doğuma yakın neler yaşıyoruz dertleşelim

Sagl canim her hastne vermeyebilir o yüzden sen kendi önlemini al.
Tsekkurler

Bence ped kucuk hasta bezi buyuk diye dusunuyorum bebegin bezlerinden biraz fazla alayim yanima diyorum.kanama adet kanamasindan biraz fazla oluyor ped fayda etmez

doğuma yakın stres hat safhada. sata göre 15 ağustos doğum tarihi ama geç döllenmeden dolayı hep 9 gün küçüktü bebeğim. yani gelişimine göre 24 ağustos doğum tarihi. sata göre 40+5 teyiz üç günde bir kontrole gidiyorum her gidişte sezaryanden kılpayı yırtıyoruz. bu kadar zaman bekledim sezaryen olcaksam millet 38 39daoluyo hemen. normal istiyorum normale engel bi şey deyok şimdilik tabii drlar bahane etmezse. en ufak bir belirtiyi acaba doğum aşladı mı başlıcak mı diyorum. hergün bugün de doğuramadım diye uyanıyorum. çok zormuş beklemek. dua edin

daha 2,5 ayım var ama mide baskısı nefes darlığı endişe bazen korku ,sıcaklar arada uykusuzluk ağrılar sızılar derken vakit geçiyor..

sen bizden biraz daha öndesin canım allah yardımcın olsun her gidişte catı muayenesi yapılıyor mu peki.

selam bayanlar herkese kolay doğumlar diliyorum
bu başlığın olması iyi oldu benim de birkaç sorum var
doğumun başlangıcı olarak kanlı nişan ve su gelmesi gerekiyor ya
bir arkadaşımın nişanı doğumdan 2 gün önce gelmiş
ilçede oturduğum için bulunduğum ile 45 dk uzaklıkta oturuyorum.
ablam evde sancını çek hastaneye öyle git diyor suni sancı vermesinler diye
bir de sancı başlar gideriz açılma az ise geri gönderirler falan
arabamız da yok
ne yapacağımı bilemiyorum.hastaneye ne zaman gideceğim konusunda

aaramıza hoşgeldin canım hastane yakın olsaydı seninle aynı fikirde olabilirdim ama sancı başladığı an hemen git bence olası bir kötü durumla karşılaşırsan allah korusun hastanede olmuş olursun hiç değilse. riske atma derim ben yine de sen bilirsin allah yardımcın olsun

Merhabalar bayanlar :) oncelikle cok şükür hamileligim sorunsuz sikintisiz geciyor. Gayet rahatim ben. Sadece cabuk yoruluyorum bazen kasik agrim oluyor ve saga sola donmekte zorlaniyorum o kadar :)

Bu arada bana gebe okulunda ilk gebelik icin sancilar 15 dk da bire dustugunde gel demisti. Lakin siz hastaneye uzakmissiniz ilk sancilari gozlemleyin bakalim kac dk ya da saatte bir geliyor.

Merhaba arkadaslar. Hepinize doguma kadar sıkıntısiz günler, o gun geldiginde de kolaylıkla bir avazda kurtulmayı diliyorum. Benim de en buyuk sıkıntım uykusuzluk ve ayaklarımda ki ödem. Özellikle sol ayağım cok daha sis resmen iki ayak ustuste sanki psikolojim bozuldu artık ayağımı gördükçe ağlamak geliyo içimden ne yapsam fayda etmiyo. Sag ayağım Iniyo yine sabahları biraz ama sol hep aynı. Arada olan mide yanması karın kasık ağrıları gece uykuya dalamama saga sola donememe de var tabiki. Bu arada 16 kilo aldım. Dr um her gidişimde kiziyo Allah hepimizin yardımcısı olsun her dua edişimde kendimden once butun hamilelere diyorum. Sağlıcakla kucağımıza alalım bebislerimizi insallah

45 dk cok uzun bi mesafe degil acilmazsa geri donersin de ablan dogru soylemis bence de sancini evde cek hastanede ne kadar vakit gecirirsen suni sancisi sezaryeni o kadar cok olma ihtimali olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…