- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi wish-hope-love
-
ben hurma hic yemedim pek fazla yuruyus yaptigimida soyleyemem ama tuse muayenesinin bende dogumu baslattigi kesin yoksa kesin sezeryan olacaktim neyseki normal oldu benim dogumumu alttan muayene tetikledi canim baya kurcalamişdi cunku doktor hanimcok sagolasın canım tam da şimdi nefes egzersizlerine bakıyordum, açılma olsun diye yürüyüşlere de ağırlık vermeye başladım hurma da yiyorum artık gerisi alllahımın takdiri.
O zaman hic endise etmene gerek yok zaten tecrubelisin sadece biraz fazla ara vermisin olsun saglik olsun tadini cikar20 haftalik.ilk degil cnm bir oglum var 12 yasinda.neyseki benimkide kïş bebegi:)
4 gunun var canim sancilarin artabilir baski hissi bebek kanala yerlesmeye calisiyordur belki.gelisme olursa haber veryok doktor değiştirmeyi düşünmüyorum zaten. belirti olarak aşağıya baskı ve arada hafif sancı giriyor ağrısız kasılmalarım sık olmaya başladı yani eğer bunlar doğum belirtisiyse
rahat olmak en önemlisi galiba şimdi ben sürekli sancı ağrı bekliyorum ya tık yokben hurma hic yemedim pek fazla yuruyus yaptigimida soyleyemem ama tuse muayenesinin bende dogumu baslattigi kesin yoksa kesin sezeryan olacaktim neyseki normal oldu benim dogumumu alttan muayene tetikledi canim baya kurcalamişdi cunku doktor hanim
inşallah yerleşiyordur da annesini çok üzmeden gelir tatlı kızım dualarınızı eksik etmeyin canım4 gunun var canim sancilarin artabilir baski hissi bebek kanala yerlesmeye calisiyordur belki.gelisme olursa haber ver
normal canım ben uykumdan uyandığımı bile bilirim doktoruma bunu söylediğimde brak da olsun artık bu kadar şey, son haftalardasın artık demişti :) içini rahat tutKızlar cok nefesim daralıyor normal mi bu haftalarda???
Dıgru o kadar da olsun:) uzanayım dedim iznimin ilk günü yok daraldım gittim çamasır yemek vs yeni oturdum:) hastane odası için neler yaptınız bu aradaa?normal canım ben uykumdan uyandığımı bile bilirim doktoruma bunu söylediğimde brak da olsun artık bu kadar şey, son haftalardasın artık demişti :) içini rahat tut
zaten hareketi sakın bıraakma canım benden sana tavsiye, insan ne kadar hareketli olursa o kadar dinç oluyor kilo alımın da ona göre oluyor. hastane odası için süs anlamında mı sordun yoksa bazısı işi abartıp çikolatasından ikramlığına kadar her şeyi götürüyor ondan mı bahsediyorsun? ben kızım için hacı şeriften isme özel çikolata yaptırdım onu götürcem bir de kapı süsümü aldım onu kapıya takcam o kadar. bebek şekeri falan da yaptırdım ama onu evde 40 mevlidinde vericem. onun dışında süslü terliğim kızımın bandanası ve benim lohusa tacım da hazırDıgru o kadar da olsun:) uzanayım dedim iznimin ilk günü yok daraldım gittim çamasır yemek vs yeni oturdum:) hastane odası için neler yaptınız bu aradaa?
Hic canini uzme sancin baslamasa bile dr suni sanci baslayacak.burda o kadar cok okudumki sancisi acikligi olmadan suni sanci verilip doguran.hem duzensiz 2_3 agri cekmektense alirsin sanciyi dogurursun insallah.sanci beklemek icin cok fazla stres yapma gelmeyebilir gunun gecmiyor cunku.evde kuvetin varsa doldur kuveti gir icine ha bide ayaklari legenin icinde sicak sudada bekletince sanci basliyormus.hergun vajenine zeytintagi surmeyide unutma.sen elinden geleni yapta gerisini Rabbime birak.Rabbimin vardir bi bildigi.ama senin zamanlarinu gormeyi cok istiyorum.cok heyecan verici bi durum.inşallah yerleşiyordur da annesini çok üzmeden gelir tatlı kızım dualarınızı eksik etmeyin canım
Ben kızıma babt almadım da yapmadım da yapsammıı yaaa:) abartmayım diyorumm. Ama tatlı da oluyo:) terlik ve taclarımı ekre gönderiyorum kendim yaptım:)zaten hareketi sakın bıraakma canım benden sana tavsiye, insan ne kadar hareketli olursa o kadar dinç oluyor kilo alımın da ona göre oluyor. hastane odası için süs anlamında mı sordun yoksa bazısı işi abartıp çikolatasından ikramlığına kadar her şeyi götürüyor ondan mı bahsediyorsun? ben kızım için hacı şeriften isme özel çikolata yaptırdım onu götürcem bir de kapı süsümü aldım onu kapıya takcam o kadar. bebek şekeri falan da yaptırdım ama onu evde 40 mevlidinde vericem. onun dışında süslü terliğim kızımın bandanası ve benim lohusa tacım da hazırhastane için hazırlığım bu kadar
Ben kızıma babt almadım da yapmadım da yapsammıı yaaa:) abartmayım diyorumm. Ama tatlı da oluyo:) terlik ve taclarımı ekre gönderiyorum kendim yaptım:)
yazdıkların bana cesaret veriyor canım cok sağolasın inşallah sen de bugünleri görürsün hatta daha iyi durumda olursun gerçekten tahmin ettiğingibi çok heyecanlıHic canini uzme sancin baslamasa bile dr suni sanci baslayacak.burda o kadar cok okudumki sancisi acikligi olmadan suni sanci verilip doguran.hem duzensiz 2_3 agri cekmektense alirsin sanciyi dogurursun insallah.sanci beklemek icin cok fazla stres yapma gelmeyebilir gunun gecmiyor cunku.evde kuvetin varsa doldur kuveti gir icine ha bide ayaklari legenin icinde sicak sudada bekletince sanci basliyormus.hergun vajenine zeytintagi surmeyide unutma.sen elinden geleni yapta gerisini Rabbime birak.Rabbimin vardir bi bildigi.ama senin zamanlarinu gormeyi cok istiyorum.cok heyecan verici bi durum.
Aynen canim surekli oldugu icin bebegin basinin baskisindan kaynakli.dogum sancilarin belirli araliklarla gelip gidecek.eylulun 3ne kadar 2 cm acilsa suni sanciyla daha rahat acilir tabi temennimiz suni sanciya gerek kalmadan tamamen acilmasi.3 den once dra gitmeyecen demi bugun yarinyazdıkların bana cesaret veriyor canım cok sağolasın inşallah sen de bugünleri görürsün hatta daha iyi durumda olursun gerçekten tahmin ettiğingibi çok heyecanlıbugün kasıklarımda ve alt kısımda ince ince adet sancısı gibi sancılarım var ama geçici değil sürekli. acaba bebek kanala girdiği için mi böyle oluyor
yok tatlım gitmicem sancı nişan kanama vs olmadığı sürece. inşallah azıcık bari açılma olur benim de tek temennim bu. maddi manevi hazırlığımı yapıyorum gerisi allahın takdiriAynen canim surekli oldugu icin bebegin basinin baskisindan kaynakli.dogum sancilarin belirli araliklarla gelip gidecek.eylulun 3ne kadar 2 cm acilsa suni sanciyla daha rahat acilir tabi temennimiz suni sanciya gerek kalmadan tamamen acilmasi.3 den once dra gitmeyecen demi bugun yarin
Ay cok guzel ya bugun yarin bebisin kucaginda olcak hayirlisi ile insallah .. darisi bize allah ogunleri de gosterir insallahs icaklarda hamile.olmak zoryok tatlım gitmicem sancı nişan kanama vs olmadığı sürece. inşallah azıcık bari açılma olur benim de tek temennim bu. maddi manevi hazırlığımı yapıyorum gerisi allahın takdiri
hiç sorma bu heyecan anlatılmaz ancak yaşanır :) darısı sizlerin başına inşallahAyy cok heycanlıııı:) her an bebiş ben geliyorum diyebilir:) yerim onu.
amin inşallah dört gözle bekliyoruz o anı şu an ailede herkesin gözü benim üstümdeAy cok guzel ya bugun yarin bebisin kucaginda olcak hayirlisi ile insallah .. darisi bize allah ogunleri de gosterir insallahs icaklarda hamile.olmak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?