Benimde belden iğne ile uyusturdular ama bende dediginiz gibi hissettim. Beni bicakliyorsunuz diye bağırdım. Ama acı var mıydı onu bilmiyorum sadece bıçaklanmis gibi hissettim kendimi.Bebege ilac gitmemesi icin canim bebegin cikmasini beklediler yani çıktığını bile tam hatrlamiyorm korkma benimki sanssizlik iyi bi hastane doktor secersen oyle bisey olcagini sanmiyorm bide hissedip hissetmedigimi sorun dersn
Bu imkansiz derken yalan soylicek halim yok cok fazla canim yandi uyusmusumdur ama fazla degil cunku benle ayni hastanede dogum yapan arkadasima sordm benle 15 20 dk sohbet ettiler oyle basladilar dedi beni direk yatirip onumu kapattilar basladilar cok fazla bagirdim her kestikleri kati ayirdilar hissettm canim cok yandi zaten bayilttilar mi ben mi bayildm sonrasinda bilmyrm spinaldi bebegimi yanims getrdiler mi onu bile hatrlamiyorm uyandigimda ameliyathaneden cikariyolardi en son hatrladgm bebek kucuk degilmis dediler o kadar aglama sesinide duymadim bana gosterdiler mi onuda hatrlamiyoem
Canim yaa..Benim hamile kalma ihtimalim yok uzunca yillarda olmucak ama inanin ayni sizin gibi dusundukce korkuyorum ilerde nasip olursa nasil olcak diye.
Allah annelerimize guc saglik versin.
Canim yaa..
Bende cok korkuyom hatta yazini bile okumadim ustnden goz gezdrdim dahada korkmyim dyeArkadaşlar doğum yaklaştıkça korkularım artmaya başladı... Bende sancı çekme korkusundan ziyade kan ve kesilme korkusu var... Normal doğum da vajinayı kesiyorlarmış beni ürpertiyor oranın kesilmesi bazen anüse kadar kesiyorlarmış aklım çıkacak gibi oluyor. O an uyuşacak orası acı hissetmeyeceğim ama ben kesildiğmi bilmek beni o düşünce çok garip yapıyor. Tuvalet yaparken zorluk çekmez miyim hiç( Tabi normal doğum yapacağımın bi garantisi yok sezeryan ile yapma ihtimalimde var zaten bu defa da Sezaryenle olursa genel anestezi korkum var ayılamama korkusu... Ayrıca karnımın kesilip bağırsaklarımın dışarı çıkarılıp bebeğin alıncağıını duydum lokal anestezi olursa o ana nasıl dayancam önüme perde gererler mi (( Ya hissedersem.... Ayrıca kesik acısından oldum olası nefret ederim doğum sonra acı çekmekten de çok korkuyorum. Ama tabi anne olmak hiç kolay değill. Kimileri kolay doğum yapıyor kimileri de çok aşırı zor. Şans biraz sanırım Ama ben çok korkuyorum Bu korkuyu nasıl yenebilirim psikatriste gitmeden...
Canimmm bana sorsana sen kuzum ben soylerdim sana :))sizi anlıyorumBenim korkularım ilk günden beri vardı iyice arttı şimdi.
Ki ben uyuşturulmaktanda korkuyorum genel anestezidende normal doğumdanda ve ilk bebeğim. Oyüzden hamileliğin tadını bile çıkaramıyorum desem yeridir
Cok tatlisin yaaa.. Allah yardima ediyor canim.. Saglikli dünyalar güzeli bebisini kucagana alacagini düsün.. Dagi tasi yerinden oynatacak kadar güc ve cesaret gelir sana... Annelik " onun icin her aciya gikini cikarmadan (dogumda tabiiki avazin ciktigi kadar bagirmakta özgürsün:)) katlanmaktir.. Allah kurtarsin seni ve yavrunu..Arkadaşlar doğum yaklaştıkça korkularım artmaya başladı... Bende sancı çekme korkusundan ziyade kan ve kesilme korkusu var... Normal doğum da vajinayı kesiyorlarmış beni ürpertiyor oranın kesilmesi bazen anüse kadar kesiyorlarmış aklım çıkacak gibi oluyor. O an uyuşacak orası acı hissetmeyeceğim ama ben kesildiğmi bilmek beni o düşünce çok garip yapıyor. Tuvalet yaparken zorluk çekmez miyim hiç( Tabi normal doğum yapacağımın bi garantisi yok sezeryan ile yapma ihtimalimde var zaten bu defa da Sezaryenle olursa genel anestezi korkum var ayılamama korkusu... Ayrıca karnımın kesilip bağırsaklarımın dışarı çıkarılıp bebeğin alıncağıını duydum lokal anestezi olursa o ana nasıl dayancam önüme perde gererler mi (( Ya hissedersem.... Ayrıca kesik acısından oldum olası nefret ederim doğum sonra acı çekmekten de çok korkuyorum. Ama tabi anne olmak hiç kolay değill. Kimileri kolay doğum yapıyor kimileri de çok aşırı zor. Şans biraz sanırım Ama ben çok korkuyorum Bu korkuyu nasıl yenebilirim psikatriste gitmeden...
Masallahh 40 bin kere.. Ne güzel yaa.. Ne de tatlidir onlar simdi.. Allah bagislasin seni yavrularina, yavrularini sana bagislasin.. AminCanimmm bana sorsana sen kuzum ben soylerdim sana :))
Biliyorsun bir bebek dogumu zati zor bendn 4 tane birden cikti :)) ama ben dogumdan sezeryandan hic korkmadım hep aklim bebeklerimdeydi herkes 4 tane icin butun karnımı yardilar saniyor ama tek bebek gibi kesigim 10 cm bi karistan az belden uyustum keserlerken hissetmedim zaten sadece aşırı midem bulandi o an oksijen verdiler gecti sonra sirayla bebeklerimin sesini duydum beni kesmisler aciyacakmis umrumda degildi tek sordugum saglikli mi bebislerim dedim dr bağırıyor 1. Ci kiz 2.ci kiz 3. Kiz sonra 4.cu kiz dediler erkek olacakti o dedim düşün :)) erkek erkek dedi dr hepsi de saglikliydi gerisini hic dusunmedim cok şükür diyorum her zmn sende hiiic bunlari dusunme o an gelince tek dusundugun bebegin oluyor..
Şunu da eklemeden gecemeyecegim benim de ilk dogumdu ameliyathaneye girdiğimde aglamaktan bi hal oldum erken alacaklardi cunku 31 deydik hic beklemiyordum iyi gidiyordu gebelik o yüzden insan ister istemez o an korkuyor ama emin ol geciyor sen simdi degil o an yasa bu duyguları o an da bitiyor her sey
Canımm benim kimseye bişey anlatamıyorum,ama gerçekten doğumu düşünüyorum şimdiden.Canimmm bana sorsana sen kuzum ben soylerdim sana :))
Biliyorsun bir bebek dogumu zati zor bendn 4 tane birden cikti :)) ama ben dogumdan sezeryandan hic korkmadım hep aklim bebeklerimdeydi herkes 4 tane icin butun karnımı yardilar saniyor ama tek bebek gibi kesigim 10 cm bi karistan az belden uyustum keserlerken hissetmedim zaten sadece aşırı midem bulandi o an oksijen verdiler gecti sonra sirayla bebeklerimin sesini duydum beni kesmisler aciyacakmis umrumda degildi tek sordugum saglikli mi bebislerim dedim dr bağırıyor 1. Ci kiz 2.ci kiz 3. Kiz sonra 4.cu kiz dediler erkek olacakti o dedim düşün :)) erkek erkek dedi dr hepsi de saglikliydi gerisini hic dusunmedim cok şükür diyorum her zmn sende hiiic bunlari dusunme o an gelince tek dusundugun bebegin oluyor..
Şunu da eklemeden gecemeyecegim benim de ilk dogumdu ameliyathaneye girdiğimde aglamaktan bi hal oldum erken alacaklardi cunku 31 deydik hic beklemiyordum iyi gidiyordu gebelik o yüzden insan ister istemez o an korkuyor ama emin ol geciyor sen simdi degil o an yasa bu duyguları o an da bitiyor her sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?