Haklısın canım o da güzel bir sey sonuçta yavrumuza kavuşacaz kötü doğum yoktur benceÖyle canim Rabbim büyüktür. Kimsenin doğum hikayesi kimseninkine benzemez. Bu iş biraz da adamların anlattığı askerlik gibi bişey. Herkesin ki farklı olur bizim doğumda öyle. Kimseyi dinleyipte korkulara kapılmayın . Ben acı ceksemde hamile birine asla çektim demiyorum iyidi deyip gecistiriyorum
Kesinlikle canım benimHaklısın canım o da güzel bir sey sonuçta yavrumuza kavuşacaz kötü doğum yoktur bence
142 gün geçer miiiiiMerhaba hanımlar. Doğuma Allah nasip ederse 88 gün kaldı. Sizde şafaklar kaç hanımlar. Zaman sanki geçmiyor gibi artık. Buraya hatıra olsun bu konumda.
Geçer insaAllah.142 gün geçer miiiii
Zaman akıp gidiyor. Geçmiyor gibi ama geçiyor. tabi o süreçte çok sancı çekiyorsun birşey olur mu olmaz mi diye...Merhaba hanımlar. Doğuma Allah nasip ederse 88 gün kaldı. Sizde şafaklar kaç hanımlar. Zaman sanki geçmiyor gibi artık. Buraya hatıra olsun bu konumda.
Ayy canım şuan yaşadıklarını okadar iyi anlıyorum ki bende tüp bebekle hamile kaldım. Oğlum 2.5 yaşında şimdi ikinci tüp bebekle hamileyim. Rabbim sana yardım etsin. Evladının omruunu hayırlı uzun etsin. Sağ salim kucağına almak nasip olsun. Ben korona oldum şimdi biraz ağır gecirdim bir kaç günü. Ondan önce oğlumla ilgilenmekten hamileliğini unutuyordum. Bebek hareket etmese yine unutuyorum. Sorumluluklar farklı olunca.Zaman akıp gidiyor. Geçmiyor gibi ama geçiyor. tabi o süreçte çok sancı çekiyorsun birşey olur mu olmaz mi diye...
Ben mesela tüp bebek ile hamileyim. Tuttu mu tutacak mı kese göründü mu görünecek mi kalp atışı oldu mu olacak mı. Detaylı da sorun çıkacak mı? Bebeğime birşey olacak mı derken o günleri nasıl geçirdim anlatamam. Bazen ağladım bunalıma girdiğim oldu. Bazen iyi bazen kötü oldum. İnanın tüp bebek annesi olunca bebeğinizi kucağıniza alana kadar hiç oh demiyorsunuz. Benim ikiz gebelikti birinin kalbi 8. Haftada durunca hop oturdum hop kalktım her doktor kontrolüne kalbim ağzımda gittim. Şimdi kaldı son 3 hafta... Dualar ediyorum Allah'ım sen yardım et diye. Sizlerden de dualarınızi beklerim şu Ramazan'ın hürmetine rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsin
Geçmiş olsun. Kendinize dikkat edin.Ayy canım şuan yaşadıklarını okadar iyi anlıyorum ki bende tüp bebekle hamile kaldım. Oğlum 2.5 yaşında şimdi ikinci tüp bebekle hamileyim. Rabbim sana yardım etsin. Evladının omruunu hayırlı uzun etsin. Sağ salim kucağına almak nasip olsun. Ben korona oldum şimdi biraz ağır gecirdim bir kaç günü. Ondan önce oğlumla ilgilenmekten hamileliğini unutuyordum. Bebek hareket etmese yine unutuyorum. Sorumluluklar farklı olunca.
Bir an önce geçsin yaaaaGeçer insaAllah.WhatsApp durumuma 175lerde saymaya başlamışım.simdi yazıyorum da şaşırıyorum
İnsaAllah canım benim. Valla oglumunkini de satardım programlardaki yazıları hergun okurdum 12 olmasını beklerdim yazıları okumak için. Şimdi 2.5yasinda ne ara geçti okadar zaman anlamadimBir an önce geçsin yaaaaSabırsızlıkla bekliyorum
İnsaAllah canım benim. Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın hayırlı evlatlar la sevindirdi Ümmeti Muhammed'iGeçmiş olsun. Kendinize dikkat edin.
Ne güzel evladın İlkini kucağınıza almışsınız çok sevindim ikinci de yolda imiş maşallahRabbim herkesin yardımcı olsun burda çok evlat mücadelesi veren kadın tanıdım. Bu Ramazan inslalah dualarımız kabul olur. Herkes evlat sahibi olur
Allah bağışlasın canım benimİnsaAllah canım benim. Valla oglumunkini de satardım programlardaki yazıları hergun okurdum 12 olmasını beklerdim yazıları okumak için. Şimdi 2.5yasinda ne ara geçti okadar zaman anlamadim
Amin canım cumlemizinkiniAllah bağışlasın canım benim
22Merhaba hanımlar. Doğuma Allah nasip ederse 88 gün kaldı. Sizde şafaklar kaç hanımlar. Zaman sanki geçmiyor gibi artık. Buraya hatıra olsun bu konumda.
MasaAllah benim bile geçmiyor şuan sizi düşünemiyorum22her an olabilir tabi keyfi ne zaman isterse
Amin inşallah, hepimize nasip etsin.MasaAllah benim bile geçmiyor şuan sizi düşünemiyorumRabbim hayırlisiyla kucağınıza almayı nasip etsin. Herşey hazır mı bavulu falan
Evet canım sitenin geneli tüp bebekMaşallah çoğumuz tüp bebek annesiyiz galiba benimkiler de tüp bebekzaman hiç geçmiyor gibi son haftalar nasıl geçecek acaba
İnsaAllah bende öyle diyebilirim. Evet erken gelmesin durabildigi kadar dursun. Oğlumda hep 34cu haftayı beklerdim bavulunu hazırlamak için. Ağustos sicagi ne kıyafetleri yıkamaya halim vardı ne utulemeye. 36 da zor zor yapmistim. Şimdi 32de falan hazırlamam lazım. Oğlumdan kalma kıyafetleri kaynatmam lazım. Aldıklarım hep yikanicak. Utulemesi var. Gözümde büyüyor.Amin inşallah, hepimize nasip etsin.Kısmen hazır diyelim Ben erken gelmesin istiyorum. Durabildiği kadar dursun. Aslında baya hızlı geçti zaman ne ara bu günlere geldik anlamadım. 30dan sonrası çok hızlı geçti sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?