Doğumdan sonra çocuk doktoru ve eşimin fikri

işk kontrolden sonra Allah hastalık vermesinde sende anlarsın zaten ortalama bir yere gidilebilecegini

Pahali doktor esittir iyi doktor olmadigindan mutevellit ben esinize hak verdim.
Eve yakin ve ulasilabilir olmasi benim icin de onemli bir kriter.
Mayista dogumum var ve ben de esiniz gibi dusunuyorum.

Oğlumun doktorunun muayenesi 50 tl, çok çok iyi bir doktor.hastası da hiç bitmiyor zaten, odasının önü hep dolu. En iyi tavsiyeyi çevrenizdeki annelerden Alırsınız.

Alti ustu grip nezle icin gideceksin gerek yok kocan hakli.

Sen yine iyi doktorlari arastir teshis koyulamayan bir durum olur. O zaman ona gidersin.

Çocuğun öyle önemli bir hastalığı olmadıktan sonra ortalama bir doktora gidilebilir diye düşünüyorum. Ama gitmeden önce ucuz da olsa pahalı da olsa internetten yorumlara falan bakmak lazım.

Ben devletteki iki ayri bayan doktoruna gittim ikisi de ilgiliydi 6 aylik olunca sunlari yedir diye eliyle yazarak liste yapti digeri de her sordugum soruya cevap veriyordu.hatta bir tanesi rutin kontrolde kalbini dinlediginde kalp ufuruk sesi icin sizi unv hastanesine gondercem dedi oraya da gittik cok sukur birsey cikmadi.disari ozele gitsek te ayni seyi yapiyorlar ne gerek var ucret odemeye.ha icime sinmez bir de ozele gotureyim derim o ayri.

Izmir in ünlü sayılabilecek bütün doktorlarını denememe rağmen özel bir hastanenin doktorunda karar kıldım..
Ünvanlarina ya da özel olup olmamasına takılmayin..
Ün yapmış dediğim doktorların biri 6 yaş altına asla kullanılmayacak ilacı tavsiye edip durdu kendi kendine hastalık uydurup başka doktor arkadaşlarına yönlendirir dururdu(danışıklı dövüş-birbirlerine musteri toplama)
Inanin önemli olan sadece doktorun iyi kontrol etmesi ve gereksiz ilaca boğmamasi..
Bunları anca tecrübe ederek karar verebilirsiniz..

Rutin kontroller için bence gece de açık olan çocuk klinikleri var çoğu yerde, o tarz bir yer seçin. Tüm gece çocuk doktoru olan hastaneler de var ama çocuk klinikleri daha iyi bu konuda, bazıları 12 ye kadar açık, o da iyi. Aklınıza bişey takıldığında iş çıkışı gidebiliyorsunuZ. Ya da ateşi çıktığında...

Onun dışında önemli ya da kronik rahatsızlığı olursa bebeğinizin işin uzmanına gitmek gerek. Benim oğlumda ciddi alerji problemi vardı mesela, özel muayenesi ılan bir yere gitmiştik o dönem, bütçemizi zorlamıştı ama sağlık için insanın gözü görmüyor tabi ki.

sağlam çocuğun aşı boy kilo takibi için gideceği doktor açıkçası çok fark etmiyor.
bu kişiliğinizle de alakalı tabi. eğer pimpirikli bir insansanız, doktorda aradığınız özellikler de farklı olabilir.
ama çocuk büyütürken tavsiyem ne kadar pimpirikli olursanız, o kadar başınıza gelir. rahat olun.. :)

Hangi hastane acaba o? Ben de izmir'deyim.

Karşıyaka tarafında medical park a gidiyoruz biz bertan bey doktorumuz gayet memnunum

Yaa evet erkek bizimki de nesine dikkat etmemişler acaba? Sünnet olurken mi?

İnternet var ,kitaplar var artık bilgiye ulaşmak çok kolay.Her ay rutin doktor kontrolünü çok saçma buluyorum.

Herzaman devlet hastanelerı daha teczızatlı oluyor bence ıyı bır devlet hastanesıne gıdın devlette de cok ıyı doktorlar var

Kızım doğduğunda nöbetçi çocuk doktoru geldi baktı.. 4.5 yıldır hala ona gidiyoruz.. kendi ayağı ile geldi sağolsun aramadan.. kısmet biraz da.. tam istediğimiz gibi bir doktora ilk gün denk geldik..
Sağlıklı iken her doktor iyi.. ne zaman cocugunuz cidden hasta oluyor yana yakala doktora kosuyorsunuz o gün fikriniz netlesiyor..
Tavsiyeler yol gösterici ama çok onemsemiyorum.. herkesin beklentisi tarzı farklı.. ablamin 15 yıllık kadın doğum doktoru var.. çok memnun haliyle.. ben 1 kez gittim 5 dk. Dayanabildim konuşma tarzına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…