2 sezeryan doğum yaptım. Eşim biraz deli uyur o yüzden 10 gün ayrı yattım. 10 gün sonra beraberMerhaba hanımlar,
Eşim çalıştığı için doğumdan sonra başka odada uyumaya başladı, yalnızca haftasonu bizim yanımızda uyuyor.
Sizlerin eşleri nasıldı?
Hayır anlamıyorum, ben işe gitmiyorum ama işe gitsem daha az yorulurum. Onun benden cok daha az yorulduguna eminim ne demek başka odada uyumak.
Esim benimle uyudu besik anne yaniydı. Esim eskiden uykusu cok hafifti bebekten sonra alisti sese. Duymaz olmuştuMerhaba hanımlar,
Eşim çalıştığı için doğumdan sonra başka odada uyumaya başladı, yalnızca haftasonu bizim yanımızda uyuyor.
Sizlerin eşleri nasıldı?
Hayır anlamıyorum, ben işe gitmiyorum ama işe gitsem daha az yorulurum. Onun benden cok daha az yorulduguna eminim ne demek başka odada uyumak.
Düzenimiz aynı şekilde devam etti.Merhaba hanımlar,
Sizlerin eşleri nasıldı?
Başta aynısını yapmaya çalıştı izin vermedim çok aglarsa gider başka odada uyutur geri yataga dönerim diye anlaştık zamanla da alıştı öyle aşırı Bi aglama olmazsa rahatsız olmuyor izin vermeyin sakin araya sogukluk giriyor evliliği sarsan bişey buMerhaba hanımlar,
Sizlerin eşleri nasıldı?
Sonra noldu?Hastaneden eve geldik (hemen ertesi gün taburcu olmustuk) esim tabii izinli dogum izninde pandemi sebebiyle iceri giremeyince eve gelip uyumuştu gayet uykusunu almısti neyse eve geldik daha 10 dk olmadi bismillah anasi ogluum sen iceri git uyu yoruldun demisti.Zaten zebeni gibi sülalesi tepemde oldugu icin her dk bu laflari duydum asıl yorgun benim dedigimde uyudugun gunlere tut demislerdi.Esim de o zaman saf mıydı neydi hic ses etmezdi sadece eblek eblek güler kızımı severdi.Karına laf dokuyorlar konussana dimi ayy nasil kavga cıkarmamısim hayret.Sonucta cocuğu bir basina yapmiyor kimse bir kac ay uykusuz kaliversin babalar da yani
40 ına yakin es ailesiyle kavga kiyamet esim de haklilıgımı gördü 2 bucuk yasinda hemen hemen simdi kızımız uyumadıginda birlikte bakiyoruz cünkü ikimiz de calisiyoruz calişmazken de böyleydiSonra noldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?