinle evinize gelmişsinzdir,tebrik ediyorum seni darısı başımıza....

Gulbeşekercim yeni girebildim siteye.Sanırım bi sorun vardı.Mesajını yeni gördüm.Heralde bebeğinle şimdi evdesinişzdir.

Sana ve bebeğine mutlu huzurlu bir hayat diliyorum.
Umarım çabucak iyileşir ve doğum hikayeni de bizimle paylaşırsın.

canımcım Allah yardımcın olsun inşallah kolay bir doğum yaparsın hikayeni sabırsızlıkla beklioruz

Gulbeseker'cim sanirim su anda evdesin fakat tabi cok mesgulsundur ama bizi merakta birakma saglik haberlerinizi (senin ve bebisinin) bekliyoruz canim.Ikinizde Allaha emanet olun.

canım muhtemelen şimdi bebeği yanında koklaya koklaya seviyorsundur
bizi haberdar et mutlaka ve doğum hikayeni fazla bekletmeden bizimle paylaş canım
Allah sana ve yavrularına hayırlı uzun ömürler versin
darısı başımıza

iyi haberlerini bekliyoruz hemşerim.
tabi resimlerinizi de...
rabbim güzel günler nasip etsin,hayırlı yazgılar yazsın bebişine.
kucak dolusu öpücükler...

hayırlı olsun canım umarım sağlıkla miniğine kavuşmuşsundur en kısa zamanda doğum hikayeni ve bebişinin resmini bekliyoruzzzz.şimdiden seni çok kıskandım yaa negüzel kavuştun sen bana daha var....

canım hayırlı olsun büyük ihtimalle kavuşmuşsundur bebişine bizimde az kaldı artık bi tarafdan cok korkuyorum hep böl kıpır kığır karnımda dursa yanımda olsa diyorum bi tarafdanda mis gibi kokusunu içime ceksem artık diyorum sanırım sezeryan olacaktın allah tez zamanda sağlık versin bir an evvel bebeğinle güzel vakit gecir
Bu arada kızlar sanırım bend sezeryan olucam atatanem seni merak ediyodum malum ben sık giremiyorum artık nasılsın iyimisin tarih belli oldumu seninde sezeryan dı

pamukumcum benim sezeryan tarihim 25 kasım olucaktı ama bizimki aceleci çıkınca bütün planlar altüst oldu şimdi p.tesi kontole gidicem sanırım 15 kasıma kadar birgün seçicez gibi bakalım doktor ne diycek.öğrenince yazarım sanada mutlaka.sen ne yapıcaksın sezeryan,normal?tarih falan bellimi??

hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kavuştursun seni de enes'ine cümlesiyle beraber

Gülbeşekercim hayırlı olsun miniğin cnm. İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatmışındır doğumu kolayca. Haberlerini bekliyoruz cnm.

Back
X