Aynen canım evimiz pembeden boğuluyor. Odalarını boyadı eşim sadece bi duvarı pembe boyadı içim daralıyor artık pembe alma diyor. Şen'de maviye çok yüklenme bi süre sonra mide bulantısı yapıyor
Aynen canım evimiz pembeden boğuluyor. Odalarını boyadı eşim sadece bi duvarı pembe boyadı içim daralıyor artık pembe alma diyor. Şen'de maviye çok yüklenme bi süre sonra mide bulantısı yapıyor
Sorma annemin aldığı kıyafetler çorabından zıbınına mavinin tonları evimiz tasındığımızdan beri duvarı mavi çocuk odasının beyaza döndürmeyi düşünüyordum bende
Sorma annemin aldığı kıyafetler çorabından zıbınına mavinin tonları evimiz tasındığımızdan beri duvarı mavi çocuk odasının beyaza döndürmeyi düşünüyordum bende
Benimde şu an için oğluma hazırladığım oda yok ev küçük zaten bebek küçük olacağı için hep anne yanında olacağından çok aciliyeti de Yok gibi geldi yatak odasında park yatağı ayrı bir kıyafet dolabı alacağım daha geniş eve çıkarken oda takımı alırız artık
Evet ben de ayni sekilde dusunuyorum. Ki bizim yatak odasinda besik sigdiracak yer bile yok. Simdilik anakucaginda yatiricam. Park yataklari sevmiyorum da hic.
Aynen canım sağlıklı olsunlar yavrularımız biz aldığımız şeylerin yüzde doksanını kendi heveslerimiz için alıyoruz zaten bebişlerin dünyadan haberi YÖK