Dogumdan once sutun artmasi icin yapilacaklar var mi?

pheisa86

Allahim sana emanetiz.
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
27
14
Merhaba hanimlar. 8 ayim bitmek uzere 33+4 haftaligim. Erken gelecek bebegim rahim boyu kisalik var cunku. Yani 34-35 i goruruz insallah diyor doktorum ama cok sukur bebegimin gelisimi iyi. Sutle ilgili cok sey okuyorum, niyeyse dert etmeye basladim ya olmazsa ya yetmezse diye. Size soracagim su siralar sutun bol olmasi icin gerekenbesinlere oncelik versem bi nevi hazirlik yani, bunun faydasi olur mu?

Merhaba hanimlar. 8 ayim bitmek uzere 33+4 haftaligim. Erken gelecek bebegim rahim boyu kisalik var cunku. Yani 34-35 i goruruz insallah diyor doktorum ama cok sukur bebegimin gelisimi iyi. Sutle ilgili cok sey okuyorum, niyeyse dert etmeye basladim ya olmazsa ya yetmezse diye. Size soracagim su siralar sutun bol olmasi icin gerekenbesinlere oncelik versem bi nevi hazirlik yani, bunun faydasi olur mu?

Ben de bunu merak edihyorum. Net bir cevap bulamadım. Ama doğumdan sonra artması için bir sürü yöntem okudum bende burdan.

humanna çayı var eczanede o iyi geliyor
kuru kayısı kompostosu
bol bol su
süt ürünleri (ben bol bol sütlaç yiyorum)
tahin pekmez
bulgur...
aklıma gelenler bunlar

Canım öncelikle şimdiden analı babalı büyüt bebişin.bende 3 ay önce sezeryan la aldım oğlumu kucağıma.iştahın nasıl bilmiyorum ama ben Son haftalar bolca bulgur ve ayran tükettim ve inan yaradı dene derim zararı olmayan besinler nede olsa.kolay doğumlar inşallah

X