Doğumdan sonra eşiniz nerde uyudu?

3 4 ay ayrı yattık ama benim bebeğim huzursuz bir bebek değildi emmek için kalkar yada altı değişir geri uyurdu onun destekleyeceği bir durum yoktu. Bazen oğlumu göğsümde yüzü koyun yatırır öyle uyurdum sık sık,yatakta tekken daha rahat ediyordum böylece horlama seside olmuyordu ama uyumayan bebeğim olsaydı onuda yanımda tutardım.
İkincisinde bakalım nasıl olacak aynı sisteme ben okeyim yeterki uyuyan bir bebek olsun

Asla dogru bulmadiğim bir şey. Sanki dunyayi kurtarmaya gidiyorlar. Biz ayri yatmayi dusunmuyoruz . Kocamin uykusu ağirdir. Zaten alarmi bile kendini yirtsa eşim duymaz. O derece ağir uyur. Onceden konuşmak gerek. Çocuğa dogdugu andan itibariyle annelikle beraber babalik da yapilmali. Sevimli, civil civil zamanlarinda alip 10 dakika oynatmakla babalik olmaz.

Ayri yatıyoruz çünkü eşim horluyor oksuruyor haliyle bebek uyanıyor yoksa beraber yatardik sıkıntı olmazdı

Doğumdan itibaren tabi ki yanımda yattı.

Bizimle uyudu. Ilk zamanlar dikislerden rahat kalkamiyordum emzirmem gerektiginde bebegimizi kalkip o veriyordu. Biraz zaman gecince salonda mi yatsam sabah erken kalkacagim ise gidiyorum vs dedi. Izin vermedim

Simdi oglum 17 aylik gece uyaninca esim kalkar ilgilenir. Bazen 2-3 saat uyanik kaldigi oluyor ya da 5 te uyaniyor esim ilgileniyor. Mesela ilk zamanlar kaka yaptiginda icim almiyor dedi, sen degistir dedi ona da karsi ciktim. Öğüre öğüre degistirmeye alışti Simdi bezini degistirir, kiyafetlerini degistirir, mamasini hazirlar vs.

Eger salonda yatsammi dediginde izin verseydim su an her gece ben uyanmak zorunda kalirdim. Tırlatirdim sanirim boyle olsaydi.

Ne yap ne et ayri yatmasina izin verme.. Bebekle ilgili de sorumluluk vermeyi ihmal etme alissin bebek bakimina. Bag kursun bebegiyle. Yoksa ileride önunu asla alamazsin.

Esim serbest calistigi icin hep yanimizda yatti. Erken uyanmasi gereken bir isi olsaydi .uhtemelen ayri yatardik.
Normalde gece gec saatlere kadar uyumayan esim dogumdan sonra 12de uyumaya basladi. Bi anda uyku bastiriyor bayiliyor adam. Bebek aglayinca duymuyor. Sinir oluyodum ben. Ayri yatsa daha iyiydi. Neyse bu da boyle bir animdir.

Hep beraber kaldik. Cok uykusuz kaldiginda ben baska odaya gönderiyorum. Ama bebeklerle gece oda hep ilgilendi. O yüzden ayri yatmadik

Valla bebekle ilgili kısmı yazmış herkes gayet güzel, bir de bebek sonrası aldatma eğiliminin artışı ve başka odada iyice gevşemenin etkisiyle oraya buraya olta atma; sonra baaak zaten ayrı odalarda yatıyoruz sadece bebek için şimdilik katlanıyorum laflarına zemin hazırlanıyor ayrı yatma olayıyla.. Nerden bakarsak bakalm sakınılması gerekir bence.

ben de kolik bebeleri olan anneleri merak ediyorum. sabaha kadar uyumayan bebisi olan anneler nasil yapiyor? esim birlikte uyuma konusunda israrciydi, ama baktik olmadi, sabah 5 te uyuyor cocuk. esim de 7 bucukta evden cikiyor mecbur ayri yattik.cok aglafiigi zmanalar esim kalkip yine bebege bakiyor tabi. sonucta ben gunduz bebisle birlikte uyuyabiliyorum ama esim tum gun iste oldugu icin ben de ayri odada yatmasini istedim

Şu erkeklerin uykusuz kalınca bir şey olacak tripleri...
Ne oluyormuş sabah işe gidince?
Gece bebeğe bakmaya alışsın yoksa siz mahvolursunuz.

Hep beraber uyuduk. Depremden dolayı da ayrı uyumuyoruz. Hamileyim, ayrı yatmak benim için sıkıntı çünkü çocuğu o anda kucaklamam gerekmişti eşim yanımda olmasına rağmen. Bebek gelince de yine beraber uyuruz muhtemelen. Çünkü Allah tekrar göstermesin o anda ben birini o birini almak zorunda kalacak. Beni korkutan gündüz aslında. Eşim işe gittiğinde sallanırsak ne yaparım diye korkuyorum.

Valla kimse kusura bakmasin gece uyanmasi mamasi suyu her halta yetisemem, benim çocuğum tek degil ki onunda cocugu diye düşünür rahati için ayri odada yatmasini bencillik ve ebeveyn sorumluluguna uymayan bir davranis olarak algilar konuşur buna müsaade etmezdim.

İlk 4 gün benim rahat yatıp kalkmam için alçak bir yatak yaptılar onda yattım benim bebeğim yanımda değildi zaten .
Sonra bebeğimiz de gelince hep birlikte yattık . Uyku bolunmesin diye yatak ayırmak çok bencilce

İlk beş ay beraber uyuduk. Sonra baktım ki iki kişinin birden uykusuz kalması gereksiz bir eylem, sen içeride yat dedim. Zaten bizimki sadece anne sütü alıyordu. Baş edemediğim zamanlarda eşim devralıyordu. Oda olarak bir orda bir burda takıldık hep. Evliliğimizde de bir sıkıntı olmadı.

yorumlari okuyunca kendimi enayi gibi hissetmem
Hiç hissetmeyin, siz bunu normal görmüşsünüz demek ki.
Zordayken ilgileniyor, siz gündüz dinlenme imkanı buluyorsunuz, normal gece sizin daha çok ilgilenmenizi.
Ama gündüz az uyuyan çok hareketli bir bebek varsa baba bi zahmet ben çalışıyorumun arkasına sığınmasın.
Uyumadan işe gittiğim çok, yaşanıyor öyle de.
Erkeklere kendimize duyduğumuzdan daha çok merhamet duymaya gerek yok.

11 senedir evliyim ve 11 senedir ayrı yatıyoruz çünkü eşim horluyor ve ben asla horlama sesinde uyuyamam ameliyat oldu yine kesilmedi horlamasi biz bu düzene alıştık ayrıca bebeklerde özellikle ayrı yatıyoruz çünkü sabaha kadar emiyorlar sürekli uyaniyorlar eşim uykusuz ise gitmek zorunda kalmasın diye ayrı yatıyoruz

Yanımda uyudu, nerde uyucak
İlk zamanlar ikimizde uyumadık gerçi ama doğum sonrası bebeği beşiğinden alıp kucağıma veriyordu ben o sıra göğüsümü açmak ve pozisyon almakla meşguldüm.
Diğer odada yatması benim için boşanma sebebi olurdu.

zorda kalinca geliyo tabi yanima ama genel olarak gece ben bakiyorum. sabah 4 5 gibi uyuyp gunduz 11 e kadar uyuyor. ben de bebisle uyuyorum. cok merhametliyim sanirim ben, veya kendime acimiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…