- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
Merhaba kızlar uzun zamandır yazmayı planladığım bi şey var yazmak istedim .hamileyim,ilk hamileliğim.annem ve kayınvalidem aynı şehirde aynı mahallede oturuyor çok yakınlar. Biz şehir dışındayız (doğuda, hastane ortamı yok)en çok korktuğum şey bebeğime bi şey olması elbette her gün kabuslarla uyanıyorum.fakat derdim şu eşim doğumdan sonra annesinde kalmamızı istiyor ben de tabiki kendi annemde . Hiç sert bi tavrı yok resmen yalvarıyor ben her zaman senin yanında olucam bi dakika olsun seni yalnız bırakmıycam diyor. Yalnız ben istemiyorum eşimi de kırmak istemiyorum çok iyidir bugüne kadar ne dediysem olmuştureşimin ailesi çok iyidir annesi de görünürde iyidir evimi bile temizler ama 1 yıl kadar önce tartışmalarımız olmuştu bana seni boşarım bile dedi çok inatçı ve dediğim dedik bi insandır sadece eşimden çekinir başka kimseden çekinmez eşim de farkında o sana hiçbir şey diyemez ben onu sustururum diyor yeterki kabul et diyor ne istersen yaparım diyor anneme sordum onlarda kalırsın ben de akşama kadar yanından ayrılmam dedi ( çok ılımlı bi insandır) naapsam ben hiç istemiyorum ama eşimi üzmeye de dayanamıyorum
Ben de öyle düşünüyorum gerçekten ama eşimi kırmadan ikna etmem gerekAçık konuşalım . ben hamile olduğumu öğrendim, annem hastaneydi tedavi gördü 4 ay. 2 aydır annemleyim. Annem gözünden sakinir. Çalışıyor ve bende annem e kiyamiyorumm yemek temizlik ne varsa elimden geldiğince yardım ediyorum ama insan ne olursa olsun kendi annesini ister. Bence bu sadece senin kararın. Kahrini çekende annen sana bakanda. Düşünsene Kv bi laf söylese içine batar belki susarsin içine atarsın ama annen laf söylese en azından annendir içine batmaz. Açık açık konuşur tartısı r halledersin. Bilmiyorum ya en rahat ana ocagi bence. En azından ben im icin öyle.
eşim önce onlarda kalalım sonra annene gideriz diyodilerseniz ilk 2 hafta en suygusal anınınız en mahrem olalarınızda annenizde kalın , diğer 2 toparlama döneminde eşinizin annesinde kalın, eşiniz bu kadar cok içten istiyor ve sizi koruyacak biriyse kırmayın
ben mahremiyet emzirme, dikişler , gibi bir çok sebebten dolayı annemi istemiştim onlarda tamam demişti
Okadar kadin nerde dogum yapiyor dogudakiler acaba?Doğudayım burda doğum yapacak hastane yok yani güvenmiyorum
+1Ben cok merak ediyorum neden cogu kisi dogumdan sonra ya annesini ya kvskni cagiriyor? Veya orada kalma geregi duyuyor, biri bunu bana anlatabilirmi. Baska bi sehirde dogum yapsam bile ilk firsatta evime dönmek isterim. Bilmiyorum belkide ben sessizligi sevdigimdenmi böyleyim bilemedim.
İnan ben de öyleyim canım ama burda nasıl yaparım hiç güvenmiyorum hastanelereBen cok merak ediyorum neden cogu kisi dogumdan sonra ya annesini ya kvskni cagiriyor? Veya orada kalma geregi duyuyor, biri bunu bana anlatabilirmi. Baska bi sehirde dogum yapsam bile ilk firsatta evime dönmek isterim. Bilmiyorum belkide ben sessizligi sevdigimdenmi böyleyim bilemedim.
rahat edemem beni izliyor gibi geliyor her anAnnenin ve eşinin tavırları ılımlı. Şöyle de birşey var rahat edebilir misin KVdende. İlk bir hafta falan annemde kalsan sonra KV ne gitsen olmaz mı. En azından kendini biraz toparlamış olursun.
Ya işte o da kendi evinde olmak istiyor rahat olur diyor
E
eşim önce onlarda kalalım sonra annene gideriz diyo
kendi evinizde kalın onlar sırayla gelsın ama önceliğiniz kendi anneniz olsun, egerkı hastane yok dıye baska bır yerde dogum yapma zorunlulugunuz varsa en yakın hastane nerdeyse orada dogumu yapın ve evınıze gerı donun.Merhaba kızlar uzun zamandır yazmayı planladığım bi şey var yazmak istedim .hamileyim,ilk hamileliğim.annem ve kayınvalidem aynı şehirde aynı mahallede oturuyor çok yakınlar. Biz şehir dışındayız (doğuda, hastane ortamı yok)en çok korktuğum şey bebeğime bi şey olması elbette her gün kabuslarla uyanıyorum.fakat derdim şu eşim doğumdan sonra annesinde kalmamızı istiyor ben de tabiki kendi annemde . Hiç sert bi tavrı yok resmen yalvarıyor ben her zaman senin yanında olucam bi dakika olsun seni yalnız bırakmıycam diyor. Yalnız ben istemiyorum eşimi de kırmak istemiyorum çok iyidir bugüne kadar ne dediysem olmuştureşimin ailesi çok iyidir annesi de görünürde iyidir evimi bile temizler ama 1 yıl kadar önce tartışmalarımız olmuştu bana seni boşarım bile dedi çok inatçı ve dediğim dedik bi insandır sadece eşimden çekinir başka kimseden çekinmez eşim de farkında o sana hiçbir şey diyemez ben onu sustururum diyor yeterki kabul et diyor ne istersen yaparım diyor anneme sordum onlarda kalırsın ben de akşama kadar yanından ayrılmam dedi ( çok ılımlı bi insandır) naapsam ben hiç istemiyorum ama eşimi üzmeye de dayanamıyorum
Arastirdinizmiki? Ben dogumdan sonra cok tuhafdim. Hele esimin ailesine cok asiri tepkiliydim (hamile oldugumda bana haksizliklar etmislerdi sanirim lohusayken onun hincini cikardim). Her kücük birseyde sinirlerim zipliyordu. Zamanla düzeldi cok sükürİnan ben de öyleyim canım ama burda nasıl yaparım hiç güvenmiyorum hastanelere
Eşim çalışıyor izin durumu birazcık karışık bazen hiç alamıyor onun izni bitene kadar kalacağız alabilirse eğer , izin alamazsam direkt annende kal demişti banaeşin çalışmıyor mu?
ne kadar kalıcaksınız bunun hepsinde eşindemi kalacak?
sen annende kal eşin annesinde gece yatmaya gider.
Bu şimdi daha da kafama yatmaya başladı, onlar gelir zaten sıkıntı yok tek problem bi anlık acil bi durumda hastane olmamasıkendi evinizde kalın onlar sırayla gelsın ama önceliğiniz kendi anneniz olsun, egerkı hastane yok dıye baska bır yerde dogum yapma zorunlulugunuz varsa en yakın hastane nerdeyse orada dogumu yapın ve evınıze gerı donun.
Eşim çalışıyor izin durumu birazcık karışık bazen hiç alamıyor onun izni bitene kadar kalacağız alabilirse eğer , izin alamazsam direkt annende kal demişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?