Napıyon bebem çarşambadan beri güncelleme yapmamissin daha doğurmadın inşallahMasaAllah yaa darısı bize insaAllah o günleri görmek .Hayırlı doğumunuz olsun . Sağ salim kucağına al insaAllah bebisini
Ayy canımNapıyon bebem çarşambadan beri güncelleme yapmamissin daha doğurmadın inşallah
Aminn canım benimİnşallah bir an önce sağlıklı sıhhatli doğsunRabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Aman dikkat et kuzum evi temizlicem diye doğumu tetikleyecek bir hareket yapma biraz daha dursunlarAyy canımdaha 32 haftalık anca oldum. Güncelleme yapaamdim kaynanam köye gidicek diye evi komple temizlemeye başladım Sen napiyosun nasıl gidiyor bakim
Valla kramplar dışında çok iyiym çok şükür ama bebek öyle bir hareket ediyor ki oturarak namaz kılıyorum sanki rahmimden çıkacak. Kontrolü bekliyorum 34, de gideceğim insaAllah. Bayadir gitmedim kontrole. O korkuyu oğlumda yaşamıştım. 36ydi sanırım. Sancılarım çıktığında. Hevesle beklerken doğumu sancılar yüzünden hergun dua ediyordum zamanında doğsun diye.Aman dikkat et kuzum evi temizlicem diye doğumu tetikleyecek bir hareket yapma biraz daha dursunlar
Ben de napiyim erken doğum riski var sürpriz yumurtalı haftalara girdim. Her akşam bugün de doğurmadım çok şükür diye yatağa giriyorum
Rabbim sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin canım benim korkma Allah büyüktür. Ben de yarın kontrole gideceğim. 33 haftalık olduk. Akşamları rahim ağrısından uyuyamiyorum36 haftalık hamileyim assa yukarı 38 haftada doğar dedi son 16 gün felan korkuyla karışık şafak sayıyorum ben baya korkuyorum
Çok erken başlamış rahim ağrısı bende pek oyle seyler yok ara ara sızı giriyo gibi oluyoda daha tam büyük bisey hissetmiyorum normal doğumdan ayrı sezeryandan ayrı korkuyom normal dogum görünüyo ama her an herşey olabilirRabbim sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin canım benim korkma Allah büyüktür. Ben de yarın kontrole gideceğim. 33 haftalık olduk. Akşamları rahim ağrısından uyuyamiyorum
Ben gündüz hiç oturmuyorum ki kuzum. Oğlumun pesindeyim. Cam kapı temizlik yapiyorum. Çok yoruldim sanırım ondan agriyorÇok erken başlamış rahim ağrısı bende pek oyle seyler yok ara ara sızı giriyo gibi oluyoda daha tam büyük bisey hissetmiyorum normal doğumdan ayrı sezeryandan ayrı korkuyom normal dogum görünüyo ama her an herşey olabilir
Oğlunuzu bilmiyordum bende yapma ya çalışıyorum tabi ama sizinkinden daha azdır büyük ihtimal benim ilk gebelik fazla ağır is yaptırıyorlarBen gündüz hiç oturmuyorum ki kuzum. Oğlumun pesindeyim. Cam kapı temizlik yapiyorum. Çok yoruldim sanırım ondan agriyor
262 gün var nasıl geçecek hiç bilmiyorum . Yeni öğrendim çok mutlu ve bir okadar da anlayamamış yani gerçekten mi ya hamilemiyim kafasiMerhaba hanımlar. Doğuma Allah nasip ederse 88 gün kaldı. Sizde şafaklar kaç hanımlar. Zaman sanki geçmiyor gibi artık. Buraya hatıra olsun bu konumda.
262 gün var nasıl geçecek hiç bilmiyorum . Yeni öğrendim çok mutlu ve bir okadar da anlayamamış yani gerçekten mi ya hamilemiyim kafasirabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasib etsin sabırsızlıkla bekliyoruz mercimeğimizi
MasaAllah valla kız bebekler erken gelir derler bende bekliyorum39+2 doğuma 5 gün heyecan ve korku bir anda sözüm ona 3. Hamileliğim ama korku mu yenemedimilk oğlum 33 haftalık doğdu ikinci kızım 37 haftalık buda kız gelmek bilmedi gün geçtikçe büyüyor ve ben yalancı sancilarin şiddetinden gerçek doğum yapacağıma inancım kalmadı
Çok teşekkür ederim.insaAllah tez zamanda geçerBende derdim hep gecermi diye yok geçmiyor çok sıkıcı beklemek ya. Sabırsız yaratılmışiz . Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim
Evet kuzum benim ikinci. Oğlumda evi silip supurmekten başka bı is yapmıyordum bunda biraz daha dikkatsiz davrandım. Malesef suyum gelmis sızıntı şeklinde anlayamamışim. Biraz bebek susuz kalmis..şimdi pek iş yapmıyorum gunluk işlerimi yapıyorum o da çok yoramiyorum kendimi. İdrarda kan çıktı bide kum dokuyosun dedi doktor. UğraşıyoruzOğlunuzu bilmiyordum bende yapma ya çalışıyorum tabi ama sizinkinden daha azdır büyük ihtimal benim ilk gebelik fazla ağır is yaptırıyorlar
İnsaAllah canım benim . Şimdi keseyi bebeği kalp atışı cinsiyeti derken yine zaman geçiyor. İkinci tremister dedikleri 20ci haftalar hiç geçmiyorÇok teşekkür ederim.insaAllah tez zamanda geçer
İnsaAllah canım benim . Şimdi keseyi bebeği kalp atışı cinsiyeti derken yine zaman geçiyor. İkinci tremister dedikleri 20ci haftalar hiç geçmiyorHayir ben söylüyorum hazırlıkli ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?