O yıkama ütüleme işleri halloldu çok şükür. Bebeğin çantası hazır aslında. Bi benimki kaldı.İnsaAllah bende öyle diyebilirim. Evet erken gelmesin durabildigi kadar dursun. Oğlumda hep 34cu haftayı beklerdim bavulunu hazırlamak için. Ağustos sicagi ne kıyafetleri yıkamaya halim vardı ne utulemeye. 36 da zor zor yapmistim. Şimdi 32de falan hazırlamam lazım. Oğlumdan kalma kıyafetleri kaynatmam lazım. Aldıklarım hep yikanicak. Utulemesi var. Gözümde büyüyor.
40 haftayı doldurur muyuz ki ben 35i görsem şükür diyecemEvet canım sitenin geneli tüp bebekİyiki var bu tüp bebek. Ben 30 Lara bı telfi edemedim. Beni 20 ler çok sevdi bugün daha 28+1deyiz.
Benim doldurmayacagim kesin40 haftayı doldurur muyuz ki ben 35i görsem şükür diyecembelki de o yüzden 20li haftalar hiç geçmiyor sonuna kadar yaşıyorsun çünkü
Aynennoyle valla benim öyle eksiklerim varki anlatamam bide şimdi karantinadayiz 2 günüm kaldı.O yıkama ütüleme işleri halloldu çok şükür. Bebeğin çantası hazır aslında. Bi benimki kaldı.Doğuma dair hiçbir emare de olmayınca rahat takılıyorum ben.
Belli mi canım senin ne zaman olacağı doktor şu haftada aliriz falan dedi mi?Benim doldurmayacagim kesinoğlum da sezeryandi
Yok kuzum daha konuşamadım çünkü daha doğum yapacağım hastaneye gitmedim. En yakın yere gidiyorum şuan kontrole . Bayramdan sonra insaAllah doğum yapacağım yere gideceğim orada konuşacağız insaAllah ama 40i bulmaz .38 de veya 39 da alırlar. 270 olarak hesapliyorum ben şimdiBelli mi canım senin ne zaman olacağı doktor şu haftada aliriz falan dedi mi?
270 gün dimi?Yok kuzum daha konuşamadım çünkü daha doğum yapacağım hastaneye gitmedim. En yakın yere gidiyorum şuan kontrole . Bayramdan sonra insaAllah doğum yapacağım yere gideceğim orada konuşacağız insaAllah ama 40i bulmaz .38 de veya 39 da alırlar. 270 olarak hesapliyorum ben şimdi
Bende çok istemiştim normal doğumu. Ama aşırı odemim ve kasintim vardı. Tüm vücudum kasiniyordu. Doktor normal doğum için 4 gün daha bekle demişti. Ama bekliyecek takatim kalmamıştı270 gün dimi?
Benim doktorum da bir sey demiyor yüzde 90 sezaryen olur diyor. Ben biliyorsun normal istiyorum geçen sordum ikisi de baş geliş şu an ama çok erken dedi. Dönmezlerse normal de doğum yapabilirsin dedi bilmiyoruz yani şu an. Belki normal doğum için her sey uygunken son zamanlar şişip 36 37de doktor al da kurtulayım da diyebilirim belli olmaz benim isim
Merhaba canım. Hiç bilmiyorum İnanki suyun gelme şeklini falan ben sezeryan oldum kuzum 38de. Yani normal doğum hiç denemedimMerhaba lütfen cevap verir misiniz.
İlk hamileligim. Suyun gelmesi nasıl oluyor. Kesin anlarmiyiz. 39 haftalık hamileyim. Hala tık yok. Bugün biraz ıslanma oldu. Acaba su gelmiş olabilir mi
9 da randevum var. Bakalım doktor ne diyecek. Umarım normal doğum olur. Geçen hafta gittiğimde çatı muayenesi yaptı hiç açılma yoktu. Dua edin nolur...Merhaba canım. Hiç bilmiyorum İnanki suyun gelme şeklini falan ben sezeryan oldum kuzum 38de. Yani normal doğum hiç denemedim
Benimde yoktub40+0 da kendiliğinden oldu normal doğurdum9 da randevum var. Bakalım doktor ne diyecek. Umarım normal doğum olur. Geçen hafta gittiğimde çatı muayenesi yaptı hiç açılma yoktu. Dua edin nolur...
Rabbim yardımcın olsun canım benim. Mesajını anca gördüm. Ne dedi doktor9 da randevum var. Bakalım doktor ne diyecek. Umarım normal doğum olur. Geçen hafta gittiğimde çatı muayenesi yaptı hiç açılma yoktu. Dua edin nolur...
Sonrası çok hızlı geçiyor gerçekten ama 2 ay kaldı catlicamRabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin güzel anneler
Zaman geçecek doğum olacak ondan sonrası daha da hızlı geçecek emin olun
MasaAllah yaa darısı bize insaAllah o günleri görmek .Merhaba kizlar benimde uygulamaya göre 19 günama şu yalancı sancilar maf etti beni her an gelebilir diye bekliyorum 37+2 deyiz
İnşallah bir an önce sağlıklı sıhhatli doğsunMasaAllah yaa darısı bize insaAllah o günleri görmek .Hayırlı doğumunuz olsun . Sağ salim kucağına al insaAllah bebisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?