- 19 Ocak 2018
- 247
- 136
- 33
- 31
- Konu Sahibi YoncaBulut
-
Jiletde cok cabuk çıkarıyor doguma giderken yapmak lazım temiz kalmak için sanci baslarsa veya nişan gelirse öyle bir imkân olur muAyna yardimiyla jilet yapabilirsin
Tabi vaktin olur panik yokJiletde cok cabuk çıkarıyor doguma giderken yapmak lazım temiz kalmak için sanci baslarsa veya nişan gelirse öyle bir imkân olur mu
Teşekkür ederim canımTabi vaktin olur panik yok
Cok saol canim rahatladim valaa ;-))Tüm hamişlerin korkulu rüyası sanırım bu doğuma hazırlıksız yakalanmak ve epilasyon illeti...
Lazere gidiyordum ben tertemizdüm oh mis derken hamileliğimi öğrenmemle tüylerim yeniden çıkmaya başladılar tamamı olmasada bir kısmı . Yolunmuş tavuk gibiyim :):)
Ama önceki doğumlarımdan tecrübeliyim alta ayna koyarak çözüyorum işi , zor olsada mecburen...
Korkma canım , sancın başlasada temizliğini yaptıracak kadar zaman mutlaka verir sana ...
Yaptrilioda doktor agdayi son aylarda pek onermiyor jilet daha guvenilirKuaförde yaptırılmıyor mu hamileyken
Aynen bende de yapacagimi bilemiyorumbende napıcagımı şaşırdım kızlar vallahi yaa aynaylada eğilmek cok zor
Daha onceden agda yaptinsa yine devam et jilet kullanma kil koklerini guclendirdigi icin agdada cok zorlanirsin temiz guvenilir bi yer bul devam et canimbende ağda yaptırıyordum normalde ama hamile olduğumdan beri yaptırmadım ancak yaptırmam lazım nereye kadar kaçıcam bilmiyorum nereye güveneyim onu da bilmiyorum ben gibi olan var mı
ank.da olanlar bildikleri yer var mi acabaDaha onceden agda yaptinsa yine devam et jilet kullanma kil koklerini guclendirdigi icin agdada cok zorlanirsin temiz guvenilir bi yer bul devam et canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?