o zaman daha iyi çocuğunun evinde düzeni olduğunuda söyleyebilrisin, sen gitme onlarda gelmek istemiyorlarsa gelmesinler... annenler gelmez mi yanına?
yok annem başka bir ilde kardeşlerim var okuyor yaşlı babaannem var gelemez yani gelme durumu yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman daha iyi çocuğunun evinde düzeni olduğunuda söyleyebilrisin, sen gitme onlarda gelmek istemiyorlarsa gelmesinler... annenler gelmez mi yanına?
canim belkide esin ona soylemistir kayinvalidende kalmayacagini oda ona istinaden insanlara oyle soyluyordur sonucta sen esine kalmam orda demissin ki sonuna kadar haklisin sakin kalma lohusa halinle derdine ne? valla is basa dusunce allah sabrini oyle bir veriyor ki zamaninda analarimiz ninelerimiz hep mi baskasindan yardim almis dogurup tarlaya gidenler olmus benim bir komsum dogurdu kaynanasi geldi 4 gun durup gitti bu kadar gerisini kizcagiz yapti ve oyle tecrubesizdi ki ben o zaman 4 aylik hamileydim 2. kizima ve iner onun bebegini yikardim hep yikayamazdi bile ama noldu buyumedi mi buyudu gitti iste allah yardim ediyor merak etme... normalde bile anlasamadigin bir insanla lohusalik gibi hassas bir durumda neden bir arada kalasin ki? sacma....
yok annem başka bir ilde kardeşlerim var okuyor yaşlı babaannem var gelemez yani gelme durumu yok
kayınvalidenin hangi niyetle sana gel evimde kal dediğini bilmiyorum ama annem gelip bakamaz diyorsun kaynananın evini de sen istemiyorsun peki o zaman sana kim bakacak. ilk bebeğin sanırım birkaç günlüğüne de olsa yanında birileri olmalı yoksa çok zorlanırsın canım
Bu sorunu ancak esın çözebilir ama o da arayı yumusatip sana yardımcı olacağına ortalığı daha da karıştırmış.esin ve kvden mantıklı düşünseymis dogum kadar önemli olan bir konuda kararı sana bırakırlardi.bende 4,5 ay once dogum yaptım kendi annemde bile kalmadım iyikide kendi evimde kaldım.lohusa olacaksın bebeğini emzirmek icin kayınpederinle kose kapmacami oynayacaksin cok yardım etmek istiyorsa kendisi sizde kalsın onun niyeti bence dogum olmadan dısını gösterip ben buradayım demek.benim kayınvalidem melek ya kızım yardıma ihtiyacın varmı der hiç lafını duymadım şimdiye kadar anne dediğin cocuklarının mutluluğu icin yerine gore hareket etmeli köstek değil destek olmalı o zaman kendisini sevdirir de saydirirda
bebeğim yok henüz ama benim kayınvalidem de ara ara laf arasında söylemişti bir gelin doğum yaptı mı kaynanasının evinde kalır diye....yani allah nasip eder de olursa aynı durumla ben de karşı karşıya kalacağım...
KV nin size gelip kalması en münasip olanı. Bebek eşyaları sizin evde zaten. Bence konuşarak ikna edebilirsiniz. En başta istemiyorum demek yerine telefon edip "anne güzel düşünmüşsün ama bize gelsen her açıdan daha rahat olur" deseydiniz daha makul olurdu. Sonuçta şu durumda siz ona muhtaçsınızben kv gelsin benim evimde bana baksın diyorum..ben orda kalmam diyorum,ama kv yok ben gelemem o gelsin diyor
kızlar ne olurya bir akıl verin ..şimdi benim doğumuma az bir zaman kaldı ve biz kvlerle aynı ildeyiz... ama biz ilçesinde kalıyoruz kendisi ilinde kalıyor ,bana doğumda benim evimde kalsın diyormuş henüz benim yüzüme söylemedi ama arkamdan eşime görümceme anneme dahi söylemiş ...ama ben bunu eşime daha önce söylemiştim ,kesinlikle kendi evimde kalmak istiyorum diye ,eşimde sesini çıkarmamıştı ,ama sanki eşimide etkilemişler gibi..birde bu kv gidip ona buna ben geline benim evimde kal dedimde o istemedi diyede yalan söyleyip beni kötülemiş ,halbuki ne yüzyüze nede telefonda bana gel benim evimde kal demedi ,kal deseydi bile kalmam derdim ama .neden iftira atıp beni kötülemeye çalışıyor onu anlamadım ..birde benim bununla hiçbir zaman aram iyi değildir ...bana evimde kalsın demeside kesinlikle benim onun evinde kalmamı istediyinden değil ,arada başka sorunlarda var ,herneyse gıcıklığından yapıyor ,çünkü benim kalmak istemeyeceyimi biliyorya ondan gelsinde burda kalsın diyor ...yani şunu söylim kızlar bu kadın kesinlikle iyi niyetli bir kadın deyil aşırı derecede birde kıskançlık var ..şimdi kızlar ben kv benim arkamdan söylediklerini duydum ,neymiş işte ben ona benim evimde kal ben sana bakarım iyi ol ondan sonra evine git dedimde o kalmıcam demişde kalmam demişte falan filan..külliyen yalan üzerime iftira atmış kesinlikle aramızda böyle bir konuşma geçmedi..ha söyleseydi eğer hayır anne ben kendi evimde kalıcam derdim ama, anlamadığım böyle bir iftira neden atmış üzerime ...ve benim kendi annemde bana tel açıyor kızım sen neden böyle söylemişsin kadına falan filan ,bende söylemediyimi söyleyip annemle konuşup telnu kapattım ama çok sinirlendim ve gidip eşime patladım..eşim olacak ......... bana senin annen neden böyle fesatlık yapıyorda neden sana söylüyorda dedikodu yapıyorda aramızı bozuyor diye üzerime bağırdı ve çok kötü tartıştık ...halbuki zavallı annemde bana kızıyor kızım neden böyle birşey söyledinde gidip kvlerde kal diyor ...kızlar aramızda kv çok sorunlar oldu kesinlikle orada kalmak istemiyorum ...ama şunu söylim kesinlikle annem iyi niyetinden telfonda bana bunu söyledi ...ama eşim her fırsatta annemi birşeyini yakaladığında hemen senin annenler dedikoducu fesat aramızı bozuyor diyor ama kendi annesinin yaptıklarını görmezden geliyor ,sinirden şuan ağlıyorum ya benim kocam olacak adam neden böyle inanın dünya karşımda olsun eşim yanımda olsun istrdim ama yok tam bir anne düşkünü kardeş düşkünü çıldırıcam bir akıl verin ne olur