Böyle bi şey yaşadınız mı? Doğumdan sonra anneci oldu çıktı. Çocukla bile anneleri ile görüntülü konuşacağı zaman ilgileniyor. Belki alınganlık yapıyorum ama sürekli sorgulanıyormuşum gibi geliyor bebek bakımı ile ilgili.Belki lohusalıkta kaynana travmasını atlatamadım hala sesine bile tahammül edemiyorum çok sinirim bozuluyor . Eşim üzülüyor diye belli etmemeye çalışıyorum ama kimse benim gönlümü yapmaya çalışmıyor. Eşim çocukla ilgilendiği tek an çocuğu annelerine göstermesi onda da uzanıyorum diye göze batıyor ki nedenine de söylüyorum. Sağlıkla ilgili bir şey sorduğumda kızıp konuşmazlardı benle. Şimdi çocuğun bir şeyine taktılar , eşim de doğru düzgün açıklamayınca ayy tamam aldık doktora randevu dedim diye eşim yaptığımın iyi bir şey olmadığı söyledi ve şimdi benle konuşmuyor. Annesi gittikten sonra lohusa gibi oldu başıma. Sanki doğurup günlerce uykusuz kaldığı için sinirleri bozulan o. Saatlerce çocuk uyutmaya çalışıp yorulan o. Çocuk bakımından kendi bakımına fırsat bulamayan o. Şimdi odaya kapattı kendini.