- Konu Sahibi wish-hope-love
-
Oyyyy cok sukur canımevet arkadaşlar sonunda ben de dünyalar tatlısı kızımı kucağıma aldım çok şükür:) nasıl büyük bir mutluluk tarifi mümkün değil sanki kollarımda dünyayı tutuyorum :) dün sabah rutin nst kontrolü sonrası ultrason muayenesinde doktordan duyduğum sözlerle yıkıldım miniğim içerde aceleci davranıp kakasını yapmıştı apar topar hiç düşünmeden mecburi sezeryanı kabul ettim çünkü bi gram sancım yoktu ve suni sancıyla uğraşırsak bebeğime bir şey olabilirdi allah korusun. neyseki bu sıkıntılı süreç geride kaldı sağ salim meleğime kavuştum şimdi evimizdeyiz hafif ağrım var ama bebeğim iyi ya onlar da elbet bir gün geçecekallah kimseyi bu yolda uğraştırmasın şunu gördüm ki kader plan yapmaya hiç gelmiyor nasıl düşünüyordum nasıl oldu dualarıyla bana destek olan herkese çok teşekkür ederim meleklerine kavuşmak için gün sayanlara allah bir avazda kurtarsın, meleklerine kavuşanlara da allah yokluklarını göstermesin diyorum allaha emanet olun.
gozun aydin canim.Allah anali babali buyutsun inşallah :) bahti guzel olsyn :) sezeryanida bosver bebegini riske atmaman iyi olmuş canim cabucak toparlanirsin melegin kucagindaya gerisi boş :)evet arkadaşlar sonunda ben de dünyalar tatlısı kızımı kucağıma aldım çok şükür:) nasıl büyük bir mutluluk tarifi mümkün değil sanki kollarımda dünyayı tutuyorum :) dün sabah rutin nst kontrolü sonrası ultrason muayenesinde doktordan duyduğum sözlerle yıkıldım miniğim içerde aceleci davranıp kakasını yapmıştı apar topar hiç düşünmeden mecburi sezeryanı kabul ettim çünkü bi gram sancım yoktu ve suni sancıyla uğraşırsak bebeğime bir şey olabilirdi allah korusun. neyseki bu sıkıntılı süreç geride kaldı sağ salim meleğime kavuştum şimdi evimizdeyiz hafif ağrım var ama bebeğim iyi ya onlar da elbet bir gün geçecekallah kimseyi bu yolda uğraştırmasın şunu gördüm ki kader plan yapmaya hiç gelmiyor nasıl düşünüyordum nasıl oldu dualarıyla bana destek olan herkese çok teşekkür ederim meleklerine kavuşmak için gün sayanlara allah bir avazda kurtarsın, meleklerine kavuşanlara da allah yokluklarını göstermesin diyorum allaha emanet olun.
Canim benim hayirli olsun gozun aydin cok sevindim valla.bende seni merak ediyordum haftasonu misafirim vardi giremedim.bebegini saglikli bi sekilde kucagina aldinya gerisi onemli degil darisi bizim basimizaevet arkadaşlar sonunda ben de dünyalar tatlısı kızımı kucağıma aldım çok şükür:) nasıl büyük bir mutluluk tarifi mümkün değil sanki kollarımda dünyayı tutuyorum :) dün sabah rutin nst kontrolü sonrası ultrason muayenesinde doktordan duyduğum sözlerle yıkıldım miniğim içerde aceleci davranıp kakasını yapmıştı apar topar hiç düşünmeden mecburi sezeryanı kabul ettim çünkü bi gram sancım yoktu ve suni sancıyla uğraşırsak bebeğime bir şey olabilirdi allah korusun. neyseki bu sıkıntılı süreç geride kaldı sağ salim meleğime kavuştum şimdi evimizdeyiz hafif ağrım var ama bebeğim iyi ya onlar da elbet bir gün geçecekallah kimseyi bu yolda uğraştırmasın şunu gördüm ki kader plan yapmaya hiç gelmiyor nasıl düşünüyordum nasıl oldu dualarıyla bana destek olan herkese çok teşekkür ederim meleklerine kavuşmak için gün sayanlara allah bir avazda kurtarsın, meleklerine kavuşanlara da allah yokluklarını göstermesin diyorum allaha emanet olun.
allah razı olsun canımwish-hope-love canım hayırlı olsun bebisin Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Senin bebis te benim ki gibi kakasini yapmış demek. Ama sen sanslisin ki midesine gitmemiş. Bizimki bu yüzden 5 gun kuvoz de kaldı .
sagolasın canım allah size de bu duyguyu yaşatsın hayırlısıyla gelmiş geçmiş oluversin. maddi manevi hep yanımda olduğunu hissettirdin sana çok teşekkür ederim tatlımCanim benim hayirli olsun gozun aydin cok sevindim valla.bende seni merak ediyordum haftasonu misafirim vardi giremedim.bebegini saglikli bi sekilde kucagina aldinya gerisi onemli degil darisi bizim basimiza
çatı muayenesinden korkma canım anlık bişi hiç acımıyor yeter ki kendini skma. bana 38. haftada nstde hafif sancılar çıkınca bakmıştı doktor.Merhaba kızlar. Bugun ilk defa NST ye girdim. Bebisin kalp atışları iyiydi. Hic sancım cikmadi. Minik minik de sancılar ciksa açılma var mi diye bakıyorlar. Ama bana bakılmadı. Sanırım haftaya kaçışım olmayacakhem çatı muayenesi hemde açılma icin bakılacak. Idrar yolu enfeksiyonum her zaman ki gibi geçmemiş yine ilac yazdı. Ödem deseniz onunla yasamaya alıştım galiba . Dr um her gecen gun sisiyosun diye dalga gecti Bizde son durumlar boyle. Insallah sizin son zamanlarınız sıkıntısiz geciyodur.
Korkunun ecele faydası yok canım :) rahat olmaya calisicam bakalım. Sen nasılsın canım ağrıların azaldı mi bebegin nasıl.çatı muayenesinden korkma canım anlık bişi hiç acımıyor yeter ki kendini skma. bana 38. haftada nstde hafif sancılar çıkınca bakmıştı doktor.
allah razı olsun canımevet bizim bebişler sabırsız çıktı biraz doktordan kakasını yapmış diye duyduğumda aklıma sen geldin sana ve bebeğine ne kadar üzülmüştüm dua etmiştim şimdi nasılsınız iyi mi bebeğin inşallah iyidir allah kimseyi yavrusundan ayırmasın acısını göstermesin ihtimali bile beni çok korkuttu şükür rabbime hepsi geldi geçti.
ben de yavaş yavaş toparlanıyorum canım bebeğim de iyi allaha şükür sarılık olmasından korkuyorum çünkü çok uyuyor saat başı zorla uyandırıp emziriyorum ama yetip yetmediğini bilmiyorum.Korkunun ecele faydası yok canım :) rahat olmaya calisicam bakalım. Sen nasılsın canım ağrıların azaldı mi bebegin nasıl.
oh oh iyi ne güzel maşallah nazar değmesin allah sağlık versin gerisi boş.Senden de Allah razı olsun canım. Çok şükür şimdi iyi bebis. 3 hafta oldu kuvozden çıkalı sarılığı atlattik. Büyümeye devam inşallah :)
Allah razi olsun canim.bebisinle beraber sende Rabbime enanet olun.sagolasın canım allah size de bu duyguyu yaşatsın hayırlısıyla gelmiş geçmiş oluversin. maddi manevi hep yanımda olduğunu hissettirdin sana çok teşekkür ederim tatlıminşallah sen de sağlıkla bebişine kavuşursun. kendine çok çok iyi bak allaha emanet ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?