- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
- Konu Sahibi wish-hope-love
-
Hayirlisiyls kucagina al bebisini insallah,Allah bir avazda kurtarsinamin inşallah dört gözle bekliyoruz o anı şu an ailede herkesin gözü benim üstümde
amin canım inşallah hepimizi bir avazda kurtarsınHayirlisiyls kucagina al bebisini insallah,Allah bir avazda kurtarsin
Canimm nasılsın hala sancı yok mu gunun de bitmişamin canım inşallah hepimizi bir avazda kurtarsın
Dualarım seninle canım. Allahım kolaylık versin her nasıl olursa olsun kolaylıkla kurtarsın insallah az kalmış sabret canım. Darısı bizlerin basına artık.hafif sancılarım var canım ama rutin yani sık ve düzenli değil o nedenle yarını bekliyorum. yarın büyük ihtimalle suni sancıyla doğum başlatılacak dualarınızı bekliyorum.
Sabah drami gidecen ac tok birsey dedimi drhafif sancılarım var canım ama rutin yani sık ve düzenli değil o nedenle yarını bekliyorum. yarın büyük ihtimalle suni sancıyla doğum başlatılacak dualarınızı bekliyorum.
Dualarım seninle canım. Allahım kolaylık versin her nasıl olursa olsun kolaylıkla kurtarsın insallah az kalmış sabret canım. Darısı bizlerin basına artık.
Allah yardımcın olsun. Hepimizinn
Sabah drami gidecen ac tok birsey dedimi dr
Allah yardımcın olsun canım inşallah kolay bir doğumun olur ve bebisine kavuşursun.
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar dr aç gelmemi istemişti bugün gittim nstye girdim az az sancılarım çıktı bebeğin kalp atışı ve hareketleri iyi olduğundan dr biraz daha bekleyelim dedi çünkü 40 hafta daha dolmamıştı ben de şu durumdayken suni sancıyı kabul etmeyecektim zaten içim rahatladı şu an evdeyim sancılarımın daha düzenli olmasını beklicem allah hiç kimseyi bu yolda oyalamasın zorlamasın herkese kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.canim guzel haberlerini bekliyorum Allah yar ve yardimcin olsun inşallah
Alttan muayane yapip acikligina baktimi.insallah sancilarin sıklasır.banyoda kuvet varmihepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar dr aç gelmemi istemişti bugün gittim nstye girdim az az sancılarım çıktı bebeğin kalp atışı ve hareketleri iyi olduğundan dr biraz daha bekleyelim dedi çünkü 40 hafta daha dolmamıştı ben de şu durumdayken suni sancıyı kabul etmeyecektim zaten içim rahatladı şu an evdeyim sancılarımın daha düzenli olmasını beklicem allah hiç kimseyi bu yolda oyalamasın zorlamasın herkese kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.
alttan muayene yapmadı 2 gün sonra nst için yine gitcem belki o zaman bakar. banyoda küvet yok malesef ama duşta sıcak su tutuyorum belime karnıma. bel ağrım çok şiddetlendi dalga dalga gelip bir saat kadar sürüyor gün içinde bu üçüncü dalga. bu doğumun yakın olduğunu gösterir mi sizce? sürekli evin içinde hareket halindeyim masaj yaptırıyorumAlttan muayane yapip acikligina baktimi.insallah sancilarin sıklasır.banyoda kuvet varmi
Canım benim ilk doğumda suyum geldikten 17 saat sonra dogum gerçekleşti. Bu 17 saat boyunca full sancı çektim ama. En cok da belden vuruyodu. 4 cm acilmayla başladı. Açılma cok yavasti. Ama suyum gelmeden once hic sancım olmadı. 15. Saatten sonra suni sancı verdiler. Yarım saat sonrasında doguma aldılar. Bir saat icinde de oğlum dünyaya geldi. Ama her dogum bir olmuyo iste. Insallah daha fazla sancı çekmezsin canım. Bir an once suyun gelsin hızlı açılma olsun insallah.alttan muayene yapmadı 2 gün sonra nst için yine gitcem belki o zaman bakar. banyoda küvet yok malesef ama duşta sıcak su tutuyorum belime karnıma. bel ağrım çok şiddetlendi dalga dalga gelip bir saat kadar sürüyor gün içinde bu üçüncü dalga. bu doğumun yakın olduğunu gösterir mi sizce? sürekli evin içinde hareket halindeyim masaj yaptırıyorum
Cok guzel.şuna emin ol ara ara duzensiz agrilarinin olmasi hic olmamasindan iyidir.onlar siklasacak ve artacak merak etme.evin temizdir belki ama olsun sen eline bez ak comel yerleri sil.kirli halin varsa halida silebilirsin.ben halilari kuru temizlemeye vermedim son haftalar kendim silecem sancim baslasin diye.legenin icine sicak su koy ayaklarini icine koy.en onemliside hurma yemegi artir.oksitosin varmis kasilma yapiyormusalttan muayene yapmadı 2 gün sonra nst için yine gitcem belki o zaman bakar. banyoda küvet yok malesef ama duşta sıcak su tutuyorum belime karnıma. bel ağrım çok şiddetlendi dalga dalga gelip bir saat kadar sürüyor gün içinde bu üçüncü dalga. bu doğumun yakın olduğunu gösterir mi sizce? sürekli evin içinde hareket halindeyim masaj yaptırıyorum
inşallah cok kolay bir dogumun olur canim az kalmiş :) bol bol ayetel kursi oku tatlm Rabbim bir avazda kurtarsinhepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar dr aç gelmemi istemişti bugün gittim nstye girdim az az sancılarım çıktı bebeğin kalp atışı ve hareketleri iyi olduğundan dr biraz daha bekleyelim dedi çünkü 40 hafta daha dolmamıştı ben de şu durumdayken suni sancıyı kabul etmeyecektim zaten içim rahatladı şu an evdeyim sancılarımın daha düzenli olmasını beklicem allah hiç kimseyi bu yolda oyalamasın zorlamasın herkese kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.
amin canım inşallah okuyorum bugün cumanın vaktinde meryem suresini yasin suresini de okudum insana ferahlık veriyor okumak allah yardımcımız olsun maddi hazırlığın yanında manevi hazırlık da önemli.inşallah cok kolay bir dogumun olur canim az kalmiş :) bol bol ayetel kursi oku tatlm Rabbim bir avazda kurtarsin
Sond urumlar nedir.merak ettim cnmamin canım inşallah okuyorum bugün cumanın vaktinde meryem suresini yasin suresini de okudum insana ferahlık veriyor okumak allah yardımcımız olsun maddi hazırlığın yanında manevi hazırlık da önemli.
Hayırlı olsun Bebeğin darısı basimaevet arkadaşlar sonunda ben de dünyalar tatlısı kızımı kucağıma aldım çok şükür:) nasıl büyük bir mutluluk tarifi mümkün değil sanki kollarımda dünyayı tutuyorum :) dün sabah rutin nst kontrolü sonrası ultrason muayenesinde doktordan duyduğum sözlerle yıkıldım miniğim içerde aceleci davranıp kakasını yapmıştı apar topar hiç düşünmeden mecburi sezeryanı kabul ettim çünkü bi gram sancım yoktu ve suni sancıyla uğraşırsak bebeğime bir şey olabilirdi allah korusun. neyseki bu sıkıntılı süreç geride kaldı sağ salim meleğime kavuştum şimdi evimizdeyiz hafif ağrım var ama bebeğim iyi ya onlar da elbet bir gün geçecekallah kimseyi bu yolda uğraştırmasın şunu gördüm ki kader plan yapmaya hiç gelmiyor nasıl düşünüyordum nasıl oldu dualarıyla bana destek olan herkese çok teşekkür ederim meleklerine kavuşmak için gün sayanlara allah bir avazda kurtarsın, meleklerine kavuşanlara da allah yokluklarını göstermesin diyorum allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?