- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
öyle mı
sezeryanla dogurana anne denmezmıs oylemı
bunu dıyen superzeka sezeryanla dogursunda bı gorım kendısını
kedılerde doguruyor annelık dogurmakla olmaz !
cennetde ayak altına oyle hemen serılmez
o bebek vajınamdan cıktı dıye anne olmadım ben
goguslerım kanaya kanaya acımasına ragmen sesım cıkmadan emzırdım dıye anne olmadım ben
bu hayata namuslu efendı harama hırsızlıga elını uzatmadan vıcdanlı bı bırey yetıstırmeye calıstıgım ıcın anneyım ben
dogurmakla ana olunsaydı dogurup dogurup cope atanlar wc de dogurup gıdenler var cennet onlarada bahşedılırdı !
hıc hocanızın anlattıgı gıbı degıl kafanızı karıstırmısHaklısın ama dediğim gibi kursa gitmiştim ordaki hoca öyle demişti bend e dediği gibi burda söyledim benim oradaki kendi fikrim ise bende nişanlıyımbende korkuyorum doğumdan yazdım bu benim düşüncem doğum daki cennetlik mesele hocanın düşüncesi
Sezeryanla doğum yapınca kabızlık olur denmişti bu doğru muay bu sezeryanı ne zannediyolar ya.. benim kv de çatır çatır doğurdum öyle uyuşturmadılar diye laf sokup durur ağzını yırtasım gelir.. tamamen ayağa kalkmam 10 günü buldu.. eğilip kalkmam 1 ayı buldu.. çektiğim sancıyı Allah biliyo.. afedersiniz ilk 1 hafta eşim taşıdı tuvalete bile.. benim ameliyat sonrası sondanın hortumunu altımda bırakmışlar.. vücuttan idrar 9 saat kadar çıkmayınca davul gibi şiştim dikişim zorlandı.. o yüzden yaşamayan bilemez boş boş konuşuyo aveller..
aynenay bu sezeryanı ne zannediyolar ya.. benim kv de çatır çatır doğurdum öyle uyuşturmadılar diye laf sokup durur ağzını yırtasım gelir.. tamamen ayağa kalkmam 10 günü buldu.. eğilip kalkmam 1 ayı buldu.. çektiğim sancıyı Allah biliyo.. afedersiniz ilk 1 hafta eşim taşıdı tuvalete bile.. benim ameliyat sonrası sondanın hortumunu altımda bırakmışlar.. vücuttan idrar 9 saat kadar çıkmayınca davul gibi şiştim dikişim zorlandı.. o yüzden yaşamayan bilemez boş boş konuşuyo aveller..
yoo ?Sezeryanla doğum yapınca kabızlık olur denmişti bu doğru mu
Normal doğumda çabuk iyileşip sezeryanda daha uzun iyilesildigi denmişti peki bi doğru muaynen
bızde ısterdık normal dogurup gayet rahat emzırebılelım tuvalete gıdebılelım ustumuzu gıyebılelım
sezeryanda gulemıyorsun aglayamıyorsun benı hıckırık tuttu allahım o dıkıs yerlerım
emzırmek cok zor oluyor
amelıyat sonucta yanı kolay mı
tırnagımız batsa canımızın agrısından duramazken ustelık ...
Hani bağırsak çıkarılıp geri takılıyoruz o yuzden kabız olunuyor denmişti peki ameliyattan çıktık hastanedeyim diyelim benim o sirada ne yemem gerekiyor ve benim ne zaman yürüyebilmem yerinde bir zamanlama oluryoo ?
nıye kabız olunsun kı
eger su ıcmezde hamur ısı yerse yan gel osman olursa kabız olur sezeryanla ılgısı yok
Bende iç hemoroid ve kabızlık daha önceden vardı.. doğum sonrası öğrendim ki barsak tembelliğim varmış.. 2 gün çıkamayınca doktor mecbur lavman yaptı.. sonrasında hiç bi sıkıntı yaşamadım çok şükür.. barsaklarımı çalıştıran gıdaları öğrendim.. buna göre yaşıyorum özen gösteriyorum bi sıkıntım yok hatta doğum sonrası daha iyi oldum..Sezeryanla doğum yapınca kabızlık olur denmişti bu doğru mu
bu kısıye gore degısırNormal doğumda çabuk iyileşip sezeryanda daha uzun iyilesildigi denmişti peki bi doğru mu
Hani öğrendim yazmışsınız ya bağırsakları cçalıştıran gıdaları öğrendim diye onlar nelerdiBende iç hemoroid ve kabızlık daha önceden vardı.. doğum sonrası öğrendim ki barsak tembelliğim varmış.. 2 gün çıkamayınca doktor mecbur lavman yaptı.. sonrasında hiç bi sıkıntı yaşamadım çok şükür.. barsaklarımı çalıştıran gıdaları öğrendim.. buna göre yaşıyorum özen gösteriyorum bi sıkıntım yok hatta doğum sonrası daha iyi oldum..
hastane yemen gereken yemeklerı getırıyor zatenHani bağırsak çıkarılıp geri takılıyoruz o yuzden kabız olunuyor denmişti peki ameliyattan çıktık hastanedeyim diyelim benim o sirada ne yemem gerekiyor ve benim ne zaman yürüyebilmem yerinde bir zamanlama olur
Kişiye göre değişir o sezeryan olup ertesi gün ayaklananları çamaşır yıkayıp ev işi yapanları da biliyorum.. o yüzden bu telaş boşuna.. o sıkıntılar acılar bebekten kıymetli olmuyo.. dayanılmıycak bi şey olsaydı 2.yi istemezdim :)Normal doğumda çabuk iyileşip sezeryanda daha uzun iyilesildigi denmişti peki bi doğru mu
Neden böyle dediniz ki neden gaz çıkarmaktan felan korkmalıyızBirde şunu demeden edemeyeceğim:doğum hiçbirşey değil canım sen aylarca gaz çıkarmaya çalışmaktan ,uyumamaktan kork:))
MAŞALLAH ALLAH C.C bağışlasınKişiye göre değişir o sezeryan olup ertesi gün ayaklananları çamaşır yıkayıp ev işi yapanları da biliyorum.. o yüzden bu telaş boşuna.. o sıkıntılar acılar bebekten kıymetli olmuyo.. dayanılmıycak bi şey olsaydı 2.yi istemezdim :)
Bu da her bünyeye göre değişir.. kabız gibi olursam süt barsaklarımı bozar mesela.. bazılarını da kabız yapar.. herkeste farklı oluyo.. onun dışında lifli gıdalar.. sebze yemekleri tüketiyorum.. zaten yeterince yağlı yemek yerseniz ve yeterince sıvı alırsanız kabızlığın bi nebze önüne geçebiliyosunuz..Hani öğrendim yazmışsınız ya bağırsakları cçalıştıran gıdaları öğrendim diye onlar nelerdi
Bebeğin gazı ayolNeden böyle dediniz ki neden gaz çıkarmaktan felan korkmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?