- Konu Sahibi saribaykus
-
O da sıfır malesef doğumdan önce bende problem vardı ben düzeldim bu kez eşim ne yaparsam yapayım pek yanaşmıyor.O malum soru geliyor, cinsellik ne durumda?
Evet iyiliklede konuştum tripte attım ama o herşeyin normal olduğunu ve kızımız doğduğundan beri yalnız kalamadığımız imaa etti ama öyle huysuz bir kızım yok yani saat 8. 30 da gece uykusuna yatar ondan sonra vakit bize kalır konuştuktan sonra değişen birşey olmadıOna bu derdinizi anlattiniz mi? anlattiysaniz nasil donus yapti?
Kızına çok düşkün çok iyi baba kız ilişkileri varÇocuğuyla ilgisi nasıl
Anlayışlı olmakta yorucu geliyor artıkDoğum sendromu eşinizde var sanırım anlayış gösterin düzelir eminim ☺
Tabi ki konuştum değişen birşey olmadı herşeyin normal olduğunu söylüyorEşinizle konuştunuz mu? Neden böyle olduğunu söyledi mi?
Onunla açıkca konuşmanız lazım. Malum muhattabınız o..
Şuan sabrımı toparlamaya çalışıyorum bunu deneyeceğim artık son aşama benim için eğer düzelme olmazsa ayrılmayı düşünüyorum..Erkeklerin aklı gider gelir :)
Doğumdan sonra o da bocaladı demek ki .
Bence siz güzel bir sofrayla güzel kıyafetlerle özenli karşılayın eşinizi biraz da yaklaşmaya çalışın bakalım neler olacak:)
Ne yazık ki erkek için bu kısım önemli, belki de bu sorunu çözebilirsen başka sorunlar kalmayabilir. Böyle bir yorum yazmak istemezdim, tabi ki eşler arasındaki iliskide çok farklı dinamikler var ama erkekler de çok düzO da sıfır malesef doğumdan önce bende problem vardı ben düzeldim bu kez eşim ne yaparsam yapayım pek yanaşmıyor.
Tabi ki konuştum değişen birşey olmadı herşeyin normal olduğunu söylüyor
Çözeceğim bir sorunum kalmadı kendimce ama eşimde ki soruna nasıl müdahale edebilirim kiNe yazık ki erkek için bu kısım önemli, belki de bu sorunu çözebilirsen başka sorunlar kalmayabilir. Böyle bir yorum yazmak istemezdim, tabi ki eşler arasındaki iliskide çok farklı dinamikler var ama erkekler de çok düz
Teşekkür ederim her insan bir değil tabi ki inşallah hiçbir sıkıntı yaşamazsınız şuan önceliğiniz bebeğiniz olmalı diğerlerini boşverinŞu an bizde uzun bi tedavi atlattık. Çok şükür hamileyim. Bende korkuyorum, bu tarz problemler çıkacak diye endişeleniyorum. Bizede 12 haftaya kadar cinsellik yasak denildi. Sonrasında biz korkucaz belki.. Umarım herşey yoluna girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?