- 15 Aralık 2015
- 849
- 604
- 23
7ay hiç bitmeyen gazlı kolik bebe anasiyim ,9 buçuk aydır gündüzde gecede israrla uyumayan bebem var canım .artık uykusuzluktan devrelerim yanmış durumda:))totom yatağa değmeden sabah oluyor:))ama heleki sabah onun gulusunu göreyim ,uykusuzluk mu oda ne? Diye başlıyorum göbüşüne saldırmaya ...annelik delilik diye boşuna dememislerNeden böyle dediniz ki neden gaz çıkarmaktan felan korkmalıyız
O igneden bende korkardim canim ama iyi bir yerde emin ellerde olursa doğumun hic korkma sen elinden geleni yap gerisi allah a emanet zaten su an ne desek sen rahatlayamazsin o anı yasaman gerek gercekten insanin tek düşündüğü bebegi oluyor rabbim yardimcin olsun senin evladini da sana bagislasin inşallah..Canımm benim kimseye bişey anlatamıyorum,ama gerçekten doğumu düşünüyorum şimdiden.
Bende kaygı bozukluğu var zaten birde teyzem Rabbim kimsenin başına getirmesin trafik kazasında belden aşağısı felç kaldı maalesefo iğnedende oyüzden korkuyorum. Düşünmemeye çalışıyorum ama bu doğum korkusu yüzünden bazen agresifleşiyorum bile. Rabbim yardım etsin
Seninde evlatlarını sana bağışlasın inşallah
Sorma tam yemelik sipalar.. amiin amiiin canim rabbim olmayan herkese nasip etsin insallahMasallahh 40 bin kere.. Ne güzel yaa.. Ne de tatlidir onlar simdi.. Allah bagislasin seni yavrularina, yavrularini sana bagislasin.. Amin
Allah razı olsun canım. Rabbim bize o günleri göstersin inşallahO igneden bende korkardim canim ama iyi bir yerde emin ellerde olursa doğumun hic korkma sen elinden geleni yap gerisi allah a emanet zaten su an ne desek sen rahatlayamazsin o anı yasaman gerek gercekten insanin tek düşündüğü bebegi oluyor rabbim yardimcin olsun senin evladini da sana bagislasin inşallah..
Amin insallah.. Allahim ol der, ve olur.. Yeri ve zamani gelince.. Nasibimizde varsa..Sorma tam yemelik sipalar.. amiin amiiin canim rabbim olmayan herkese nasip etsin insallah
Normal doğumda epidural Türkiye'de de var, ama jeli hiç duymadım, keşke olsa. İstanbul'da yaşıyorum sırf normal doğumu destekliyor diye kendi semtimdeki doktorlara değil Fulya daki doktora gidicem. Bende ayrı cinsim sezeryandan korkan. Alttan kesik gözümde büyümüyor, zaten gideceğim doktor gerekmezse kesik atmıyormuş. Daha hamile değilim denemedik bile ama doktorumu buldum gittim önden bi Muayne oldum.hem demin avrupada dogum yapmis biriyle konustum.orda kesik atmiyorlarmis acilma yoksa.jel gibi bisey yapistiriyorlarmis hic acimadan aciliyomus kendisi.bide normal dogumda da epidural uyusturuyorlarmis belden.dogum sancisi filan hicbisey hissetmiyormussun.imkanin varsa avrupaya git.benim gidesim geldi doguma oraya
Ya benim bildigim acilma olmazsa kesik atiliyor yoksa ben mi yanlis biliyorum.ayy normal dogum istiyen biri olarak icimi korku sardi simdi kesilme falan korktumm ya
Evet ben de bunu anlatmaya çalışmıştım.Ben doktorumla konuştum kesilmesini istemediğimi açılmasıjı beklemrsini cok zorunlu olursa yana doğru kesik atmasını matkata doğru yapmamasjnı yoksa dava acacagımı belirttim uzun uzun konuşma yaptık doktorumla bence sizde doktorunuza bu korkunuzdan bahsedin eger acılma olurse kesmeleeine gerek bile kalmıyor ama doktor beklememk için yapıyor yurt dışındaki oranlardan daha yüksek bizde kesmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?