Doğumdan sonra annelik ve adaptasyon.

Evet bende sevemedim eşimi de üzüyorum bazen o bana karşı cok değişmesine rağmen :KK43: aslında en cok kendimi üzüyorum ama hormonlar galiba canim benim.
Hamilelikte rahat oturup kalkamıyorsun rahat yürüyemiyosun hareketin kısıtlanıyor, sinirlilik, duygusallık bulantı kusma sevilecek gibi değil ki :KK45: eşinlede konuşmaktan çekinme sana anlayışlı olmasını yardımcı olmasını söyle :) geçicekbunlar sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişi :KK16:

Canım seneye tekrar konuşalım mı?
Anne olmak mucizevi birşey her anlamda:anneadayı:
Ben ki tembelimdir ve kuzumu kucağıma alana kadar hep hazır değilim bakamıcam, sık sık annemde kalırım diye pazarlık ediyordım eşimle, ama kollarıma aldıktan sonra herşey değişti, bende inanamadım yeni bana, eşim de ailem de:nazar:
Şimdi iki çocukla nasıl yaparım endişesi taşıyorum o da ayrı...

Canım seneye tekrar konuşalım mı?
Anne olmak mucizevi birşey her anlamda:anneadayı:
Ben ki tembelimdir ve kuzumu kucağıma alana kadar hep hazır değilim bakamıcam, sık sık annemde kalırım diye pazarlık ediyordım eşimle, ama kollarıma aldıktan sonra herşey değişti, bende inanamadım yeni bana, eşim de ailem de:nazar:
Şimdi iki çocukla nasıl yaparım endişesi taşıyorum o da ayrı...
:) hayırlısıyla kucağımıza alalım insallah :) cok motive oluyorum sağolun aynısı ama okuyunca cesaretlendim gerçekten:) iki çocuk kolay degil ama Allah sabrını verir o zaman tecrüben var en azından :) seneye insallah yeniden konuşalım ayni seyleri yazarım insallah :)

:) hayırlısıyla kucağımıza alalım insallah :) cok motive oluyorum sağolun aynısı ama okuyunca cesaretlendim gerçekten:) iki çocuk kolay degil ama Allah sabrını verir o zaman tecrüben var en azından :) seneye insallah yeniden konuşalım ayni seyleri yazarım insallah :)

Kesinlikle öyle olacak,
Kendinize güvenin , bebekler küçük ama güveni gübensizliği çok iyi hissediyor

Cnm bnm bakarsinn hemde en guzel sen bakarsin.. Hic merak etme. Hepimiz ayni duygulari yasadik..
Bn yeni dogdugunda sag mememden sol mememe geciremiyordum o kadar kucuktu ki icim gidiyordu.. Esim yardim ediyordu.
Zamanla herseyini yapiyorsun.. Sutum ilk zamanlar az geldiginde biberona alismasin diye uyuyan cocugu kasikla besliyodum 2 saatte anca. Ki uykusuzluktan nefret ederim..
Mik dese firliyodum ama nasil bi firlamak. Esim dikislerin acilacak yavas ol diyordu..
Aile buyugu de yoktu yanimizda.
Sende en iyi sekilde bakarsin bence.

NTop patlasa uyanmayan bendeniz
Değil aglamasina ağlama öncesi sağa sola dönüşüne uyanıp ağlamaya başladığı saniye yanına çoktan gitmiş olurdum:)))
Su içmeye mutfağa gitmeye usenen ben
Parkta 6 saat dur durak bilmeden kosabiliyorum:)))
Yemek yapmayı bilmez sevmezdim icimden bir master chef çıkardım itina ile :)))

Annelik çok yorucu 7 24 çalışılan bir iş..
Ama inanin çok güzel yaparsınız..
Bazen düşebilir tokezleyebilir ama hep yarışa geri dönen atlet gibi olur evladını seven her anne..

Bende bebeğimi sevememekten korkuyorum. Ya ona ısınamazsam ya hayal ettiğim gibi olmazsa :KK43:
Öyle kaşı söyle huyu böyle olsun diye saçma sapan hayaller kurmazsaniz hayal kırıklığına da ugramazsiniz. Çocuğunuzun sağlıklı olmasi için dua edin zaten siz kendinizi seviyorsanız onu çok dahada seviyorsunuz. Anneniz olsa bile Başkasının ona dokunmasina tahammül edemiyorsunuz

Ben sezaryen ameliyatı sonrası çok ağrım olmuştu ağrı kesici ilaçların etkisi geçmeye başlamıştı. Annem bebegimin altını değiştirirken bir heyecanlandi eli falan titredi bebis de fena ağlıyor benim yataktan bir kalkisim masaya kadar eğilisim falan var hemşire görünce inanamadi genelde 2. Gün egilinir sizin masallahiniz var dedi ben hissetmedim bile agrimi. Altını alıp sakinlestirdikten sonra yere yigilmisim:) ya annelik böyle bir delilik işte canlar.

Ah canim ya bunlari düşünmen cok normal ben üçüncü cocugumda bile bunları düşünerek 9 ayı geçirdim herkes bana güldü tecrübeli anneyim ya ;) nasil boyle düşünürüm diye.tembellikte orta dereceyim bıraksalar uzman tembel olurum ya o ayri :) okula giden kizim var oyuzden mecbur aktif bir hayatim var.Korkma mukemmel bir anne olacaksın,bebeğini kucağına aldığinda ben bukadar seyi nerden nasıl ögrenmişim diyeceksin.Çünkü içgüdüsel bir durum.Olumlu düşünmeni oneririm şuan bebeğim 3.5 aylık geriye donüp baktığımda hastaneden eve gelip "ben bu ufacık bebege nasil bakacağım" nidalarıyla aglamalarima gülüyorum şimdi ;) Baktırıyorlar kendilerine merak etme top patlasa uyanmayan ben çıt sesine uyanır oldum.Sağlıklı doğum dilerim sana

Ben varya deli gibi uykuyu seven oturdugum yerden su icmeye bile 50 kere dusunen bi insandim taa ki anne olana kadar simdi bebegime de cok guzel bakiyorum evime de yoruluyorum ama nedense zoruma gitmiyor annelik bu herhalde. Biliyorsun ki senden baska kimse bakmayacak sana muhtac yapiyorsun yani korkma. Bende senin gibi diyodum cocuk catlar herhalde ben uyanamam hicte oyle olmuyo ih demeeden kalkiyorum

Motive edici güzel yorumlar icin teşekkür ederim, cok Mutlu oldum okudukça ve kendime güvenim geldi. Üstümdeki yük hafifledi :KK200::anneadayı::anne::KK46:

O kaygilari hemen hemen hepimiz yasamisizdir canim...
Bebek dogduktan sonra her turlu bakimini yapardim sonrasinda ise yapacaklarim hepsi bu muymus diye gulerdim :)
Bebek bakmak ne kadar kolaymis derdim ...
Cevremden duyduklarimla degil annelik icgudulerimle vede doktorumun dediklerini uygulayarak buyuttum...
Annelik anlatilmaz yasanir bir duygu gercekten...
Rabb im isteyen herkese yasatsin ins. ♡
Bebegine senden iyi baska kimse bakamaz guzel anne :anneadayı::KK200:

Cnm bende oyle dusunuyordum ya yetemezsem ya annelik duygusunu yasayamazsam dua ediyordum bakabileyim cok seveyim diye
Ama kucagina alinca cok farkli ustune titriyosun bazen ablam bakiyor disari cikiyorum gezerken bile aklimda sonra isimi bitirip hemen donuyorum ozledim diye anlatilmaz yasanir hamileyken degil ama onu buyutmeye vasladiginda fazlasiyla duygularin degisiyor hatta fazla ustune duseceksn emin ol benimde bebisim 2 aylik

Oyle masum oyle sana muhtac bi hali,olucakki sevememen imkansiz tum dunyan ondan ve ihtiyaclarindan ibaret olcak ama zerre kadar yorulmayacaksin ona bakmaktan

Bende bebeğimi sevememekten korkuyorum. Ya ona ısınamazsam ya hayal ettiğim gibi olmazsa :(

Cnm bende oyle dusunuyordum ya yetemezsem ya annelik duygusunu yasayamazsam dua ediyordum bakabileyim cok seveyim diye
Ama kucagina alinca cok farkli ustune titriyosun bazen ablam bakiyor disari cikiyorum gezerken bile aklimda sonra isimi bitirip hemen donuyorum ozledim diye anlatilmaz yasanir hamileyken degil ama onu buyutmeye vasladiginda fazlasiyla duygularin degisiyor hatta fazla ustune duseceksn emin ol benimde bebisim 2 aylik

Bebeklerimiz buyudukcesevgimizde buyuyor degil mi

O kaygilari hemen hemen hepimiz yasamisizdir canim...
Bebek dogduktan sonra her turlu bakimini yapardim sonrasinda ise yapacaklarim hepsi bu muymus diye gulerdim :)
Bebek bakmak ne kadar kolaymis derdim ...
Cevremden duyduklarimla degil annelik icgudulerimle vede doktorumun dediklerini uygulayarak buyuttum...
Annelik anlatilmaz yasanir bir duygu gercekten...
Rabb im isteyen herkese yasatsin ins. ♡
Bebegine senden iyi baska kimse bakamaz guzel anne :anneadayı::KK200:

Bes yasindaki kizcem oyle etkilenmis ki babasinin yaptigi adiliklerden anne ben buyuyunce coxuk dogurcam ama evlenmicem diyor...nerde hayal ettigimiz o kocalar babalar bunlarin hepsi mi yontulmamis odun olur

Bende 7 aylik hamileyim ve sadece 7 kilo aldim isteyerek hamile kaldim cok sukur allah aratmadi.Ama diger hamileler gibi hevesli degilim nedense?yani durup durup foto cekeyim,mıç mıç.eriyip bitmiyorum yani heyecandan.Ben mi anormalim üzüluyorum:( eşimin eli genelde hep karnimda seviyor dokunuyir hareketlerini hissetmek istio.Bende takiliyorum senin karninda olsaydi dimi diye.Bende olsaydi onunla hep konusurdum dedi,yıkıldım kendimden utandim ben neden böyle degilim diye:(

Back
X