- 12 Ocak 2021
- 5.063
- 21.924
- 298
- 31
Asla dogru bulmadiğim bir şey. Sanki dunyayi kurtarmaya gidiyorlar. Biz ayri yatmayi dusunmuyoruz . Kocamin uykusu ağirdir. Zaten alarmi bile kendini yirtsa eşim duymaz. O derece ağir uyur. Onceden konuşmak gerek. Çocuğa dogdugu andan itibariyle annelikle beraber babalik da yapilmali. Sevimli, civil civil zamanlarinda alip 10 dakika oynatmakla babalik olmaz.Merhaba hanımlar,
Eşim çalıştığı için doğumdan sonra başka odada uyumaya başladı, yalnızca haftasonu bizim yanımızda uyuyor.
Sizlerin eşleri nasıldı?
Hayır anlamıyorum, ben işe gitmiyorum ama işe gitsem daha az yorulurum. Onun benden cok daha az yorulduguna eminim ne demek başka odada uyumak.
Doğumdan itibaren tabi ki yanımda yattı.Merhaba hanımlar,
Eşim çalıştığı için doğumdan sonra başka odada uyumaya başladı, yalnızca haftasonu bizim yanımızda uyuyor.
Sizlerin eşleri nasıldı?
Hayır anlamıyorum, ben işe gitmiyorum ama işe gitsem daha az yorulurum. Onun benden cok daha az yorulduguna eminim ne demek başka odada uyumak.
Hiç hissetmeyin, siz bunu normal görmüşsünüz demek ki.yorumlari okuyunca kendimi enayi gibi hissetmem
Yanımda uyudu, nerde uyucakMerhaba hanımlar,
Sizlerin eşleri nasıldı?
zorda kalinca geliyo tabi yanima ama genel olarak gece ben bakiyorum. sabah 4 5 gibi uyuyp gunduz 11 e kadar uyuyor. ben de bebisle uyuyorum. cok merhametliyim sanirim ben, veya kendime acimiyorumHiç hissetmeyin, siz bunu normal görmüşsünüz demek ki.
Zordayken ilgileniyor, siz gündüz dinlenme imkanı buluyorsunuz, normal gece sizin daha çok ilgilenmenizi.
Ama gündüz az uyuyan çok hareketli bir bebek varsa baba bi zahmet ben çalışıyorumun arkasına sığınmasın.
Uyumadan işe gittiğim çok, yaşanıyor öyle de.
Erkeklere kendimize duyduğumuzdan daha çok merhamet duymaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?