eşinizin dediğinde bişey yok kesinlikleAllah'ım İnşallah iyi anlaşabileceğimiz bir doktor buluruz.
Çocuğun öyle önemli bir hastalığı olmadıktan sonra ortalama bir doktora gidilebilir diye düşünüyorum. Ama gitmeden önce ucuz da olsa pahalı da olsa internetten yorumlara falan bakmak lazım.Yani çocuk için doktorun aşırı uzman olması mı yoksa kolay ulaşılabilir olması mı daha avantajlı onu bilemiyorum, tecrübeli anneler bilebilir onu. Maddi olarak bir sıkıntımız yok çok şükür, aşırı gereksiz paralar vermek ben de istemem. Örneğin şu anki jinekoloğumuzun eşi çocuk doktoruymuş. Çok yüksekmiş fiyatı ve memnun kalmamış çoğu kişi. Bu tip bir şey için ben de para vermem. Doğum yapacağım hastaneye sormak mantıklı, oradan genel olarak memnunuz. Diş, ortopedi vs gibi başka servislerini de kullandık.
Izmir in ünlü sayılabilecek bütün doktorlarını denememe rağmen özel bir hastanenin doktorunda karar kıldım..
Ünvanlarina ya da özel olup olmamasına takılmayin..
Ün yapmış dediğim doktorların biri 6 yaş altına asla kullanılmayacak ilacı tavsiye edip durdu kendi kendine hastalık uydurup başka doktor arkadaşlarına yönlendirir dururdu(danışıklı dövüş-birbirlerine musteri toplama)
Inanin önemli olan sadece doktorun iyi kontrol etmesi ve gereksiz ilaca boğmamasi..
Bunları anca tecrübe ederek karar verebilirsiniz..
Allah inş hastalık vermez arkadaşım. ciddi bir rahatsızlık olmadığı sürece sağlık ocağı bile yeter. biz ilk 6 ay gittik yaptığı boy kilo kafa ölçümü falan gibi şeyler. yalnız bebiş erkekse pipi önemli.
benim müdürün çocuğuna dikkat etmemişler. farklı bir dr fark edince kısır olur bu çocuk diye hemen operasyona almışlar ki bu dr çok kıytı köşede bir poliklinikte çalışıyor. ona dikkat edin kafi.
Karşıyaka tarafında medical park a gidiyoruz biz bertan bey doktorumuz gayet memnunum
İnternet var ,kitaplar var artık bilgiye ulaşmak çok kolay.Her ay rutin doktor kontrolünü çok saçma buluyorum.
İnternet var ,kitaplar var artık bilgiye ulaşmak çok kolay.Her ay rutin doktor kontrolünü çok saçma buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?