- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi victoryvivi
Cuma soracağım doktorumaCanım biotini bi arkadas daha sormuştu, sanırım kullanılmıyomuş.
Öncesinde de eksiklikler için tahlil yaptıracağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma soracağım doktorumaCanım biotini bi arkadas daha sormuştu, sanırım kullanılmıyomuş.
Aynı korku bende de vardı. Sordum doktora biotin suda eriyen bir vitamin olduğu için kullanabilirsin rahatlıkla dedi. Ama gerek kalmadı, bebegim 9 aylık ve yeni saçlarım çıktı bile, şu an 1cm civarında beni delirten her gün spreyle yapıştırdığım minik saçlarım varEmzirme döneminde biotin kullanılır mı
Doktora da soracağım
Imom latte içiyorum ben
Keşke beni de delirtseAynı korku bende de vardı. Sordum doktora biotin suda eriyen bir vitamin olduğu için kullanabilirsin rahatlıkla dedi. Ama gerek kalmadı, bebegim 9 aylık ve yeni saçlarım çıktı bile, şu an 1cm civarında beni delirten her gün spreyle yapıştırdığım minik saçlarım var![]()
Biz 5 ayı bitirdik hala durmadıBenim bebeğimde 4. Ayına girmek üzere saçım çok dökülmeye başladı. Günlerdir çok moralim bozulmuştu. Yazdıklarınız birazda olsa içimi rahatlattı umarım bu dökülmeler kısa zamanda durur. İnce telli az saçım var korkuyorum![]()
İnş benim de dolarEvet çok dökülüyor ama sonra tekrar geri geliyor. Benimde yanlar açılmıştı sonra doldu geri.
İnşallah saçlarımıza kavuşuruz bebeğimin hep ellerinde üzerinde o yüzden sürekli topluyorumBiz 5 ayı bitirdik hala durmadı
Alnımda açılmalar başladı ben de çok üzülüyorum
Benimde ince ve az saçım var
Evet benim de öyleİnşallah saçlarımıza kavuşuruz bebeğimin hep ellerinde üzerinde o yüzden sürekli topluyorum
Bir çare bulursanız paylaşın lütfen Ben önümüzdeki günlerde doktora gittiğimde soracağım önlem alabilirmiyiz ne kadar süre daha devam eder diye faydalı bir cevap alırsam paylaşırım sizinle deEvet benim de öyle
Evde heryer saç
Bebeğimde de görüyorum
Artık canım çok sıkılmaya başladı
Baya azaldı saçım
Bana vitamin verdi doktorumBir çare bulursanız paylaşın lütfen Ben önümüzdeki günlerde doktora gittiğimde soracağım önlem alabilirmiyiz ne kadar süre daha devam eder diye faydalı bir cevap alırsam paylaşırım sizinle de![]()
Biraz uzayabiliyor süreç. Benim kızım 1 yaşına girdi. Daha şurada birkaç gündür kesildi dökülme. Ama alnımdaki açıklık kayboldu şükür. Sabırla kullan vitaminleri ve boş yere üzme kendini, çünkü bu da bir süreç ve geçiyor. Bebeğinin keyfini çıkarmaya bak, üzüntün onu da tedirgin eder. Allah sağlık afiyet versin, gerisi hallolurBana vitamin verdi doktorum
Bir ay oldu ama hiç gelişme yok
Tmm teşekkürler
Teşekkür ederimBiraz uzayabiliyor süreç. Benim kızım 1 yaşına girdi. Daha şurada birkaç gündür kesildi dökülme. Ama alnımdaki açıklık kayboldu şükür. Sabırla kullan vitaminleri ve boş yere üzme kendini, çünkü bu da bir süreç ve geçiyor. Bebeğinin keyfini çıkarmaya bak, üzüntün onu da tedirgin eder. Allah sağlık afiyet versin, gerisi hallolur
Evet elimi attıkça parmak araları dolu çıkıyordu kafamdan.. duşa girmeden iyice tarıyordum gider tıkanmasın diye. Geçiyor hepsi, minik minik çıkıyor diplerden.Teşekkür ederim
Sizin de çok mu döküldü
Benim sanki aralardan saçım kesilmiş gibi çıkıyor duş anında
Evet elimi attıkça parmak araları dolu çıkıyordu kafamdan.. duşa girmeden iyice tarıyordum gider tıkanmasın diye. Geçiyor hepsi, minik minik çıkıyor diplerden.
Kuaföre gittim saç kestirmeye, yolda gördüğüm rast gele bir yere girdim boş diye. Kadın hayran kaldı, sanki bakım yapılmış gibi, nasıl da gelmişler dipten diyor. Yandaki kadını çağırdı gösterdi, o derece
Sağlıklı beslenmek, gerekirse takviye almak, doktora danışmak faydalı olur. Ama geçiyor bir şekilde. Düzeleceğini bilerek çözüm ara, eyvah böyle mi kalacak diye düşünme hiç
Dökülmeler devam mi ?Benim bebeğimde 4. Ayına girmek üzere saçım çok dökülmeye başladı. Günlerdir çok moralim bozulmuştu. Yazdıklarınız birazda olsa içimi rahatlattı umarım bu dökülmeler kısa zamanda durur. İnce telli az saçım var korkuyorum![]()