Doğuma hazırlık-Alışveriş

gunesmk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
3.183
2.281
53
Bebeğimize alınacak o kadar şey var ki eksiksiz olsun istiyorum tecrübeli anneler nasıl bir liste yapmam gerekli? Henüz erken mi? Son haftalar yaz sıcakları olacağı için o zamana bırakmak istemiyorum. Siz hangi aylar neler aldınız?
(Travel sistem arabası ve park yatağı hediye geldi)

Ateş ölçer telsiz burun aspiratörü göğüs pompası buhar makinası göğüs kremi göğüs pedleri alt değiştirme pedi lohusa pedi oyuncak emzik biberon banyo küveti bebek deterjanı humana stil çayları bebek şampuanı kremi havlu takımı zıbınlar çoraplar 5 li takımlar tulumlar 10 lu takım Emzirme yastığı emzirme önlüğü ağız mendili omuz bezi ter bezi Bebek için dolap tercihe göre oda takımı oda yapacaksan halısı perdesi lohusa pijama ve geceliği bebek için süsleme hediyelik kapı süsü ana kucağı hoppala yürüteç portatif beşik (anne yanı) kanguru ilk adım ayakkabıları minik patik ayakkabılar mama önlüğü yorgan yastık nevresim ( ben bunları almıştım ilk gebeliğimde ihtiyaç olarak gördüklerini yavaş yavaş alabilirsin ) bende eksiksiz olsun diye abartan bir annecim şuan ev öyle bi halde ki sanki biz eşyalarımızı alıp kızımızın evine sığışmış gibiyiz

Süpersin canım ya çok teşekkür ederim evet bende abartıyorum annem eşim kızıyor çocuk bunların hepsini nasıl giyecek diye
Göğüs pompası şimdiden alsam mı ihtiyaç olursa mı alsam ona kararsız kalmıştım ama en iyisi almak sanırım

Ben almamıştım eve geldim hastaneden o gün gittik aldık eşimle. Bide süt birikmesi olunca boşa akmıyor sağıyorsun içiriyorsun sapmasının zaman boşa akıyor gidiyor

Kiz okurken yoruldum

Bebek doğunca alıyorsun canım bi yerde görüyorsun ay bunuda alalım diyorsun

Dogrudur canim.
Benden baska herkes bi ton sey aldigi icin ben pek almadim. Ev kucuk cok fazla depolama alanim yok.
Annem Almanya'dan epey alinca ben aldiklarimi az tuttum :)

Dogrudur canim.
Benden baska herkes bi ton sey aldigi icin ben pek almadim. Ev kucuk cok fazla depolama alanim yok.
Annem Almanya'dan epey alinca ben aldiklarimi az tuttum :)
Benim depolama alanım var olmadaydı inan almazdım. Odası var sınırsız oyuncak alınabiliyor . Ama bazen tepem atıyor toplayıp çöpe atasım geliyor

Benim depolama alanım var olmadaydı inan almazdım. Odası var sınırsız oyuncak alınabiliyor . Ama bazen tepem atıyor toplayıp çöpe atasım geliyor

Biz suan icin oda yapamiyoruz.
Insallah yaz sonu tasinabilirsek o zaman oda yapabilecegimiz bir eve cikicaz.
Daha rahat alabilirim alacaklarimi :)

Biz suan icin oda yapamiyoruz.
Insallah yaz sonu tasinabilirsek o zaman oda yapabilecegimiz bir eve cikicaz.
Daha rahat alabilirim alacaklarimi :)
Aynen oda olmadan zaten kendine eziyet etme. Eltimin bebek odası YÖK yazık kadının yatak odası park gibi bunalmış iyice. Bu yaz oğluna oda yapacak oda.

Aynen oda olmadan zaten kendine eziyet etme. Eltimin bebek odası YÖK yazık kadının yatak odası park gibi bunalmış iyice. Bu yaz oğluna oda yapacak oda.

Yok canim insallah oyun oynayacak kivama gelene kadar baska eve gecicez :)
Oda olmayinca zor gercekten.

Ben almamıştım eve geldim hastaneden o gün gittik aldık eşimle. Bide süt birikmesi olunca boşa akmıyor sağıyorsun içiriyorsun sapmasının zaman boşa akıyor gidiyor
O zaman her şekilde ihtiyaç olan bir ürün memnun olduğun marka var mı?

Yok canim insallah oyun oynayacak kivama gelene kadar baska eve gecicez :)
Oda olmayinca zor gercekten.
Benimde şu an için oğluma hazırladığım oda yok ev küçük zaten bebek küçük olacağı için hep anne yanında olacağından çok aciliyeti de Yok gibi geldi yatak odasında park yatağı ayrı bir kıyafet dolabı alacağım daha geniş eve çıkarken oda takımı alırız artık

Canım dolap ve anne yanında beşik yeterli benim kızımın oda takımı var ama orda bi gün bile yatmadı . Sadece dolabini alanını kullanıyoruz. Yoksa hep benim yanımda . :)) bana sorarsan iyi bir olay alırsın komidin şifoyer ilerde bide baza yatak al sana genç odası.

Evet sadece insan heves ediyor süslü püslü bebek odasına yoksa dediğin gibi daha mantıklı

Evet sadece insan heves ediyor süslü püslü bebek odasına yoksa dediğin gibi daha mantıklı
Keşke genç odası alsaymışım diyorum beşik büyüyen beşik ama büyüyen beşik şık durmuyor güzel bi başlık ve baza almayı düşünüyoruz . Babam hediye aldı bize oda takımını alırken annem kızım genç odası yaptıralım beyaz dsdi ben dinlemedim malesef. Gerçi dolabımız komidini falan genç kıza uygun :)

Ona Yeni genç odası alınca bebiş ablasının eşyalarını kullanır her ikisinin kız olma avantajı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…