- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi YoncaBulut
-
İnşallah canim bende jiletle halletmeye calisiyorum okadar ugrasiyorum bi bakiom ertesi gunu kokler bana el salliyor bosuna esek gibi ugrasion der gibi siritiyor ama napalim mecbur ancak onu yapabiliom rabbim hayirla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsjnBen 33+4 yim canım baya büyüdü göbek ağda yapıyorum kendim her hafta mutlaka yokluyorum bir bölgeyi ameliyat eldiveniyle alıyorum bazen ortaya karışık o an hangisi uygunsa onu deniyorum ama en güzeli eldiven fakat hiç jilet yapmadım keserim bir tarafımı diye korkuyorum çok zor oluyor ama yapıyorum mecbur inşaallah Doğuma temiz gideriz hepimiz;-)
Amin canım. Hangisi kolayına geliyorsa onu yap kesinlikle ama eldivenle almanı öneririm tahriş az ve uzun zaman çıkmıyor kıllarİnşallah canim bende jiletle halletmeye calisiyorum okadar ugrasiyorum bi bakiom ertesi gunu kokler bana el salliyor bosuna esek gibi ugrasion der gibi siritiyor ama napalim mecbur ancak onu yapabiliom rabbim hayirla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsjn
Biara onu da denerim canım evde var zaten cesaret toplayabilirsem tabiiAmin canım. Hangisi kolayına geliyorsa onu yap kesinlikle ama eldivenle almanı öneririm tahriş az ve uzun zaman çıkmıyor kıllar
ayni konu benimde aklimi cok kurcaliyor. Doktorunuza hic sordunuz mu tavsiye ediyormu? 37. Hafta gibi gitsem diyorum dogumu tetikler mi acaba bilgisi olan var mi?Benimde gunlerdir kafami kurcalayan bir konu. Normalde kuaforde aldiriyorum yine kuafore gitmek istiyorum ama normal dogum bekledigim icin ne zaman yaptirmam gerektigini kestiremiyorum.. yaptirdiktan sonra daha cok beklersem dogum icin kisa kisa cok rahatsiz edici olucak lohusaykende temiz olmak istiyorum
Yani yaptiranlari okudum dogumun baslamasiyla bi alakasi yok sanirim ama yinede doktordan onay almakta fayda var..ayni konu benimde aklimi cok kurcaliyor. Doktorunuza hic sordunuz mu tavsiye ediyormu? 37. Hafta gibi gitsem diyorum dogumu tetikler mi acaba bilgisi olan var mi?
Doktorunuzdan gorus almismiydiniz? Su an 34 haftaligim bende ilk kontrolde sorcam. En temizi bencede.Ben bugün gittim ağda yaptırdım jilet hem sert oluyor hem de çabuk çıkıyor
İlk hamileliğimde de yatırmıştım şimdi 2. Olucak inşallah doktorla gorusmedim ama bir sakıncası yoktur herhalde çoğu hamile yaptiriyormus hamileligimin ortalarında da yatırmıştımDoktorunuzdan gorus almismiydiniz? Su an 34 haftaligim bende ilk kontrolde sorcam. En temizi bencede.
Normal dogum mu bekliyosun canim :)Ben bugün gittim ağda yaptırdım jilet hem sert oluyor hem de çabuk çıkıyor
Aynen bencede. Bebek doguncada bi sure daha götürür agda jilet olunca hemen çıkıyorDoktorunuzdan gorus almismiydiniz? Su an 34 haftaligim bende ilk kontrolde sorcam. En temizi bencede.
Evet normal doğum inşallah doktora göre marta da sarkabilir senin gibi ama ben şubat olacağını düşünüyorumNormal dogum mu bekliyosun canim :)
4 yıl oldu hala yok bebıs canımAmin canim tez zamanda sendende guzel haberler aliriz inşallah dualarimiz seninle canim guzel dileklerin icin tesekkur ederim :***
Tüy dokucu kremler var dogal kötü kokuyor ama annem hep tug dokucu kullanmis bizlerde bişey olmadı hiç birimize genital bölge çok hassas oluyor gebelikte ben hamilelikten once kendkm ağda yapiyordm ama simdi en ufak biseyde kanama oluyor korktm açıkçası agdadan heralde tug dökücü ile atlaticm o zamaniArkadaşlar merhabalar yardiminiza ihtiyacım var dogumuma az kaldi hazirliksiz yakalanmak istemiyorum doğuma giden arkdaslarimiz ne zaman ve ne sekilde genital bolge temizligini yaptinizz ben sadece dugunmden once ilk defa agda kullanmistim o bölgeye morarip kanadigi icin bir daha gitmedim jilet desem karnim buyudugu icin artik zorlaniom tuy dokucude bebege zararli olur mu bilemiyorum lütfen yardımcı olun :-((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?