Doğuma Gitmek Hakkında

Geçen doğum sancısı olan kadını taksiden indiren taksici haberi vardı.

Yakınlarınızda durak var mı?

Geçen doğum sancısı olan kadını taksiden indiren taksici haberi vardı.

Yakınlarınızda durak var mı?

Evet onu ben de duydum, bizim burada iki tane yakın durak var, hasta hayvanları falan veterinere çok taşıdık onlarla açıkçası sanmıyorum öyle bir şey yapacaklarını, güzel insanlardır tanıdığım kadarıyla.

[
Evet onu ben de duydum, bizim burada iki tane yakın durak var, hasta hayvanları falan veterinere çok taşıdık onlarla açıkçası sanmıyorum öyle bir şey yapacaklarını, güzel insanlardır tanıdığım kadarıyla.
Doğuma yakın gidip konuşabilirsiniz aslında madem tanıdık sayılırlar.

Süper faydası var ilacın bende hem igne hemde ilaç agizdan olarak kullandım yakıninizda taksi duragi varsa onlarla konusabilirsiniz haberleri olsun konusmakta fayda var yardimci olurlar

Size bir şey soracağım, ne zaman kestiniz iğneyi ?

bence öncelikle rahat olun, ilk doğumumda sabah uyandım lekelenme gördüm ve hafiften sancım var gibiydi. doğum çantam arabanın bagajındaydı bindim arabaya gittim hastaneye doktorlar doğum başlamış dediler doğumhaneye çıktım çıkarken de annemle eşimi aradım ben doğuruyormuşum diye. rahat olun bence.

bence öncelikle rahat olun, ilk doğumumda sabah uyandım lekelenme gördüm ve hafiften sancım var gibiydi. doğum çantam arabanın bagajındaydı bindim arabaya gittim hastaneye doktorlar doğum başlamış dediler doğumhaneye çıktım çıkarken de annemle eşimi aradım ben doğuruyormuşum diye. rahat olun bence.

Ayy ne güzel sakin sakin doğuma gitmişsiniz :) Sağlıkla büyütün evladınızı. Arabamı eşim götürdü orada ulaşım sıkıntı olduğu icin ama zaten o kadar eski ve sert bir araba ki, onunla cebelleşirken doğururdum herhalde :)))

Kızlar merhabalar ;

Eşim öğretmen. Şu an biliyorsunuz öğretmenler görev yerlerine gittiler, eşim de bu sebepten Doğu'da. Doğum izni alabilmesi için, doğum belgesi gerekiyormuş yani doğumdan sonra gelebilir ve ilk senesi olduğu için ücretsiz izin de alamıyormuş maalesef. Dolayısıyla ben doğuma giderken burada olamayacak.

Sizlere sorum şu ; doğuma taksiyle mi gitmek daha mantıklı, yoksa ambulans mı çağırmalıyım ? Açıkçası ambulansa çok gerek olacak mı onu da bilmiyorum, mesela şu olursa ambulansı çağır diyebileceğiniz bir durum var mıdır ? Doğuma daha var ama en azından bir planım olsun istiyorum, cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim :)
Doğum izni derken babalık izninden mi bahsediyorsunuz?Ben olsam taksi ayarlardım.Ama yanınızda biri olsun ya anneniz falan

Doğum izni derken babalık izninden mi bahsediyorsunuz?Ben olsam taksi ayarlardım.Ama yanınızda biri olsun ya anneniz falan

Evet, babalık izninden bahsediyorum yanlış yazmışım sanki adam doğum yapacakmış gibi :) Yanımda insanlar olacak, o konuda sıkıntım yok çok şükür, taksi bana da daha mantıklı geliyor açıkçası. Sadece dediğim gibi bir terslik olduğunda anlayabilmek istiyorum, hastaneyle biraz mesafemiz var çünkü, hata edip geç kalmak istemem.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Cantanizi hazır tutun tek gitmeyi planliyorsaniz. Doğum için de illa ki şu gelmesini beklemeyin ben görmedim su yada kan filan. Sancilariniz sıklasinca ararsınız taksiyi kendi hastanenize gidersiniz. Mümkün ise biri olsun yanınızda. Doğum sonrasında ihtiyaç oluyor. Inşallah normal doğum olur ama siz kendinizi sezeryana da hazırlayın birini haberdar edin. Inşallah dogumunuz kolay geçer bebeğiniz sağlıklı olur

Ayy ne güzel sakin sakin doğuma gitmişsiniz :) Sağlıkla büyütün evladınızı. Arabamı eşim götürdü orada ulaşım sıkıntı olduğu icin ama zaten o kadar eski ve sert bir araba ki, onunla cebelleşirken doğururdum herhalde :)))
sizinki de çok rahat geçer umarım, sinir stres yapmayın. olumsuz bir durum yoksa zaten anatomimiz bunun için tasarlanmış diye düşündüm hep, anneannelerimiz babaannelerimiz kendi kendilerine doğururmuş diyordum içimden.:) taksi ayarlamanız daha uygun olur gibime geldi herhangi bir sağlık sıkıntınız yoksa.

Back
X