Doğumdan sonra eşiniz nerde uyudu?

İlk çocukta beraber,ikincide koptuk:)ayrı odalarda .kızımla aynı odayı paylaşıyoruz. kız kıza iyinormalleşme bekliyoruz bakalım:)

Son düzenleme:
Biz hep beraber uyuduk, gece de beraber uyandık,gene beraber yattık.

Bir problem olmadı çok şükür,

Biz tanıştığımızdan beri ayrı yatıyoruz. O horluyor, bende gece bir kaç kere tuvalete kalkıyorum. Birbirimizi uyandırıyoruz. İkimizin birden uykusuz kalmasına gerek yok. Şimdi 2 çocuğumuz var. Büyükle o çocuk odasında yatıyor. Gece uyanırsa beni uyandırmıyor. Ben küçükle yatak odasında yatıyorum.

Ilk cocugum dogdugu gunden odasinda yatti, biz odamizda.
ikizlerde isler baskaydi. Yogun bakim sonrasi eve ilk geldiklerinde beraber yattik, sonra esim isyerine gidince enfeksiyon getirmemesi icin uzuuuun bir sure ayri yatti. Sonra beraber yatmaya basladik. Bizde var 2 bebek :) digerini uyandirmasin diye bazen aliyor esim birini bebek odasindaki besik ve yataga geciyorlar. Her turlu duzen oluyor, bazen ben bebeklerle kaliyorum o baska odada uyuyor, bazen de ben bebekleri ona birakip koca yatakta uyuyorum. Yani gitti yatti diye bu kadar dertlenmiyorum ben. Konu bebek olunca esnek olmak lazim bence, kimisi uykusuzluga gelemez ama baska hususta pervane olur

Benim kız o kadar bagiriyordu ki diger kisinin uyumasinin imkani yoktu. Hatta kış günü, camlar kapali olmasina ragmen aramizda 2 otoparklik araba mesafesi bulunan komsularim bile sesi duyuyordu.
Sonrasinda uykusuzluk ikimizde de bastirinca ben 21.00-02.00 arasi uyuyordum, o bakiyordu. Sonra sira bana geciyordu. Bebek rahatlayip derin uykuya dalinca bende yataga gidiyordum. Arada aglarsa ikimizde uyaniyoduk. Baba bebege bakinca ayni anne gibi bebegin sesine karai duyarli oluyor, en ufak aglama sesine uyaniyor . Sonucta uykusuzluk gecici bir surec. Babada dahil olabilir

Valla bende başta bi ayırdım bari bizim uykusuz kalmasın dedim ama bi baktım bebek başa kaldı adam fosur fosur uyuyor ben sandım ki aynı hassasiyeti adam da gösterir ama babalık analık gibi değil malum
Hemen odaya geri soktum valla ben emzirdim o uyuttu gibi görev paylaşımı yaptık. zaten 5. Ayda uyku eğitimi verdik bebişin odayı ayırdık o günden beri bebek ayrı odada biz odamızdayız ben eşlerin ayrı yatmasının uzun vadede evlilikte problem yaratacağını düşünüyorum açıkçası

Biz ayrı vakitlerde uyuyoruz şu an. Gündüz eşim uyuyor uyku süresi dışında beraberiz, gece benle. Beni uyutuyor mümkün mertebe. Şu an evde olduğu için bu şekilde sistem kurduk ama yine de beraber uyuduğumuz çok nadirdir

Yani buradaki evli olan çoğu kadının eşi çalışıyordur. Çalışıyor diye de ayrı falan yatamaz kimse kusura bakmasın. Yeni doğum yapmış bir anne gün içinde babadan daha çok yoruluyordur. Birinin dinlenmeye ihtiyacı varsa o net bir şekilde annedir. Asla kabul edebileceğm bir durum değil eşten böyle bir talep gelmesi. Bebeği yaparken iyi sıkıntılı kısma gelince anne tüm cefayı çeksin. Oldu.

kaynanam “oğlum işe gidecek çekyatta uyusun, yezda da bebekle uyur” buyurdu. yetmedi görümcem de “lohusa yatağı yapın, çocuk işe gidecek yazıktır” diye anasının izindeydi. kötü gelin yezda koynunda kocası , anne yanı beşikte bebesiyle uyudu . ikinci çocuk olunca işler biraz değişti ama kısa sürdü yine birlikte uyuyoruz.

Hayırlısıyla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah

İlk 4-5 gün salona geçti annem Kv ben baktık çünkü ikizlerim oldu :) Sezeryan da olunca ikisi aynı anda ağladığı için mecbur koloni gibiydik sonra 5. Günün sonuydu sanırım Yanımda uyudu hep tabi ikiz olduğundan sürekli birinin bakımı da ondaydı tek olsaydı dahil etmeyebilirdim bakımına ama kesinlikle yanımda gene yatırırdım yani bence toparlanınca bi kaç gün içinde hemen yerine yatmalı eşler

Ayni durumdayiz

Louu gözünüz aydınn Çok geçmiş olsun. Sezayenin nasıl geçti? İnşallah çook çok güzel geçmiştir hoşgeldi minik melek

Tabiki yanımda zaten sürekli kabus görüyordum lohusayken 1 ay görmüşümdur ayy hiç unutmam o her gece uyanıp beşikte bebek aramayi.

Ouyyhhh anam oyyyynhh başka odada uyumak 7 yıl önce kızım doğduğunda ayrı yerde yatmanın nasıl birşey olduğunu iyi bilirim sizi çok iyi anlıyorum

Tabiki yanımda zaten sürekli kabus görüyordum lohusayken 1 ay görmüşümdur ayy hiç unutmam o her gece uyanıp beşikte bebek aramayi.
Aynen ben de çok kabus gördüm.

Hep ağlayarak sayıklayarak uyuyormuşum.

Neden ki?

Aynen ben de çok kabus gördüm.

Hep ağlayarak sayıklayarak uyuyormuşum.

Neden ki?
Hurafemi değil mi bilmiyorum ama al basar lohusa kadınları derler korkuturlarmis bebeğini götürüyoruz diye . Sürekli evde gezerdim oğlum oğlum diye battaniyeleri bebek sanar kucaklar geri battaniye olduğunu görünce cildirirdm Allah'tan az sürdü esim saatlerce okur ufkerdi üstüme ben uyuyana dek

biz en başında beri beraber uyuyorduk. oğlan 4 yaşına geldi. eşim bi ara hasta oldu. bize bulaşmasın diye ayrı yatmaya başladı. şimdi alıştı bir kaç aydır ayrı yatıyor. işin kötüsü ben de alıştım nolcaz böyle bilmem...

Ben de “bebe hep üzerimde uyuyor,düşecek” diye bağırıyormuşum.

Ama sürekli “düşüyor düşecek” diyormuşum, gerçekten kocam yanımda olmasa aklımı kaybederdim…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…