Doğuma Hazırlık Doğuma yakin genital bölge temizliği

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Mus merkezdeyiz canım kimsem yok burda 2 hafta oldu geleli takım eşim bu günde mesaj gitti yalnızım.keşke yakın olsak tanissak.hersey rahminden tabiki sabır dua şükür halimize bildiği vardır rabbimin
Bende batmandayim memleketten uzagim bende canım aileden uzakta zor oluyor .aynen canım

Benim de doğumuma az kaldı:) ben jiletle hallediyorum her banyoda.
2 günde bir ufak tefek de olsa alıyorum jiletle. Gayet temiz oluyor.
Iyi ediosun canim bende suan oyle yapiom karnin engel olmuyor mu peki rahat gorup temizleyebiliomusun ben daha 26 haftaligim ama gittikce zorlaniom sanki

Iyi ediosun canim bende suan oyle yapiom karnin engel olmuyor mu peki rahat gorup temizleyebiliomusun ben daha 26 haftaligim ama gittikce zorlaniom sanki

Göremiyorum ama her yere jilet vuruyorum. Aynayla da olmuyor açıkçası buharlaşıyor :) sonra çıktığımda bakıyorum gayet temiz oluyor.
Çok da takılma hamilelik sonuçta ufak tefek tüy kalsa da sorun olmaz pürüssüz temizlenmeni bekleyemezler bu durumda :)

Evet bencede niye bu kadar takiliosamm )

Ben tüy dökücü kullanmıştım . Zorunluluktan!! Çok kötü yakmıştı genital bölgemi.. :/ jilet yapmak istememiştim. Çünkü karnim çok fazlaydi. Aynada olsa keserim kanatirim diye korktum.

Ben tüy dökücü kullanmıştım . Zorunluluktan!! Çok kötü yakmıştı genital bölgemi.. :/ jilet yapmak istememiştim. Çünkü karnim çok fazlaydi. Aynada olsa keserim kanatirim diye korktum.

Ben jiletle yapabildiğimi yapıyordum kalanı da eşime yaptırıyordum doğuma giderken de bir gün önce doktor kontrolü için jiletlemistim tekrar bakamadım suyum gelince aşırı heyecanlandım dizlerim titredi ya hastaneye yetisemezsem diye apar topar çıktık evden neyse olduğu kadar artık

Tuy dokucu kimyasal madde icerdigi icin zararli bebege keske kullanmasaymissin :-((

Benim eşimin gormesindense ebenin gormesini tercih ederim valla canim alabildigimi alirim jiletle gerisi kalsin artik ne yapalim keyfinizden deil yaa ebede anlar heralde halimizi merak ediyorum esinin sana bakış acisi degismedi mi yanlis anlama merakimdan soruyorum sadece )

Niye değişsin ki eşim değil mi iyi günde kötü günde çıkmışız yola ayrıca karnimda onun evladını taşıdığım için bunca zahmete giriyorum o da elini taşın altına koyacak

Niye değişsin ki eşim değil mi iyi günde kötü günde çıkmışız yola ayrıca karnimda onun evladını taşıdığım için bunca zahmete giriyorum o da elini taşın altına koyacak
Evet ama ne bileyim kötü gun degil sonucta orngin anneye kız kardese kuafore yaptirabilir esin temiz gormesi hatta hic gormemesi daha iyi bence ama yapmis artik buyuk cesaret valla esimin isik acmasina bile izin vermezsen temizlemesine izin vermem cok zor rabbim denk getirmesin )

İyi de gülüm dinen bile annenin kardeşin kuaforun o bölgeyi görmesi caiz değilken eşine caiz :) ışık açmamak filan çok eskide kaldi artık 4 yıllık olduk

İyi de gülüm dinen bile annenin kardeşin kuaforun o bölgeyi görmesi caiz değilken eşine caiz :) ışık açmamak filan çok eskide kaldi artık 4 yıllık olduk
4 yillik olalim bakalim biz nasil olacaz yeniyiz ondan heralde neyse cok saol canim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…