Bu aşı, ilaç falan karşıtlığı maalesef paket halinde geliyor. Modern olan birçok baska şeye de laf edecektir.Kendi annenz bebeğin topuk kanı alınmasına falan sorun cikarmayacaksa Bebek 2 aylık olana kadar asi yok, sorun olmaz yani 15 gün kalır döner
Ay ağlayarak duygu sömürüsü yapan anne çok zor, allah yardım etsin sana. Aşı karşıtlarına da sakın kulak asma, bu aşılar covid aşısı gibi tartışmalı aşılar değil, 10 yıllardır yapılan aşılar ve gerekli. Neyse ben de 10. günde yalnız kaldım, eşim işe başladı annem gitti, çok korkmuştum ama halloldu. Yaparsın hiç merak etmeAnnemlerle ve kayınvalidemlerle farklı şehirlerde yaşıyoruz. Ben ikisini de seviyorum fakat tatillerde bile onlarda kalınca zor dayanıyorum hemen kendi evime huzuruma özgürlüğüme kavuşmak istiyorum. Annem aşı karşıtı ilaç karşıtı bir insan. Doğumdan sonra o gelirse onunla çok takışıcaz moral bozacak. Tetanozu vuruldum diye 2 gün ağladı örnek vermem gerekirse. Direk bir şey söylemese bile pasif agresif olarak bana yansıtacak bunu. Kayınvalidem ise aşırı panik endişeli müdahaleci birisi. daha şimdiden bana sormadan bebeğe şunu yapıcaz şöyle edecez diye konuşmaya başladı. İkisi de çok gelmek istiyor. İlk başlarda bir hafta annem bir hafta kaynanam gelir diye düşünüyordum ama şu sıralar bile aşırı duygusalım her şeyden etkileniyorum psikolojik olarak bir de onlar gelirse nasıl hissederim tahmin edemiyorum şuan. Soruma gelecek olursak ben tek başıma bebeğime bakabilir miyim? Yapabilirim gibi geliyor ama daha önce doğurmadığım için emin de olamıyorum. Eşimin 10 gün babalık izni var. O işe başladıktan sonra da ben kendim halledebilir miyim bu süreci? Çünkü onlar gelirse psikolojik olarak çok zorlanırım. Ne yapıcam bilmiyorum yanlış karar verip pişman olmaktan da korkuyorum.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahSoruma gelecek olursak ben tek başıma bebeğime bakabilir miyim? Yapabilirim gibi geliyor ama daha önce doğurmadığım için emin de olamıyorum. Eşimin 10 gün babalık izni var. O işe başladıktan sonra da ben kendim halledebilir miyim bu süreci?
Zaten geldiklerinde yarardan çok zararlari olur tek basiniza kalınAnnemlerle ve kayınvalidemlerle farklı şehirlerde yaşıyoruz. Ben ikisini de seviyorum fakat tatillerde bile onlarda kalınca zor dayanıyorum hemen kendi evime huzuruma özgürlüğüme kavuşmak istiyorum. Annem aşı karşıtı ilaç karşıtı bir insan. Doğumdan sonra o gelirse onunla çok takışıcaz moral bozacak. Tetanozu vuruldum diye 2 gün ağladı örnek vermem gerekirse. Direk bir şey söylemese bile pasif agresif olarak bana yansıtacak bunu. Kayınvalidem ise aşırı panik endişeli müdahaleci birisi. daha şimdiden bana sormadan bebeğe şunu yapıcaz şöyle edecez diye konuşmaya başladı. İkisi de çok gelmek istiyor. İlk başlarda bir hafta annem bir hafta kaynanam gelir diye düşünüyordum ama şu sıralar bile aşırı duygusalım her şeyden etkileniyorum psikolojik olarak bir de onlar gelirse nasıl hissederim tahmin edemiyorum şuan. Soruma gelecek olursak ben tek başıma bebeğime bakabilir miyim? Yapabilirim gibi geliyor ama daha önce doğurmadığım için emin de olamıyorum. Eşimin 10 gün babalık izni var. O işe başladıktan sonra da ben kendim halledebilir miyim bu süreci? Çünkü onlar gelirse psikolojik olarak çok zorlanırım. Ne yapıcam bilmiyorum yanlış karar verip pişman olmaktan da korkuyorum.
Mis gibi de bakarsın, sürekli evde çekirdek aile dışında birinin olması bence zor tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum. Eğer eşin temizliği yemeği çok sorun etmeyen elini taşın altına koyan biriyse akşam iki yumurta kırar menemen yapar huzurla yersiniz daha evladır.Annemlerle ve kayınvalidemlerle farklı şehirlerde yaşıyoruz. Ben ikisini de seviyorum fakat tatillerde bile onlarda kalınca zor dayanıyorum hemen kendi evime huzuruma özgürlüğüme kavuşmak istiyorum. Annem aşı karşıtı ilaç karşıtı bir insan. Doğumdan sonra o gelirse onunla çok takışıcaz moral bozacak. Tetanozu vuruldum diye 2 gün ağladı örnek vermem gerekirse. Direk bir şey söylemese bile pasif agresif olarak bana yansıtacak bunu. Kayınvalidem ise aşırı panik endişeli müdahaleci birisi. daha şimdiden bana sormadan bebeğe şunu yapıcaz şöyle edecez diye konuşmaya başladı. İkisi de çok gelmek istiyor. İlk başlarda bir hafta annem bir hafta kaynanam gelir diye düşünüyordum ama şu sıralar bile aşırı duygusalım her şeyden etkileniyorum psikolojik olarak bir de onlar gelirse nasıl hissederim tahmin edemiyorum şuan. Soruma gelecek olursak ben tek başıma bebeğime bakabilir miyim? Yapabilirim gibi geliyor ama daha önce doğurmadığım için emin de olamıyorum. Eşimin 10 gün babalık izni var. O işe başladıktan sonra da ben kendim halledebilir miyim bu süreci? Çünkü onlar gelirse psikolojik olarak çok zorlanırım. Ne yapıcam bilmiyorum yanlış karar verip pişman olmaktan da korkuyorum.
Evet destek lazım illaki.desteğe ihtiyaç oluyor. doğumun normal mi olur yoksa sezeryanmı bilemiyorum ama doğum sonrası ağrıların olacaktır, bebek yeni doğmuş sürekli emmesi gerekecek derken sana ve bebeğe bakacak insan lazım.
Olur aslında ama olmuyorAnnemlerle ve kayınvalidemlerle farklı şehirlerde yaşıyoruz. Ben ikisini de seviyorum fakat tatillerde bile onlarda kalınca zor dayanıyorum hemen kendi evime huzuruma özgürlüğüme kavuşmak istiyorum. Annem aşı karşıtı ilaç karşıtı bir insan. Doğumdan sonra o gelirse onunla çok takışıcaz moral bozacak. Tetanozu vuruldum diye 2 gün ağladı örnek vermem gerekirse. Direk bir şey söylemese bile pasif agresif olarak bana yansıtacak bunu. Kayınvalidem ise aşırı panik endişeli müdahaleci birisi. daha şimdiden bana sormadan bebeğe şunu yapıcaz şöyle edecez diye konuşmaya başladı. İkisi de çok gelmek istiyor. İlk başlarda bir hafta annem bir hafta kaynanam gelir diye düşünüyordum ama şu sıralar bile aşırı duygusalım her şeyden etkileniyorum psikolojik olarak bir de onlar gelirse nasıl hissederim tahmin edemiyorum şuan. Soruma gelecek olursak ben tek başıma bebeğime bakabilir miyim? Yapabilirim gibi geliyor ama daha önce doğurmadığım için emin de olamıyorum. Eşimin 10 gün babalık izni var. O işe başladıktan sonra da ben kendim halledebilir miyim bu süreci? Çünkü onlar gelirse psikolojik olarak çok zorlanırım. Ne yapıcam bilmiyorum yanlış karar verip pişman olmaktan da korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?