Doğumdan sonra orda kalıcakmışım

dnaib

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
789
93
123
Aslında tam olarak böyle demedi ama ima etti. Kayınvalidem bir sıkıntı daha verdi bana sağolsun.
Ya aslında kötü biri değil kötülükte yapmıyor ama istiyorki onla çok sıkı fıkı olalım herşeyi onla paylaşalım bende mesafeliyim açıkcası böyle olmak her zaman iyidir diye düşünüyorum.
Her neyse mesele şu ki 10 haftalık hamileyim. Kv dün akşam bana laf arasında şunları dedi. Eşimin oradaki odasındaki tek kişilik yatağı atıp oraya bi çekyat alacakmış biz gittiğimizde kalalım diye. Hem doğum falan yapcakmışım rahat edermişiz geniş olurmuş. Yani anladığım kadarıyla hastaneden çıkınca oraya gitmemizi bekliyor. Evlerimiz aynı ilçede ancak yürüme mesafesinde değil. Arabayla 5 dk. Niye kalayım ki isterse 55 dk olsun evim varken niye kalayım. Birde sanki ben ağaç kovuğundan çıktım. Doğuma anne babam gelecekler memleketten. Onları bizim evde bırakıp biz oraya mı yerleşcez. Tövbe yarabbim.
Hemen eşime dedim. Böyle bir konunun açılmasını dahi istemiyorum sana havale ediyorum bu konuyu muhattabı sensin beni bu konuyla bir daha karşılaştırma dedim. Tamam merak etme dedi. Ama sinir oldum bi kere.
Bir daha böyle bi ima olursa ne diyeyim ben eğer eşim yanımda yoksa. Yanımdaysa o cevap verir zaten.
Yada açılmasını beklemeyip bende imada mı bulunayım ne dersiniz kızlar

Ne güzel eşinize devretmişsiniz o da sorun çıkarmamış, halleder diye düşünüyorum. Kayınvalideniz ısrar ederse de aileniz geliyormuş sonuçta misafiriniz olacak. Ben kayınvalidemlerle hep mesafeliyim,buna rağmen doğumdan sonra direk onlara gittik. Şimdiki aklım olsa asla gitmezdim isterse küssün. O psikolojiyle 2 günüm cehennem azabı gibi geçti.Bir şey yaptıkları yok ama insanın evi gibisi yok

Direkt kendin söyle evimde kalmak istiyorum diye .ailem gelecek dersiniz. Esinizi karıştırmayın konunun birdaha açılmasını da istemediğini söylersin. Lohusayken Insan farklı psikolojide bebekte var .kendi evimde rahat ederim ailemde öyle dersiniz. Benim burda kimsem olmamasına rağmen kendi evim diye ailelerin olduğu memleketime gitmicem allah izin verirse.ki eviniz birbirine çok yakinmis

Yooo oyle dememis kadin. Okuzun altinda buzagi aramayin zizin rahatiniz icin soylemis.
Dogumdan sonra degil ama elbette gideceksiniz o yuzden demis.
Elbette gidecez diye bişey yok işte orda kalmamız için bir sebep yok normal zamandada. Çünkü Arabayla evler 5 dk uzaklıkta

Sanki ileride gittiğiniz zaman bebekle gidip gelmek zor olabilir kalırsanız rahat edersiniz diye söylemiş. Yani doğumdan sonra hastane çıkışı buraya gelip kalacaksınız anlamı çıkarmadım ben.

ben de öyle anladım.sorun yok.

UOTE="dnaib, post: 38974628, member: 216969"]Elbette gidecez diye bişey yok işte orda kalmamız için bir sebep yok normal zamandada. Çünkü Arabayla evler 5 dk uzaklıkta[/QUOTE]
Cocuk uyuturken falan rahat edersiniz diye dusundu heralde. Evler bu kadar yakinken ekstrem bir durum olmazsa kalmazsiniz zaten

ben anlamadım siz nerden böyle bir anlam çıkardınız kadın düşünmüş arada sırada kalma ihtimalinize karşılık -ki ailenizde memlekette olduğuna göre kesin ilerde ihtiyaç duyarsınız-kanape alıcakmış. doğumdan hemen sonra onda kalmanızı neden düşünsünki ailenizi filan bırakıp... üzülüyorum böyle şeylere...

muhtemelen yol yapmış ama hiç girme o topun altına.. ne işin var illa birileri gelecekse kayınvaliden senin evine gelsin..

Ben bazen gelinleride anlamakta güçlük çekiyorum gerçekten. Bende gelinim, ama anlayamıyorum. Her söylenen söyden bir mana arıyor gibisiniz. Kadın size doğumdan sonra gelip bizde kalırsın dememiş ki, olurda çocuk hasta olur önemli bir durum olur kalmak zorunda kalırsınız diye çekyat almayı düşünmüş sadece. Eğer sizin dediğiniz gibi doğumdan sonra orada kalmanızı düşünerek söylemiş olsa bunu dile getirirdi diye düşünüyorum.

ben de hastaneden sonra oraya gidin diye söylediğini zannetmiyorum
benim kv'm de rahat kalabileceğimiz bir oda yapmıştı bize çocuk olduktan sonra, ama hiç ısrar etmedi kadın kalın diye
tut ki hadi o yüzden söyledi
eşiniz ben halledeceğim demiş
daha neden imada bulunup ortalığı geresiniz ki?

Eşin tamam demiş takma sen de daha boşver.. Hiç taviz verme de dediğin gibi evinde daha rahat olursun duşun var bakımın var gelenin gidenin olacak. Kv desin dursun.

kayınvalideniz sadece içinden geçirmiştir. olmuyorsa eşiniz olmaz der biter. bunda büyütülecek ne var yani. kadın kötü niyetli dememişki sorunmuş gibi konu açmışsınız

evımızde daha rahat edıcem hazırlık yapmanıza gerek yok annecığım dersın

Kayinvalidenizin dedigini yanlis anlayip iyi hikaye yazmissiniz bana kalirsa.
Bu kadar celallenmeye gerek yokmus. Siz gittiginizde kalin diye yapiyormus. Hastaneden ona tasinin demek icin degil. Bosuna gerilmissiniz.

Niye adi kaynana diye fesat dusunursunuz anlamam. Iyi niyetli bakan bir insan kendini ve cocugunu dusundu diye mutlu olur, tesekkur ederdi sanirim. Siz sorunu kendinizde arayin bence. Esinizin de basinin etini yemeyin senaryolarinizla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…