İkisi de ayrı oda açar duş imkanı annemde daha rahat tabi imkanlar iki tarafta da aynı sayılır. Naapcam bilmiyorum yaeşine güzelce anlat
annesinde kalırsanız onların akrabaları vs gelir
annesi de eşin de ılımlı olsa da misafire kimse yok diyemez
ben loğusa olacağım, kanamam olacak belki zor emecek bebeğim soyunacağım öyle emecek
belki günde 10 kere duşa gireceğim memeler için vs vs de anlat
ben annemde kalınca gelene de hayır diyebilirim evde de rahat hareket edebilirim de
ayrıca kimin evi uygun
doğum hangi mevsimde bunlar da önemli
yani kim sana özel oda açabiliyor evinde
duş vs şartları uygun
doğumdan ne kadar sonra döneceksiniz bu da önemli tabii
uzun kalacaksanız bir süre sonra en azından 3 gece de olsa kv de de kalmak şık olur tabii
Ya işte o da kendi evinde olmak istiyor rahat olur diyorEşiniz niye illa orda kalın istiyoki evde yakınmış zaten annende kalsan ne farkediyo anlamadım
:) ben nasıl engelliycem bunu yaEsiniz duygu somurusu yaparak istedigini yaptirmaya calisiyor
Doğudayım burda doğum yapacak hastane yok yani güvenmiyorumIlla birinde kalmaniz geremiyor.Kendi evinizde kalin anneniz yada kv gelir.kendi evinizde daha rahat olursnuz hem alisirsiniz bebeginize yavastan .
Esinizede boyle soyleyin.
Valla onun değil senin rahatlığın önemli kv de rahat edemiceksen resti çek yoksa olan sana olur sen stres oldukça bebekte etkilenir.Ya işte o da kendi evinde olmak istiyor rahat olur diyor
İkisi de ayrı oda açar duş imkanı annemde daha rahat tabi imkanlar iki tarafta da aynı sayılır. Naapcam bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?