Doğuma Hazırlık Doğuma yakin genital bölge temizliği

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar hamamoto diye bişey varmis o kullanilmazmi acaba çamur gibi oluyormuş tüy dokuyormus

Sizler için tabi ki kolaylık olur zarar yoksa eğer

Dogumdan bir hafta once kuaforde agda yaptirmistim. Agda ile gec cikiyor. Jiletle zor bela yapsan bile 2 gun sonra geri cikar

hala ağda yapmaya devam ediyorum ayna yardımıyla ama görmek gerçekten zor oluyor ama geç çıkıyor bu döneme özel mi bilmiyorum ama bacaklarım koltukaltım falanda baya geç çıkıyor iki ayı geçmiştir çok az çıktı inşallah doğumdan sonrada böyle olur

Ins
Iyi bakalim canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

arkadaslar benimde bir sorum var drlarin bazilari olabilir bazilari yaptirmayin diyor hamilelik dusunulen ay ve gebelikte lazer epilasyon yaptiran varmi aranizda ?

arkadaslar benimde bir sorum var drlarin bazilari olabilir bazilari yaptirmayin diyor hamilelik dusunulen ay ve gebelikte lazer epilasyon yaptiran varmi aranizda ?
Lazer ışık enerjisi kullanan bir teknik. Ortaya çıkan elektromanyetik ışıma röntgende kullanılan X-ışınlarından farklı ve doku içinde ilerleme özelliği yoktur. Anlayacağınız ışın sizi tüylerinizden kurtarırken, dokularınızı da götürüyor mu diye endişe etmenize gerek yok. Işın sadece işlemin yapıldığı alana örneğin sadece yüze etki ediyor ve etki alanı sadece birkaç milimetreyle sınırlı. Bu nedenle anne karnı içindeki bebeğe ulaşması ya da zarar verebilmesi mümkün değil.Benzer şekilde radyo dalgalarıyla çalışan epilasyon sistemlerinde de bebekle ilgili bilinen bir risk söz konusu olmuyor. Bu cihazlar X ışınıyla çalışan röntgen cihazlarına göre daha düşük frekans ve enerjide radyasyonla çalışır. Bundan daha önemlisi söz edilen radyasyon, iyonize edici özelliği olmayan radyasyon. İşlem bittiğinde ortada radyasyon da kalmaz. Bu nedenle hamilelikte kullanımıyla ilgili bilinen bir risk söz konusu değil canim

ben hamileliğim boyunca lazeri bıraktım doğumdan sonra devam etcem inşallah

canim sana en iyi onerim çam sakizi ile yapmk biraz zamanini aliyor ama inan 1 ay suruyor killarin cikmasi bende 1 bucuk aylik hamileyim 2 bucuk ay olacak evneneli evlenmeden once yaptim evlendikten sonra daha bir defa yaptim inan cok gec cikiyor

canim sana en iyi onerim çam sakizi ile yapmk biraz zamanini aliyor ama inan 1 ay suruyor killarin cikmasi bende 1 bucuk aylik hamileyim 2 bucuk ay olacak evneneli evlenmeden once yaptim evlendikten sonra daha bir defa yaptim inan cok gec cikiyor
Agda cok zor yaa canim suan daha karnin kucuk diye yapabiliosun sen jileti bile yapana kadar neler çekiyorum allahtan ayna var karnindan dolayı goremiyosunun ki istediğini kullanasin benim haftama gel anlarsin ozaman canim beni yinede yardimci oldugun için cok saol rabbim temiz dogumla saglikli hayirli evlat nasip etsin canimcim

haklisin galiba amin canim insallah cumlemize

Tam da bu konu kafama takıldı netten bi araştırayım dedim veeee kendimi yine KK’da buldum. Kürkçü dükkanı mübarek
Kızlar bence bebeğinizi kucağınıza aldığınız an ay kıllıydım tüylüydüm hiç biri aklınıza gelmeyecek boşuna stres yapmayın. Allahın izniyle sağlıklı sorunsuz bir şekilde doğurun da isterse amazon ormanı gibi olsun o bölge

Hahahaa çok güldüm Allah iyiligini versin canım cok haklisinnn )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…