ben de kolik bebeleri olan anneleri merak ediyorum. sabaha kadar uyumayan bebisi olan anneler nasil yapiyor? esim birlikte uyuma konusunda israrciydi, ama baktik olmadi, sabah 5 te uyuyor cocuk. esim de 7 bucukta evden cikiyor mecbur ayri yattik.cok aglafiigi zmanalar esim kalkip yine bebege bakiyor tabi. sonucta ben gunduz bebisle birlikte uyuyabiliyorum ama esim tum gun iste oldugu icin ben de ayri odada yatmasini istedim
Merhaba hanımlar,
Eşim çalıştığı için doğumdan sonra başka odada uyumaya başladı, yalnızca haftasonu bizim yanımızda uyuyor.
Sizlerin eşleri nasıldı?
Hayır anlamıyorum, ben işe gitmiyorum ama işe gitsem daha az yorulurum. Onun benden cok daha az yorulduguna eminim ne demek başka odada uyumak.ca
Valla bende başta bi ayırdım bari bizim uykusuz kalmasın dedim ama bi baktım bebek başa kaldı adam fosur fosur uyuyor ben sandım ki aynı hassasiyeti adam da gösterir ama babalık analık gibi değil malumMerhaba hanımlar,
Eşim çalıştığı için doğumdan sonra başka odada uyumaya başladı, yalnızca haftasonu bizim yanımızda uyuyor.
Sizlerin eşleri nasıldı?
Hayır anlamıyorum, ben işe gitmiyorum ama işe gitsem daha az yorulurum. Onun benden cok daha az yorulduguna eminim ne demek başka odada uyumak.
Hayırlısıyla kucağınıza alın bebeğinizi inşallahKonuştunuz mu? Ne diyor?
Ağustosta doğum yapıcam allahın izniyle eşim böyle yapsa üzülürüm ve sinirlenirim ve lohusa kafasıyla da birleşince duygularım hiç hoş şeyler olmaz. Sizi çok iyi anlıyorum.
Ayni durumdayizHep beraber uyuduk. Depremden dolayı da ayrı uyumuyoruz. Hamileyim, ayrı yatmak benim için sıkıntı çünkü çocuğu o anda kucaklamam gerekmişti eşim yanımda olmasına rağmen. Bebek gelince de yine beraber uyuruz muhtemelen. Çünkü Allah tekrar göstermesin o anda ben birini o birini almak zorunda kalacak. Beni korkutan gündüz aslında. Eşim işe gittiğinde sallanırsak ne yaparım diye korkuyorum.
Louu gözünüz aydınnBiz ayrı vakitlerde uyuyoruz şu an. Gündüz eşim uyuyor uyku süresi dışında beraberiz, gece benle. Beni uyutuyor mümkün mertebe. Şu an evde olduğu için bu şekilde sistem kurduk ama yine de beraber uyuduğumuz çok nadirdir
Aynen ben de çok kabus gördüm.Tabiki yanımda zaten sürekli kabus görüyordum lohusayken 1 ay görmüşümdur ayy hiç unutmam o her gece uyanıp beşikte bebek aramayi.
Hurafemi değil mi bilmiyorum ama al basar lohusa kadınları derler korkuturlarmis bebeğini götürüyoruz diye . Sürekli evde gezerdim oğlum oğlum diye battaniyeleri bebek sanar kucaklar geri battaniye olduğunu görünce cildirirdm Allah'tan az sürdüAynen ben de çok kabus gördüm.
Hep ağlayarak sayıklayarak uyuyormuşum.
Neden ki?
Ben de “bebe hep üzerimde uyuyor,düşecek” diye bağırıyormuşum.Hurafemi değil mi bilmiyorum ama al basar lohusa kadınları derler korkuturlarmis bebeğini götürüyoruz diye . Sürekli evde gezerdim oğlum oğlum diye battaniyeleri bebek sanar kucaklar geri battaniye olduğunu görünce cildirirdm Allah'tan az sürdüesim saatlerce okur ufkerdi üstüme ben uyuyana dek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?