- 16 Şubat 2012
- 991
- 457
- 73
- 35
- Konu Sahibi wish-hope-love
-
benim karnım da öyle canım ya gece uyurken çok hareketli benim kız geçen gece bi tekme attı acıdan uyandım zaten döne döne zor dalıyorumBenimde cuma günü çatı muaynem var.
Göbeğim çatladı ve karın bölgemde aşırı hasssasiyet var
Kızımın hareketleri bazen karnıma agrı sokuyor.
Nefes almam her geçen gün zor oluyor.
Rahat uyku en son gecen haftalarda bir gun uyumuştum ama tam hatırlamıyorum.
Akıntım fazlalaştı ama neyseki fizyolojik hiçbir sıkıntı yok.
Kızım eskisi kadar hareket etmiyor ama hala saglam tekmeleri var.
İştahım kapalı bol su içme gereği duyuyorum yalnız kalmaktan korkmaya başladım.. Şimdilik bende durumlar bu..
benim karnım da öyle canım ya gece uyurken çok hareketli benim kız geçen gece bi tekme attı acıdan uyandım zaten döne döne zor dalıyorum
burda 13 eylül görünüyor ama doktor 3 eylül dedi. aynı gitmiyor yani başından beri geç döllenme dedi doktor.A
Aynı gün doğum gözukuyor bize. Son adet tarihin ve ultrason gelişimin aynı mı gidiyor
burda 13 eylül görünüyor ama doktor 3 eylül dedi. aynı gitmiyor yani başından beri geç döllenme dedi doktor.
Deneyimli hamişler daha 21 haftalık olmasına rağmen o kadar çıktı ki karnım ne doğru düzgün nefes alamıyoorum, geçmek bilmeyen bel ağrılarım var. Hiç geçmiyor sabahtan gece uyuyana kadar ağrır mı insanın beliUyku kalitem sıfırın altında.Üstelik ayaklarımda da ödem oluşmaya başladı 21 haftalıkken böyleysem ben sizin zamanlarınızda hastanelik olurum diye korkmaya başladım.
Allah hepinizi bir avazda kurtarsın... Gerçekten çok zor iş hamilelik...
amin canım allah sana da kolaylık versin. o şişlik büyük ihtimalle sıcaklardan, allahtan bizim haftalara geldiğinde çok sıcak olmayacak daha rahat olursun inşallah.Deneyimli hamişler daha 21 haftalık olmasına rağmen o kadar çıktı ki karnım ne doğru düzgün nefes alamıyoorum, geçmek bilmeyen bel ağrılarım var. Hiç geçmiyor sabahtan gece uyuyana kadar ağrır mı insanın beliUyku kalitem sıfırın altında.Üstelik ayaklarımda da ödem oluşmaya başladı 21 haftalıkken böyleysem ben sizin zamanlarınızda hastanelik olurum diye korkmaya başladım.
Allah hepinizi bir avazda kurtarsın... Gerçekten çok zor iş hamilelik...
doktor doğum şekli için normal mi dedi peki.Benimde önde gidiyor eylüle kalmayabilirmişim bile :/
Canım Allah yardımcın olsun ben 21 haftalıkken gezip tozuyordum hicbirsey yoktu hamileliğimin balayındaydım resmen
amin canım allah sana da kolaylık versin. o şişlik büyük ihtimalle sıcaklardan, allahtan bizim haftalara geldiğinde çok sıcak olmayacak daha rahat olursun inşallah.
inşallah en kısa sürede iyi olursun tatlım anneliğin cilveleri işte sonunda çok güzel bir hediyemiz olacak inşallah birazcık sabır.Amin cümlemize kolaylık versin rabbim, ahla vahla geçiyor hamileliğim hala kusuyorum üstelikDua edin bana, dinsin ağrılarım...
doktor doğum şekli için normal mi dedi peki.
Amin cümlemize kolaylık versin rabbim, ahla vahla geçiyor hamileliğim hala kusuyorum üstelikDua edin bana, dinsin ağrılarım...
bana da su an her şey normal deyip duruyor ama inanır mısın benim de içime hep sezeryan olacak gibi doğuyor. çatı muayenesinden sonra her şey açığa çıkacak bakalım. hakkımızda hayırlısı. çantayı falan hep hazırlamışsındır bulmuşken sana bir şey sorayım çantaya normal ped mi koydun yoksa hasta bezi falan da koydun mu ben sadece ped aldım da yeter mi bilmiyorum.Cuma günü gel çatı muayneni yapıp karar verelim dedi ama normal dogum desede sanki sonra kilolu olacakta beni sezeryene almak isteyecek gibi hissediyorum
Yok be canım ne valizi beşik bile almadım çocuga daha ..bana da su an her şey normal deyip duruyor ama inanır mısın benim de içime hep sezeryan olacak gibi doğuyor. çatı muayenesinden sonra her şey açığa çıkacak bakalım. hakkımızda hayırlısı. çantayı falan hep hazırlamışsındır bulmuşken sana bir şey sorayım çantaya normal ped mi koydun yoksa hasta bezi falan da koydun mu ben sadece ped aldım da yeter mi bilmiyorum.
bana da su an her şey normal deyip duruyor ama inanır mısın benim de içime hep sezeryan olacak gibi doğuyor. çatı muayenesinden sonra her şey açığa çıkacak bakalım. hakkımızda hayırlısı. çantayı falan hep hazırlamışsındır bulmuşken sana bir şey sorayım çantaya normal ped mi koydun yoksa hasta bezi falan da koydun mu ben sadece ped aldım da yeter mi bilmiyorum.
Canim bi yalnisligin olmasin dr 13 eylulden 3 eylule cektiyse gec donlenme degil erken dollenme olur benceburda 13 eylül görünüyor ama doktor 3 eylül dedi. aynı gitmiyor yani başından beri geç döllenme dedi doktor.
sata göre 3 eylül diyor canım ben buraya yazarken geç döllenmeyi hesaba katarak yazmıstım o yüzden 13 eylül yazıyor :)Canim bi yalnisligin olmasin dr 13 eylulden 3 eylule cektiyse gec donlenme degil erken dollenme olur bence
tavsiyeni dikkate alıcam canım depend emici kilotlardan da tavsiye eden olmuştu da onlardan almadım. ilk zamanlar hastaneden de verdiklerini duydum o yüzden sadece ped aldım bakalım duruma göre ayarlıcaz artık. bu arada alllah kurtarsın seni de tatlım.Bende 31 kusurlardayim ama bitmis durumdayim artik ilk hamilelgm ne kdr iyydi hop hop geziyodum bunda yürümek bile zehir oluyo bana merdiven cikamiyorum ayakta kalamiyorum falan falan.
Hele şu bel agrisi yokmu suan kivraniyorum resmen ilk dogumum 33 haftada oldu bundada erken dogm riskim var sanirim buda erken olck artk kendmi pek iyi hssetmiyrm 2 hafta once 1 cm aclma vardi bu arada kaskta ve catida baski hissediyorum zaten dogum pozisyonndaydi kanalami griyor napiyor blemedim.
Bu arada hastanede normal pes koymadim ben cocugun bezinden koydurmuslardi xok rahat olmstu yanlarni kopuyo zatenn cektinmi tavsye ederjm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?