- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi fionawoody
-
eşiniz haklı. baba mutsuz yorgun olursa ev de siz de etkilenirsiniz 3 bin lira bu devirde iyi bir para değil. çocuk artık sizin çocuğunuz birkaç yıl kendinizi sıkıp düze çıkarsanız çocuğunuzun da geleceği iyi anlamda etkilenir ona daha iyi bir gelecek sunarsınız. zaten sizin gibi işten çıkmayı düşünüp sonrasında pişman olan çok kadın var
Ben çocuğum 3,5 aylıkken süt izinlerini kullanarak işe başladım. Çocuğuma annem baktı. En çok bana düşkün aramızdaki ilişkinin zedelendiğini de düşünmüyorum. Beni özlediğini biliyorum ama işte olmadığım zamanlar çok güzel vakit geçiriyorum. Güzel bir örnek olsun diye anlattım sana bunu. Eşinin 3200 lira maaşıyla nasıl geçinmeyi düşünüyorsunuz. Ev krediniz ne kadar ki? Ucuz ucuz söyleyeceğim ama 500 fatura 1000 mutfak market olsa 1000 kredi olsa bile cebinize 700 kalıyor. Çocuğun emmezse ne olacak mama bi dünya para, bezi de öyle. Ha kenarda birikmişin vardır, bir kaç ay bizi idare etsin birikmişten yiyelim dersen o ayrı.
Birikmişimiz yok zaten tüp bebek masraflarını da borç almıştık. Çocuğumu ben büyütmüyorum diye annesinin ben olduğunu unutacağını ve ben hariç herkesi sevecekmiş gibi düşünmeyi bırakmalıyım sanırım. Teşekkür ederim.
Birikmişimiz yok zaten tüp bebek masraflarını da borç almıştık. Çocuğumu ben büyütmüyorum diye annesinin ben olduğunu unutacağını ve ben hariç herkesi sevecekmiş gibi düşünmeyi bırakmalıyım sanırım. Teşekkür ederim.
Alakası yok. Doğurduktan sonra aylarca görmesen belki de günde 3-5 saat ayrılacağın çocuk seni neden unutsun ki, hem de her gün emzireceksin koynunda yatıracaksın hayatta unutmaz
Çocuk yapan bir ebeveynin artık çalışmak istememe çalışmayı sevmeme lüksü olduguna inanmıyorum. 3200 lira maaş çocuklu bir eve asla yetmez. Zaten evde durmak çalışma hayatından daha fazla çalışma gerektiriyor emin olun. Bakacak yakınınızda varmış içiniz rahat etsin, çalışmaya dönün.
3200le geçinmek çok zor
Nezmaana kadar yaninda olacaksiniz
Bende kasımda nasipse doğuracağım
Dogumizni ucretsiz izin biryere kadar
Mecbur bırakacağız
Benim annemde kaynanamda bakamaz
Ben bakiciya bırakacağım mesela
Hayat sartlari mecburuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?