- 19 Ocak 2018
- 247
- 136
- 33
- 31
- Konu Sahibi YoncaBulut
-
Bende batmandayim memleketten uzagim bende canım aileden uzakta zor oluyor .aynen canımMus merkezdeyiz canım kimsem yok burda 2 hafta oldu geleli takım eşim bu günde mesaj gitti yalnızım.keşke yakın olsak tanissak.hersey rahminden tabiki sabır dua şükür halimize bildiği vardır rabbimin
Agri sanci olmaz da heyecan panik yaparsan filan ya da ne bilim olmayacak sey degil sular kesik olur bisey olur:)
Iyi ediosun canim bende suan oyle yapiom karnin engel olmuyor mu peki rahat gorup temizleyebiliomusun ben daha 26 haftaligim ama gittikce zorlaniom sankiBenim de doğumuma az kaldı:) ben jiletle hallediyorum her banyoda.
2 günde bir ufak tefek de olsa alıyorum jiletle. Gayet temiz oluyor.
Iyi ediosun canim bende suan oyle yapiom karnin engel olmuyor mu peki rahat gorup temizleyebiliomusun ben daha 26 haftaligim ama gittikce zorlaniom sanki
Evet bencede niye bu kadar takiliosammGöremiyorum ama her yere jilet vuruyorum. Aynayla da olmuyor açıkçası buharlaşıyor :) sonra çıktığımda bakıyorum gayet temiz oluyor.
Çok da takılma hamilelik sonuçta ufak tefek tüy kalsa da sorun olmaz pürüssüz temizlenmeni bekleyemezler bu durumda :)
Batmanda arkadaşım var onlrda görevli ordaBende batmandayim memleketten uzagim bende canım aileden uzakta zor oluyor .aynen canım
Iyi bakalim canim gelirsen beklerimBatmanda arkadaşım var onlrda görevli orda
Allah razi olsun canım saol bende mus beklerimIyi bakalim canim gelirsen beklerim
İnşallah canimAllah razi olsun canım saol bende mus beklerim
Tuy dokucu kimyasal madde icerdigi icin zararli bebege keske kullanmasaymissin :-((Ben tüy dökücü kullanmıştım . Zorunluluktan!! Çok kötü yakmıştı genital bölgemi.. :/ jilet yapmak istememiştim. Çünkü karnim çok fazlaydi. Aynada olsa keserim kanatirim diye korktum.
Benim eşimin gormesindense ebenin gormesini tercih ederim valla canim alabildigimi alirim jiletle gerisi kalsin artik ne yapalim keyfinizden deil yaa ebede anlar heralde halimizi merak ediyorum esinin sana bakış acisi degismedi mi yanlis anlama merakimdan soruyorum sadeceBen jiletle yapabildiğimi yapıyordum kalanı da eşime yaptırıyordumdoğuma giderken de bir gün önce doktor kontrolü için jiletlemistim tekrar bakamadım suyum gelince aşırı heyecanlandım dizlerim titredi ya hastaneye yetisemezsem diye apar topar çıktık evden neyse olduğu kadar artık
Benim eşimin gormesindense ebenin gormesini tercih ederim valla canim alabildigimi alirim jiletle gerisi kalsin artik ne yapalim keyfinizden deil yaa ebede anlar heralde halimizi merak ediyorum esinin sana bakış acisi degismedi mi yanlis anlama merakimdan soruyorum sadece)
Evet ama ne bileyim kötü gun degil sonucta orngin anneye kız kardese kuafore yaptirabilir esin temiz gormesi hatta hic gormemesi daha iyi bence ama yapmis artik buyuk cesaret valla esimin isik acmasina bile izin vermezsen temizlemesine izin vermem cok zor rabbim denk getirmesinNiye değişsin ki eşim değil mi iyi günde kötü günde çıkmışız yolaayrıca karnimda onun evladını taşıdığım için bunca zahmete giriyorum o da elini taşın altına koyacak
Evet ama ne bileyim kötü gun degil sonucta orngin anneye kız kardese kuafore yaptirabilir esin temiz gormesi hatta hic gormemesi daha iyi bence ama yapmis artik buyuk cesaret valla esimin isik acmasina bile izin vermezsen temizlemesine izin vermem cok zor rabbim denk getirmesin)
1 defa kullandıM doğuma son 1 haftaM vardı. Ondan önce hiç kullanmadım. Hep ağda yapmaya çalışıyordum zaten.Tuy dokucu kimyasal madde icerdigi icin zararli bebege keske kullanmasaymissin :-((
4 yillik olalim bakalim biz nasil olacaz yeniyiz ondan heralde neyse cok saol canimİyi de gülüm dinen bile annenin kardeşin kuaforun o bölgeyi görmesi caiz değilken eşine caiz :) ışık açmamak filan çok eskide kaldi artık 4 yıllık olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?