Doğumdan sonra eşim çok değişti

saribaykus

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
1.528
1.098
133
32
istanbul
Merhaba 6 aylık bir kızım var uzun bir tüp bebek süreci ve sıkıntılı bir hamilelikten sonra kızımı kucağıma aldım. Ama eşim çok değişti ilgisi sevgisi azaldı artık görmüyor bile beni akşam oturup sohbet etmek yada film izlemek gibi bir özelliğimiz kalmadı eskiden her akşam ya oyun oynardık ya sohbet ederdik yada film izlerdik değişiklikler yapardık ama artık evliliğimiz tıkandı. Moralim çok bozuk evet eşimi seviyorum ama o bana sevgisini hissettirmiyor ailesi ile de aram bozuk ne yapmam gerektiğini bilmiyorum tek başıma mücadele etmekten çok yoruldum ben yokmuşum gibi davranıyor sadece kızımızla ilgileniyor

Doğum sendromu eşinizde var sanırım anlayış gösterin düzelir eminim

Ona bu derdinizi anlattiniz mi? anlattiysaniz nasil donus yapti?
Evet iyiliklede konuştum tripte attım ama o herşeyin normal olduğunu ve kızımız doğduğundan beri yalnız kalamadığımız imaa etti ama öyle huysuz bir kızım yok yani saat 8. 30 da gece uykusuna yatar ondan sonra vakit bize kalır konuştuktan sonra değişen birşey olmadı

Eşinizle konuştunuz mu? Neden böyle olduğunu söyledi mi?
Onunla açıkca konuşmanız lazım. Malum muhattabınız o..

Erkeklerin aklı gider gelir :)
Doğumdan sonra o da bocaladı demek ki .
Bence siz güzel bir sofrayla güzel kıyafetlerle özenli karşılayın eşinizi biraz da yaklaşmaya çalışın bakalım neler olacak:)

Erkeklerin aklı gider gelir :)
Doğumdan sonra o da bocaladı demek ki .
Bence siz güzel bir sofrayla güzel kıyafetlerle özenli karşılayın eşinizi biraz da yaklaşmaya çalışın bakalım neler olacak:)
Şuan sabrımı toparlamaya çalışıyorum bunu deneyeceğim artık son aşama benim için eğer düzelme olmazsa ayrılmayı düşünüyorum..

O da sıfır malesef doğumdan önce bende problem vardı ben düzeldim bu kez eşim ne yaparsam yapayım pek yanaşmıyor.
Ne yazık ki erkek için bu kısım önemli, belki de bu sorunu çözebilirsen başka sorunlar kalmayabilir. Böyle bir yorum yazmak istemezdim, tabi ki eşler arasındaki iliskide çok farklı dinamikler var ama erkekler de çok düz

Şu an bizde uzun bi tedavi atlattık. Çok şükür hamileyim. Bende korkuyorum, bu tarz problemler çıkacak diye endişeleniyorum. Bizede 12 haftaya kadar cinsellik yasak denildi. Sonrasında biz korkucaz belki.. Umarım herşey yoluna girer.

Tabi ki konuştum değişen birşey olmadı herşeyin normal olduğunu söylüyor

O normal dedi diye normal olmuyor.
Bir taraf yaşanılandan rahatsızsa ortada bir anormallik vardır. Dürüst olmadığını düşünüyorsanız söyleyin. Eşler birbirine şeffaf olmalı..

Bence doğumu sizin yaptığınızı ve değişime girmesi normal olanın sadece siz olabileceğinizi hatırlatın..

Evde kalan birileri olduysa, bir de çocuk sonrası düzen tamamen değişiyor, ilgiyi kendi üzerinden kendi çocuğu üzerine bile olsa kaysa, sıkıntı yaşayan erkekler olabiliyor. Canınızı sıkmayın. Bşr haftasonu aileden biri bir kaç saat çocuğa bakar, iki kişi beraber bir şeyler yaparsınız. Gece eşinizle yatağa ve odaya çocuğu almayabilirsiniz. Siz çocuğun uykusunu tam ayarlamadıysanız, gece sürekli uyanıyorsa vs de sıkıntı olabilir.

Çözeceğim bir sorunum kalmadı kendimce ama eşimde ki soruna nasıl müdahale edebilirim ki

Teşekkür ederim her insan bir değil tabi ki inşallah hiçbir sıkıntı yaşamazsınız şuan önceliğiniz bebeğiniz olmalı diğerlerini boşverin

Bazı erkeklerin doğumdan sonra eşini sadece anne olarak gördüklerini duymuştum. O yüzden cinsellik te azalıyor. Ama genelde geçici bir durum bu. Bir süre sonra normale dönüyor her şey. Sizde de dönecektir belki biraz daha zaman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…