- 19 Ocak 2018
- 247
- 136
- 33
- 31
- Konu Sahibi YoncaBulut
-
Oda jilet gibi hemen mi cikariyo peki canim ??1 defa kullandıM doğuma son 1 haftaM vardı. Ondan önce hiç kullanmadım. Hep ağda yapmaya çalışıyordum zaten.
Maaleseff ://Oda jilet gibi hemen mi cikariyo peki canim ??
Oda zararlı malesef canim arastirdimKızlar hamamoto diye bişey varmis o kullanilmazmi acaba çamur gibi oluyormuş tüy dokuyormus
Dogumdan bir hafta once kuaforde agda yaptirmistim. Agda ile gec cikiyor. Jiletle zor bela yapsan bile 2 gun sonra geri cikarArkadaşlar merhabalar yardiminiza ihtiyacım var dogumuma az kaldi hazirliksiz yakalanmak istemiyorum doğuma giden arkdaslarimiz ne zaman ve ne sekilde genital bolge temizligini yaptinizz ben sadece dugunmden once ilk defa agda kullanmistim o bölgeye morarip kanadigi icin bir daha gitmedim jilet desem karnim buyudugu icin artik zorlaniom tuy dokucude bebege zararli olur mu bilemiyorum lütfen yardımcı olun :-((
Iyi bakalim canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinhala ağda yapmaya devam ediyorum ayna yardımıyla ama görmek gerçekten zor oluyor ama geç çıkıyor bu döneme özel mi bilmiyorum ama bacaklarım koltukaltım falanda baya geç çıkıyor iki ayı geçmiştir çok az çıktı inşallah doğumdan sonrada böyle olur
amin canm hepimizin sağlıkla gelsinler inşallahIns
Iyi bakalim canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Lazer ışık enerjisi kullanan bir teknik. Ortaya çıkan elektromanyetik ışıma röntgende kullanılan X-ışınlarından farklı ve doku içinde ilerleme özelliği yoktur. Anlayacağınız ışın sizi tüylerinizden kurtarırken, dokularınızı da götürüyor mu diye endişe etmenize gerek yok. Işın sadece işlemin yapıldığı alana örneğin sadece yüze etki ediyor ve etki alanı sadece birkaç milimetreyle sınırlı. Bu nedenle anne karnı içindeki bebeğe ulaşması ya da zarar verebilmesi mümkün değil.Benzer şekilde radyo dalgalarıyla çalışan epilasyon sistemlerinde de bebekle ilgili bilinen bir risk söz konusu olmuyor. Bu cihazlar X ışınıyla çalışan röntgen cihazlarına göre daha düşük frekans ve enerjide radyasyonla çalışır. Bundan daha önemlisi söz edilen radyasyon, iyonize edici özelliği olmayan radyasyon. İşlem bittiğinde ortada radyasyon da kalmaz. Bu nedenle hamilelikte kullanımıyla ilgili bilinen bir risk söz konusu değil canimarkadaslar benimde bir sorum var drlarin bazilari olabilir bazilari yaptirmayin diyor hamilelik dusunulen ay ve gebelikte lazer epilasyon yaptiran varmi aranizda ?
ben hamileliğim boyunca lazeri bıraktım doğumdan sonra devam etcem inşallaharkadaslar benimde bir sorum var drlarin bazilari olabilir bazilari yaptirmayin diyor hamilelik dusunulen ay ve gebelikte lazer epilasyon yaptiran varmi aranizda ?
Agda cok zor yaa canim suan daha karnin kucuk diye yapabiliosun sen jileti bile yapana kadar neler çekiyorum allahtan ayna var karnindan dolayı goremiyosunun ki istediğini kullanasin benim haftama gel anlarsin ozaman canim beni yinede yardimci oldugun için cok saol rabbim temiz dogumla saglikli hayirli evlat nasip etsin canimcimcanim sana en iyi onerim çam sakizi ile yapmk biraz zamanini aliyor ama inan 1 ay suruyor killarin cikmasi bende 1 bucuk aylik hamileyim 2 bucuk ay olacak evneneli evlenmeden once yaptim evlendikten sonra daha bir defa yaptim inan cok gec cikiyor
ben hala care bulamadım jiletle yarı alınıp yarı alınmıo cekik diş gibi :)))))))))
sanırım öle olucekkk))))))))) doguma da artik oyleee yariii alinmis giderizzzz
haklisin galiba amin canim insallah cumlemizeAgda cok zor yaa canim suan daha karnin kucuk diye yapabiliosun sen jileti bile yapana kadar neler çekiyorum allahtan ayna var karnindan dolayı goremiyosunun ki istediğini kullanasin benim haftama gel anlarsin ozaman canim beni yinede yardimci oldugun için cok saol rabbim temiz dogumla saglikli hayirli evlat nasip etsin canimcim
Hahahaa çok güldüm Allah iyiligini versin canım cok haklisinnnTam da bu konu kafama takıldı netten bi araştırayım dedim veeee kendimi yine KK’da buldum. Kürkçü dükkanı mübarek
Kızlar bence bebeğinizi kucağınıza aldığınız an ay kıllıydım tüylüydüm hiç biri aklınıza gelmeyecek boşuna stres yapmayın. Allahın izniyle sağlıklı sorunsuz bir şekilde doğurun da isterse amazon ormanı gibi olsun o bölge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?